Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó lenne ha a teljes hírt elolvasnátok. Kaká apja, egyben az ügynöke is.ozsimiki írta:Nem lesz gondBoixos írta:honnan tudod? valakitől örökölnie kellett a fiának a tudását. lehet, h a fater még nagyobb zsugás, csak nehogy ráfaragjunk az öreggel....Rivaldo11 írta:Hm. Megállapodtak Kaká apjával. Nem tudom, Kaká apja mennyire tudja betölteni majd az irányító szerepét madridban, de biztosan gyengébb a fiánál.
nem is tudom mi lesz itt jövőre, mert állítólag messi muterját is kerülgetik...Messi muterja majd lefoglalja Kaka apját,aki a kulcsfigura lesz a jövő Madridjában,így teljesen sansztalan lesz ismét a Madrid komoly eredmény elérésére! Szóval Messi,és a Családja komoly segítség nekünk
Így-is,úgy-is,meg amúgy is
Nem lesz gondBoixos írta:honnan tudod? valakitől örökölnie kellett a fiának a tudását. lehet, h a fater még nagyobb zsugás, csak nehogy ráfaragjunk az öreggel....Rivaldo11 írta:Hm. Megállapodtak Kaká apjával. Nem tudom, Kaká apja mennyire tudja betölteni majd az irányító szerepét madridban, de biztosan gyengébb a fiánál.
nem is tudom mi lesz itt jövőre, mert állítólag messi muterját is kerülgetik...
honnan tudod? valakitől örökölnie kellett a fiának a tudását. lehet, h a fater még nagyobb zsugás, csak nehogy ráfaragjunk az öreggel....Rivaldo11 írta:Hm. Megállapodtak Kaká apjával. Nem tudom, Kaká apja mennyire tudja betölteni majd az irányító szerepét madridban, de biztosan gyengébb a fiánál.
Zozzy 5 írta:Jézus Máriám....Nem áll neki vmi jól sztem
Egy az, hogy 100 évesnek tűnik benne, másik meg tényleg olyan mint a Scooteres hapi
![]()
Nem a formával van a baj. A vezetőség nekem egyre inkább hozzáértetlennek tűnik...Krojf írta:Komáim!
Az NSO hozza, hogy Predrag Mijatovics sajnálja, hogy eladták
David "Merchandising" Beckhamet!
Ilyen a Madrid formája...
Véli Krojfotok.
Nem feltétlenül, mert katalán. Hanem mert 19 évesen az Arsenal egyik legjobb játékosa...