Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.28. 19:08:27

A lényeg, h mi nem akarunk senkit bántani, csak épitő kritikákkal segiteni. Ez akkora bűn :?: :cry: :cry:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.28. 14:35:18

real_funghi írta:De te is összekevered a cikkeket a gyorshírekkel. Ha a gyorshírekbe nem rakunk ki pletykákat, akkor jön a sok reklamáció. Ezért van ott és mivel nem akarunk teljes cikket fordítani pletykák esetén, rövidhírben bőven elfér. Ezt greckinek írtam, és nem Zozzy 5-nek!!
Értem, és az is ok, hogy írtok más cikket/elemzést/véleményt is, sőt még azt is megértem, hogy a népnek "cirkusz és kenyér" kell, de benneteket személy szerint nem zavar az, hogy ilyen nagyon kamuszagú dolgokat kitesztek? Őszintén? Engem speciel rohadtul zavarna/t volna, ha ilyeneket kiadok a kezemből. Nem is igen tettem soha. Persze ettől ti még csináljátok nyugodtan, nem akarok és nincs is jogom beleszólni...

A sajtó által kitalált kacsákat meg úgyis megtalálják és belinkelik, vagyis úgyis bekerül a madridisták köztudatába.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.04.28. 10:38:20

Zizou fan: tőlünk is sokszor mond híreket HF, Farkas Norbi meg spanyol lapokat olvas.
Az oldalatok látogatottsága tényleg nagyon nagy,amit nyílván köszönhettek annak is hogy az olvasóknak tetszik az oldal, az egész miliő, de még fontosabb,hogy Magyorországon jóval több Madrid szurkoló van, ez ilyen egyszerű.
Attól hogy a mi oldalunkon, fórumonkon kevesebb ember fordul meg még nem minősíti az oldal színvonalát(tudom hogy iylet nem is állítottál).
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.28. 10:33:25

zizou fan írta:Szerintem a látogatottságunk magáért beszél. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a Sport TV-s kommentátorok (pl. HF) is tőlünk szokta a híreket mondani. (Ez biztos, mivel észrevettem már, hogy mindent pontosan abban a sorrendben mond, ahogy a madridistán megjelent. :D )
Szerintem a mi látogatottságunk is.
De a Sport TV-t inkább hagyjuk. Horváth Feri erősen kedveli a madridot, Farkas Norbi meg alkalom adtán(amikor leadnak végre egy barca meccset) jónénány kritikát megfogalmaz a barcával kapcsolatban.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.28. 10:29:12

mindig lesz olyan ember, akinek ez, v az nem fog tetszeni az ellenfél oldalán, és ezt esetleg le is írja, sztem kár ezen vitatkozni. a net pont arról szól, h a vélemények, információk szabadon jönnek, mennek.
az már egy másik dolog, h azt illik tiszteletben tartani, h mások k. sokat melóznak azért, h egy csomó ember jól érezze magát, úgy odaát, mint itt is. nekem sem tetszik a madridistán pár ember stílusa, akik mondjuk árnyaltabban fogalmaznak és nem olyan egyszerű szavakkal írják le a véleményüket, mint LG, mégis sokkal aljasabb gyereknek tartom őket.

zizou fan, lehet, h csak vicces fiúk voltunk az általad nehezményezett dologban, kaka apjával kapcsolatban.
PUYOL-XAVI-INIESTA
zizou fan
Jugador del Barça

2007.04.28. 10:26:12

Szerintem a látogatottságunk magáért beszél. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a Sport TV-s kommentátorok (pl. HF) is tőlünk szokta a híreket mondani. (Ez biztos, mivel észrevettem már, hogy mindent pontosan abban a sorrendben mond, ahogy a madridistán megjelent. :D )
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.28. 10:20:32

real_funghi írta:De te is összekevered a cikkeket a gyorshírekkel. Ha a gyorshírekbe nem rakunk ki pletykákat, akkor jön a sok reklamáció. Ezért van ott és mivel nem akarunk teljes cikket fordítani pletykák esetén, rövidhírben bőven elfér. Ezt greckinek írtam, és nem Zozzy 5-nek!!
Reklamálnak ha nem olvashatnak kacsákat? :shock: :roll: De mind1. Én ezt sztem befejezem a magam részéről.
Elismerem, hogy valószínűleg én, vagy akárki nem lehetne hírszerkesztő. Nyilván kiérdemeltétek vmivel azt, hogy ti vagytok és nem én vagy bárki más.
De szerintem azt el kell ismerni, hogy nagyon sok olyan átigazolási hír jelenik meg nálatok amit kész tényként állítotok be :roll: Legalábbis én így látom. De nem az én véleményem a fontos ez ügyben. A ti oldalatok, azt csináltok vele amit akartak.
Én sem szándékoztam bárkit is megsérteni, remélem nem is tettem. Csupán felsorakoztam Grecki és Iván és... mögé, azok mögé akik (megfelelő) hangnemben kritikát írtak. Remélem tényleg ez történt :roll:
zizou fan
Jugador del Barça

2007.04.28. 10:19:56

Én azt kérdezném a kedves madridista hírszerkesztőktől, hogy hogy bírnak ilyen komolytalan abszurd baromságokat lehozni?

Mi az h megállapodtak az apjával? Komolyan mondom mostanában a madridista alúlról súrolja a Blikk sport rovat szintjét...

Mielőtt még megvádolna vki, h építő kritikát nem írok: itt volna az ideje elgondolkodni szerintem, h milyen komolyságú cikk legyen a határ...
Szerintem például ez sem sorolható a normálisan megírt kritikák közé.
real_funghi

2007.04.28. 10:07:36

De te is összekevered a cikkeket a gyorshírekkel. Ha a gyorshírekbe nem rakunk ki pletykákat, akkor jön a sok reklamáció. Ezért van ott és mivel nem akarunk teljes cikket fordítani pletykák esetén, rövidhírben bőven elfér. Ezt greckinek írtam, és nem Zozzy 5-nek!!
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.28. 10:07:13

zizou fan írta:
...de nem hiszen, hogy otromba stílusban fogalmazott akárki is...
Cantera korábban már idézett belőle.
ez volt az a híres hsz:

A punnyadt margo fostos kerete undorito bunkerfocit tud csak játxani, de még azt is rosszul. De ha ezek a labanctallérok nyerik a bajnokságot kakát fogok enni

namost őszintén. -ebben mi volt a végtelenül sértő???
ha venném a fáradságot, 100 ilyet ollóznék össze a madridistáról. ebben biztos vagyok. tudod, hogy nálatok is van néhány júzer, akinek ez a stílusa, emiatt viszont nem omlik össze a világ.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2007.04.28. 10:08:14-kor.
Sacchi
Jugador d'estrella

2007.04.28. 10:06:59

Lehet grecki, hogy te pont normális hangnembe szoktál írni, ha így van akkor én kérek elnézést.

De több mint idegesítő, hogy olyan emberek kritizálják a munkánk ( és most nem rád gondolok ) akik egy 3 soros fogalmazást sem tudnának leírni.

A másik meg, lehet, hogy nagyon nagy jellemhiba, de mi más sítlusban csináljuk az oldalt mint ti. Ti próbáljátok csak a hiteles infókat feltenni, sokkal több saját véleménnyel. Nálunk sokkal több hír jelenik meg és olvasóinkra bízzuk, hogy hisznek-e esetleg olyan hírekben is, ami valószínüleg nem igaz. A szerkesztőktől kerülnek fel saját irományok, nem csak fordítások, igaz ritkábban, mint nálatok. pl: ez
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sacchi 2007.04.28. 10:08:03-kor.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.28. 10:03:03

Nem a mennyiséggel van nekem bajom, sőt igazán nincs is bajom, csak a véleményemet fűztem hozzá. Szerintem balgaság olyan híreket feltenni, amelyeknek semmilyen valóságalapja nincs, még akkor is, ha történetesen ezt egy az egyben lehozta valamelyik spanyol lap. Én nem tenném, pontosan azt tenném, amit Iván is, hogy bizony válogatnék, hogy mi kerüljön ki a lapra.
Ezért mondtam azt Sacchinak is, ha hírszerkesztőnek tartja magát, akkor nem ártana mondjuk a pozíciójának megfelelő munkát is végezni, mert akkor ennyi erővel az is kint lehetne, hogy fordító. Ha ebben vmi kivetnivalót találtok, az a ti problémátok... Szerintem ez egy maximálisan építő kritika volt...
zizou fan
Jugador del Barça

2007.04.28. 10:01:42

...de nem hiszen, hogy otromba stílusban fogalmazott akárki is...
Cantera korábban már idézett belőle.
Mi a magunk dolgával törődünk, de úgylátom, hogy nem mi vagyunk a madridista fórumon, hanem te osztod az észt itt az Eurobarcán...
Engem a madridista teljesen hidegen hagy, nem is szoktam a fórumba írosgálni
Nem az a baj, ha ír valaki, hanem ha nem tud rendesen kritikát megfogalmazni. Mindegy, hogy a saját lapján, vagy a másikén.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.28. 09:58:07

real_funghi írta:Már nem azért, de az utóbbi pár napban 1 darab átigazolási hír került fel a madridistára, amely címének a végén "?" van, és így kezdődik:
Már megszokhattuk, hogy az újságok naponta újabb és újabb játékosokat hoznak szóba a Real Madriddal.
Ilyen formában nem igazán értem, hogy mi a probléma ezzel, (meg titeket egyébként sem kellene, hogy zavarjon) de aki unatkozik, az úgyis talál valami kivetnivalót. Ha mást nem, akkor félig vág be egy gyorshírt, lényeg, hogy legyen min élvezkedni.
Huhh, igazi szentek vagytok.
real_funghi

2007.04.28. 09:54:29

Már nem azért, de az utóbbi pár napban 1 darab átigazolási hír került fel a madridistára, amely címének a végén "?" van, és így kezdődik:
Már megszokhattuk, hogy az újságok naponta újabb és újabb játékosokat hoznak szóba a Real Madriddal.
Ilyen formában nem igazán értem, hogy mi a probléma ezzel, (meg titeket egyébként sem kellene, hogy zavarjon) de aki unatkozik, az úgyis talál valami kivetnivalót. Ha mást nem, akkor félig vág be egy gyorshírt, lényeg, hogy legyen min élvezkedni.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.28. 09:48:15

grecki írta:
zizou fan írta:Ja, és talán meg kéne tanulni normális hangnemben kritizálni a másikat.

Ugyan már. Miért nem tudtok a magatok dolgával törődni?

(Amúgy meg ha már a híreknél tartunk, én is tudnék kritizálni itteni cikkeket, de nem teszem , mert nem nekem szólnak és különösebben nem is érdekel. Képzeljétek: a madridistán megjelenő hírek sem nektek szólnak. Ha nem tetszik valami, el lehet onnan menni. Csak ennyit akartam.) :?
És milyen stílus gázolt bele a lelkivilágodba?
Lehet, hogy hülye vagyok, de nem hiszen, hogy otromba stílusban fogalmazott akárki is...
Ez meg a másik...És ha már itt tartunk, a madridistán lévő kb 5 hsz-emre is a legtöbben ott úgy reagáltak hogy "népművészeti cserépedény barcás, takarodj már innen" meg aztán szóba jött az anyuka is.
Bocs a csúnya szavakért. :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.28. 09:45:28

zizou fan írta:Ja, és talán meg kéne tanulni normális hangnemben kritizálni a másikat.

(Amúgy meg ha már a híreknél tartunk, én is tudnék kritizálni itteni cikkeket, de nem teszem , mert nem nekem szólnak és különösebben nem is érdekel. Képzeljétek: a madridistán megjelenő hírek sem nektek szólnak. Ha nem tetszik valami, el lehet onnan menni. Csak ennyit akartam.) :?
Mi a magunk dolgával törődünk, de úgylátom, hogy nem mi vagyunk a madridista fórumon, hanem te osztod az észt itt az Eurobarcán...
Engem a madridista teljesen hidegen hagy, nem is szoktam a fórumba írosgálni, csupán annyi történik néha, hogyha rosz kedvem van akkor felmegyek, hogy kacagjak egy jót az átigazolási híreiteken.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.28. 09:43:05

És milyen stílus gázolt bele a lelkivilágodba?
Lehet, hogy hülye vagyok, de nem hiszen, hogy otromba stílusban fogalmazott akárki is...
zizou fan
Jugador del Barça

2007.04.28. 09:37:30

Ja, és talán meg kéne tanulni normális hangnemben kritizálni a másikat.

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.28. 09:25:13

Ja, és el kellene tudni viselni a kritikát, főleg akkor, ha az megalapozott!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.28. 09:24:06

Sacchi írta:
Mi fordítani csak a nyilatkozatokat és az interjúkat szoktuk, ahol törekedni kell az eredeti szövegre, minden mást nem.
Ti. Mi meg nem.

Tudjuk, hogy eszméletlen nagy szarok vagyunk grecki, dehát mi csak erre vagyunk képesek. Mit is vársz pár k.csög madridistától?

Majd te megmutatod, hogy kell.
Kedves Sacchi!

Javíts ki, ha tévednék, de hányszor küldtelek el téged, vagy bármelyik más Madrid szurkolót melegebb éghajlatra? Vagy egyáltalán mikor írtam azt, hogy "margit", "margó", "reklám", stb, vagy egyáltalán mikor írtam kis betűvel a klubcsapatot nevét???!!! :roll:

Ha már így rákérdeztél, tudok küldeni linket... :wink:
Sacchi
Jugador d'estrella

2007.04.28. 09:12:48

Mi fordítani csak a nyilatkozatokat és az interjúkat szoktuk, ahol törekedni kell az eredeti szövegre, minden mást nem.
Ti. Mi meg nem.

Tudjuk, hogy eszméletlen nagy szarok vagyunk grecki, dehát mi csak erre vagyunk képesek. Mit is vársz pár k.csög madridistától?

Majd te megmutatod, hogy kell.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.28. 08:49:13

Igen! Ha már hírszerkesztők vagytok, akkor talán nem csak fordításokkal kellene operálnotok... Ennyi erővel inkább szakfordítók vagytok és nem újságírók...
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.04.28. 01:02:12

sergi1989 írta:ezenküvil talán sacchi irta nem oly rég hogy ittis ugynugy mennek pletykák néz csak főő oldalatokra 4 uj igazolást tervezünk stb szal ittis csak leforditanak mindent!rem érted! :wink:
Bocsánat, csak bátorkodom megjegyezni, hogy a fordítás és az információkból történő véleményformálás között óriási különbség van. Mi fordítani csak a nyilatkozatokat és az interjúkat szoktuk, ahol törekedni kell az eredeti szövegre, minden mást nem. Éppen a hitelesség miatt. Természetesen az igazolási ügyekben nehéz előre megállapítani, mi igaz, s mi nem, de itt is alapos szűrésre törekszünk, tapasztalat, megítélés alapján.
Pedro
Jugador d'estrella

2007.04.27. 22:57:58

És az is jó lenne, ha visszaolvasnál néhány hsz-t, hogy tudd, már leírtuk az általad is közölt tényt, amely nem mintha akármennyivel is előmozdítaná az ügyet a Madrid számára.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Lezárt