Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Értem, és az is ok, hogy írtok más cikket/elemzést/véleményt is, sőt még azt is megértem, hogy a népnek "cirkusz és kenyér" kell, de benneteket személy szerint nem zavar az, hogy ilyen nagyon kamuszagú dolgokat kitesztek? Őszintén? Engem speciel rohadtul zavarna/t volna, ha ilyeneket kiadok a kezemből. Nem is igen tettem soha. Persze ettől ti még csináljátok nyugodtan, nem akarok és nincs is jogom beleszólni...real_funghi írta:De te is összekevered a cikkeket a gyorshírekkel. Ha a gyorshírekbe nem rakunk ki pletykákat, akkor jön a sok reklamáció. Ezért van ott és mivel nem akarunk teljes cikket fordítani pletykák esetén, rövidhírben bőven elfér. Ezt greckinek írtam, és nem Zozzy 5-nek!!
Szerintem a mi látogatottságunk is.zizou fan írta:Szerintem a látogatottságunk magáért beszél. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a Sport TV-s kommentátorok (pl. HF) is tőlünk szokta a híreket mondani. (Ez biztos, mivel észrevettem már, hogy mindent pontosan abban a sorrendben mond, ahogy a madridistán megjelent.)
Reklamálnak ha nem olvashatnak kacsákat?real_funghi írta:De te is összekevered a cikkeket a gyorshírekkel. Ha a gyorshírekbe nem rakunk ki pletykákat, akkor jön a sok reklamáció. Ezért van ott és mivel nem akarunk teljes cikket fordítani pletykák esetén, rövidhírben bőven elfér. Ezt greckinek írtam, és nem Zozzy 5-nek!!
Szerintem például ez sem sorolható a normálisan megírt kritikák közé.Én azt kérdezném a kedves madridista hírszerkesztőktől, hogy hogy bírnak ilyen komolytalan abszurd baromságokat lehozni?
Mi az h megállapodtak az apjával? Komolyan mondom mostanában a madridista alúlról súrolja a Blikk sport rovat szintjét...
Mielőtt még megvádolna vki, h építő kritikát nem írok: itt volna az ideje elgondolkodni szerintem, h milyen komolyságú cikk legyen a határ...
ez volt az a híres hsz:zizou fan írta:Cantera korábban már idézett belőle....de nem hiszen, hogy otromba stílusban fogalmazott akárki is...
Cantera korábban már idézett belőle....de nem hiszen, hogy otromba stílusban fogalmazott akárki is...
Nem az a baj, ha ír valaki, hanem ha nem tud rendesen kritikát megfogalmazni. Mindegy, hogy a saját lapján, vagy a másikén.Mi a magunk dolgával törődünk, de úgylátom, hogy nem mi vagyunk a madridista fórumon, hanem te osztod az észt itt az Eurobarcán...
Engem a madridista teljesen hidegen hagy, nem is szoktam a fórumba írosgálni
Huhh, igazi szentek vagytok.real_funghi írta:Már nem azért, de az utóbbi pár napban 1 darab átigazolási hír került fel a madridistára, amely címének a végén "?" van, és így kezdődik:
Ilyen formában nem igazán értem, hogy mi a probléma ezzel, (meg titeket egyébként sem kellene, hogy zavarjon) de aki unatkozik, az úgyis talál valami kivetnivalót. Ha mást nem, akkor félig vág be egy gyorshírt, lényeg, hogy legyen min élvezkedni.Már megszokhattuk, hogy az újságok naponta újabb és újabb játékosokat hoznak szóba a Real Madriddal.
Ilyen formában nem igazán értem, hogy mi a probléma ezzel, (meg titeket egyébként sem kellene, hogy zavarjon) de aki unatkozik, az úgyis talál valami kivetnivalót. Ha mást nem, akkor félig vág be egy gyorshírt, lényeg, hogy legyen min élvezkedni.Már megszokhattuk, hogy az újságok naponta újabb és újabb játékosokat hoznak szóba a Real Madriddal.
Ez meg a másik...És ha már itt tartunk, a madridistán lévő kb 5 hsz-emre is a legtöbben ott úgy reagáltak hogy "népművészeti cserépedény barcás, takarodj már innen" meg aztán szóba jött az anyuka is.grecki írta:És milyen stílus gázolt bele a lelkivilágodba?zizou fan írta:Ja, és talán meg kéne tanulni normális hangnemben kritizálni a másikat.
Ugyan már. Miért nem tudtok a magatok dolgával törődni?
(Amúgy meg ha már a híreknél tartunk, én is tudnék kritizálni itteni cikkeket, de nem teszem , mert nem nekem szólnak és különösebben nem is érdekel. Képzeljétek: a madridistán megjelenő hírek sem nektek szólnak. Ha nem tetszik valami, el lehet onnan menni. Csak ennyit akartam.)
Lehet, hogy hülye vagyok, de nem hiszen, hogy otromba stílusban fogalmazott akárki is...
Mi a magunk dolgával törődünk, de úgylátom, hogy nem mi vagyunk a madridista fórumon, hanem te osztod az észt itt az Eurobarcán...zizou fan írta:Ja, és talán meg kéne tanulni normális hangnemben kritizálni a másikat.
(Amúgy meg ha már a híreknél tartunk, én is tudnék kritizálni itteni cikkeket, de nem teszem , mert nem nekem szólnak és különösebben nem is érdekel. Képzeljétek: a madridistán megjelenő hírek sem nektek szólnak. Ha nem tetszik valami, el lehet onnan menni. Csak ennyit akartam.)
És milyen stílus gázolt bele a lelkivilágodba?zizou fan írta:Ja, és talán meg kéne tanulni normális hangnemben kritizálni a másikat.
Kedves Sacchi!Sacchi írta:Ti. Mi meg nem.Mi fordítani csak a nyilatkozatokat és az interjúkat szoktuk, ahol törekedni kell az eredeti szövegre, minden mást nem.
Tudjuk, hogy eszméletlen nagy szarok vagyunk grecki, dehát mi csak erre vagyunk képesek. Mit is vársz pár k.csög madridistától?
Majd te megmutatod, hogy kell.
Ti. Mi meg nem.Mi fordítani csak a nyilatkozatokat és az interjúkat szoktuk, ahol törekedni kell az eredeti szövegre, minden mást nem.
Bocsánat, csak bátorkodom megjegyezni, hogy a fordítás és az információkból történő véleményformálás között óriási különbség van. Mi fordítani csak a nyilatkozatokat és az interjúkat szoktuk, ahol törekedni kell az eredeti szövegre, minden mást nem. Éppen a hitelesség miatt. Természetesen az igazolási ügyekben nehéz előre megállapítani, mi igaz, s mi nem, de itt is alapos szűrésre törekszünk, tapasztalat, megítélés alapján.sergi1989 írta:ezenküvil talán sacchi irta nem oly rég hogy ittis ugynugy mennek pletykák néz csak főő oldalatokra 4 uj igazolást tervezünk stb szal ittis csak leforditanak mindent!rem érted!