2010.11.30. 21:57:07
Hát így lassan egy nap után én is leírom az érzéseimet!
Tartottam a tegnapi meccstől, mert jól összerakott csapatnak tűnik ez a Madrid! Igazából annyira nem lehetett felmérni az erejét, mert komoly ellenféllel még nem találkozott (egyedül talán a Milan). Aztán a 20 perceben már a 3. sörömet ittam fülig érő szájjal! Még a barátnőm is végignézte a meccset (egyébként az összes Barca meccset végig szokta/kell néznie miattam), és azt mondta a végén, hogy ennyire nem is lehet szépen játszani, mint ahogy mi tettük. Mindenki zseniális volt! Örültem, hogy Pep beküldte Bojant és Jeffrent is. Attól tartottam, hogy majd az eredménytől függetlenül Masc, Keita párost küldi be a 70. perc környékén, míg Bojannak csak 1-2 perecet ad. Krikic sajnos gólt nem lőtt, de volt 2 nagy helyzete, és csak kiosztott egy gólpasszt. Nagyon drukkolok neki, mert ő nagy jövő előtt áll.
Az ellenfél néhány játékosa állat módon viselkedett! Ramos egy őrült! Már tavaly is rugdosta Messit, emlékszem, hogy akkor talán még sárgát sem kapott. Másik kirívóan durva az Carvalho volt. Pedig őt mikor láttam játszani, nem tűnt ilyen barbárnak. Mondjuk ritkán alázzák így őket, de azért kéne, hogy tartása legyen egy játékosnak.
A lényeg, hogy nyertünk! Csak így tovább! Tényleg jó korban élünk, hogy ilyen csapatot láthatunk hétről hétre, és majd egyszer jó pár év múlva én is mesélhetek a gyerekemnek, unokámnak egy csapatról, ami meghódította a világot, és nem volt nála jobb akkor, és azóta se!!! Mert ez a csapat a valaha volt legjobb csapat! Ennél tökéletesebben nem lehet ezt a játékot játszani!
Még annyi, hogy azért remélem a Valencia ki tudja használni majd, hogy a Madrid komplett védelme hiányozni fog a meccsen!