Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.17. 20:52:02

Minden kívánságom így teljesüljön: GÁLÁT Kértem,és KAPTAM 8)

Világklasszis teljesítményt nyújtanak: XAVI, DANI ALVES, MESSI

KLasszis teljesítmény: Henry, Toure

Kegyetlen jó ez a csapat..ilyen látványos focit senki sem TUD. akármennyire is meggyőzően nyeri olykor egy-egy csapat a bajnokságot más bajnokságban, ilyenre egyik sem volt képes.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
depth
Capitá del Barça

2009.01.17. 19:54:06

Keitat fogom figyelni, ideje lenne már, h mutasson valamit.
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.17. 19:52:33

Számomra csak egy kérdés van,vajon ma is kapunk gólt ?

Gudy hibátlanul lehozta a kupa meccset,titkon számítottam rá...dehát ugye Keita...na mindegy!
Kíváncsi vagyok hosszú távon mi lesz az Henry/Iniesta kérdéssel ugy látszik a kp.án nem fogja bevállalni Pep ini játékát....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.17. 19:51:11

Kötelező a győzelem 8) :lol: fura ezt írni 12pontos előnyből, de hazai pályán, egy óriási rekord küszöbén, KÖTELEZŐ :twisted: :!:

Meg kell legyen!

FORCA BARCAAA :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
zsoltman
Jugador d'estrella

2009.01.17. 19:47:54

Valami azt sugja ma nyerünk :lol:
Deus
Boixos Nois

2009.01.17. 19:44:41

converse írta:NEm tudnátok egy linket adni, h h lessz a mecs?
Mert nekem nincs SportKlubbom :S
www.rojadirecta.com
KépKép
aynas
Capitá del Barça

2009.01.17. 19:17:43

a kezdő

valdes
alves, pique, puyol, abidal
xavi, toure, keita
messi, eto'o, henry
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.17. 19:17:37

Itt a hivatalos kezdő:
Valdés, Alvés, Piqué, Puyol, Abidal, Touré, Xavi, Keita, Messi, Eto'o, Henry

Jó lenne nyerni, nem hinném - bár Pamplonában sem gondoltam volna - hogy pont ezen a meccsen veszítenénk pontot.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.17. 19:05:25

danko94 írta:Sergio ma eltiltás miatt nem szerepelhet ezért helyét Iniesta veheti át kp-n és akkor a bal szélet játszhat Titi!
lionelmessi19 írta:Hát mind1, nálam ma Thierry Henrynek nincs helye a legerősebbkezdő 11ben
Annak az Henry-nak aki az elmúlt 5 bajnokin öt gólt szerzett és ezzel az elmúlt öt bajnoki legeredményesebb játékosa??? Ez alatt az öt meccs alatt Eto'o csak 2 gólt lőtt, de neki ugye a kezdőben a helye! Na akkor hogy is van ez? :roll: :roll:
Hú tényleg, Busquets nem játszhat. #-o
Akkor viszont már Henry jön, bár igazából Hlebet is megnézném megint bal oldalon, talán szivesebben is mint a franciát.

danko, engem nem érdekelnek a statisztikák, sose érdekeltek igazán. De ezt talán tudod is. De ha már ebbe az irányba tereljük megint, akkor van 1-2 válasz végülis a tarsolyban, kontra:

- abból az 5ből 3 a Valenciának ment, úgy hogy Eto'o helyén játszott egyébként.
- ha már csak az utóbbi 4 meccset nézzük, akkor 2 góllal áll, akár csak Eto'o, márpedig azon az 5. valencia ellenin ő nem játszhatott
- ha csak a legutóbbit, akkor kijelenthetjük hogy többen is vannak jobbak a kezdőhöz, mert az Osasuna ellen kifejezetten rosszul játszott, sőt én odáig merészkedtem hogy hátráltatta a támadások nagy részét
-Samu pedig egy 10szer nagyobb garancia a gólra, akár a játékát, akár az eddigi szezonját nézzük.

Az meg nálam szóba se jön hogy bal oldalon ő legyen az első emberünk.

Kicsit más:
Elméletileg 10 percen belül tudok szolgálni egy hivatalos kezdővel, úgyhogy meglátjuk a dolgokat.
Sajnos van egy olyan érzésem hogy Iniesta ismét padozik, de imádkozom h ne jöjjön be a dolog. A megérzés maradjon a hölgyeké..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
danko94
Entrenador del Barça

2009.01.17. 18:18:34

Sergio ma eltiltás miatt nem szerepelhet ezért helyét Iniesta veheti át kp-n és akkor a bal szélet játszhat Titi!
lionelmessi19 írta:Hát mind1, nálam ma Thierry Henrynek nincs helye a legerősebbkezdő 11ben
Annak az Henry-nak aki az elmúlt 5 bajnokin öt gólt szerzett és ezzel az elmúlt öt bajnoki legeredményesebb játékosa??? Ez alatt az öt meccs alatt Eto'o csak 2 gólt lőtt, de neki ugye a kezdőben a helye! Na akkor hogy is van ez? :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2009.01.17. 18:22:59-kor.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.17. 17:51:11

Hát mind1, nálam ma Thierry Henrynek nincs helye a legerősebbkezdő 11ben, ahogy igazából Abidalnak, és Keitának sem. Sőt megkockáztatom hogy a legjobb-gyorsabb-szebb játék azon az 1-2 mérkőzésen, illetve félmérkőzésen volt, ahol három középső védővel + Alvessel játszottunk. játszottunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.17. 17:45:10

lionelmessi19 írta:Pl. amit Iván tippelt az előzetesben, Keita és Henry, na az nagyon nem tetszene így előre.
A Keita-Henry balszárny eddig nem nagyon vált be...Egyik sem gyors kis területen, így ha ők próbálnak ott alkotni, nem valami jó...

Ini-t én is inkább a kp-n szerepeltetném, mert ő tömni tudja jobbnál jobb labdákkal a gyors embereinket,illetve rendkívül kreatív,amit mélységből jövet jobban ki tud használni szerintem...
.
kilibarca
Capitá del Barça

2009.01.17. 17:37:00

Az elmúlt hetekben Henry "vitte" a csapatot Eto'o azért jelentősen vissza esett (még ha az Osasuna ellen gólt is lőtt).Természetesen ez a "vitte" is túlzás de azért jelentős szerepe volt a gólokban , véleményem szerint az Osasuna ellen sem játszott rosszul, meg lőhette volna a maga gólját\góljait.

Iniesta még csak most kezdi vissza nyerni formáját, hajlamos volt eltűnni ami tőle nem megszokott.Támadó pozícióba szerintem nem elég gólerős.Középpályán jobban tetszik a játéka.

Keitával viszont én sem vagyok kibékülve fejes góljain kívül nem tudok megemlíteni pozitívumot. Bár szerintem nem a posztján szerepel.Inkább Busq vagy Gudi mint ő...
Andris
Adminisztrátor

2009.01.17. 17:05:09

kilibarca írta:Azért érdekes dolgokat írtok Henry-val kapcsolatban :? Szerintem ez már óriási elfogultság ... Nélküle nem tartanánk itt ...
Mivel Iniesta rendre jobban teljesít a bal oldalt, de igen, tartanánk itt szerintem, sőt. De a feltételes mondatoknak sok értelmük nincs ebben az esetben. Én jobban örülnék ma az Iniesta-Eto'o-Messi csatársornak, szerintem lényegesen több, szebb és eredményesebb akciót produkálna. A középpálya pedig Busquetsel is ugyan olyan stabil, ezt sokszor láttuk már idén. (persze Touréval és Xavival)

Arról nem is beszélve hogy ha két védekezőbb kp-nk van, Alves bátrabban felhúzódik minden alkalommal, és ez nagyon jót tesz a támadójátékunknak.

Egyébként még akár bele is nyugodnék, ha Iniesta van kp-n Xavival és Touréval, de semmiféle más esetben nem. Pl. amit Iván tippelt az előzetesben, Keita és Henry, na az nagyon nem tetszene így előre.

Iniestát kihagyni egy ilyen jó Depor elleni bajnokin luxus volna, amit nem is biztos h megengedhetünk.
- József Attila
bali 15
Director del Fútbol

2009.01.17. 17:04:10

"Szóval azt csinálnám, hogy a támadások egy részénél egy 4-2-4 -es figurát léptetnék életbe"

Én is bírom a 4-2-4-es formációt de az 1970-es Brazil csapat óta senki sem használja. Nem tudom miért. Valószínű hogy ez a felállás nem dominálja a középpályát és talán ezért. Ahogy a totális footballt sem használja senki amit úgyszintén nem értek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.01.17. 17:07:03-kor.
kilibarca
Capitá del Barça

2009.01.17. 16:58:15

Azért érdekes dolgokat írtok Henry-val kapcsolatban :? Szerintem ez már óriási elfogultság ... Nélküle nem tartanánk itt ...

danko94 kezdője szerintem a legerősebb én is úgy kezdenék.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.01.17. 16:54:49

lluisllach89 írta:Hm. Érdekes. Én mondjuk 2 ok miatt se játszatnám: Ini egyszerűen univerzális, nagyon jó ha van ott még 1 kreatív ember, mondjuk szélen is jó. De ha ebben a formációban támadnánk amit kigondoltál és jönne 1 kontra az már vicces lenne :)
Természetesen veszélyes 1-1 kontra, de nem arra gondoltam, hogy egész meccsen ezt csináljuk! Azt nem lehet, kontrákból kapott gólok és fizikálisan sem lehet bírni,mert sokkal többet kell futni, hogy a védekezést megoldják! A meccs egy-egy szakaszában mondjuk 5-10 percre át lehet állni egy ilyen támadás módra, meglepve ezzel az ellenfelet, egyébként pedig a szokásos 4-3-3, nálam Ini-Xavi-Yaya középpályával.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.17. 16:18:47

Kalap1988 írta:
danko94 írta:Guardiola úgyis a legerősebb kezdőt fogja felküldeni a pályára a mai napon és ebbe benne van Dani Alves is. Lehet h pihentetni fogja, de nem most hanem majd a kupában :wink:
Sztem így állunk fel:
----------------Valdes-----------------
Alves-----Puyol----Marquez---Abidal
------------------Yaya------------------
-------Xavi---------------Iniesta-------
Messi------------Eto'o-----------Henry

Ez pedig egy nagyon ütős ki kezdő tizenegy!!! :D
Én is ezt favorizálom, csak egy kis taktikai trükkel megspékelném ( persze nem vagyok Guardiola, de eszembe jutott ez:D:) Szóval azt csinálnám, hogy a támadások egy részénél egy 4-2-4 -es figurát léptetnék életbe, mert Ini a szélen sokkal hasznosabb. Ilyenkor két középcsatár és két szélső támadó lenne ( persze Henry húzódna be középre) és sztem ezzel szétkapnánk a védekezésüket. Nem lehet sokszor megjátszani,mert rengeteget kell futni hozzá, hogy ne kontrázhassanak le és Alvesnak nem igazán szabad feljönnie ilyenkor a másik szélen (sőt én kifejezetten tiltanám), de pár gólt lehetne szerezni vele, ha bizonyos időközönként a fiúk átállnának erre, pár támadás erejéig.
Hm. Érdekes. Én mondjuk 2 ok miatt se játszatnám: Ini egyszerűen univerzális, nagyon jó ha van ott még 1 kreatív ember, mondjuk szélen is jó. De ha ebben a formációban támadnánk amit kigondoltál és jönne 1 kontra az már vicces lenne :)
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ab1daL
Director del Fútbol

2009.01.17. 14:06:07

Én nem is tudom h mien kezdőt küldenék ma ki, mert vkit pihentetnék, és 2 embert (Etoo és Henry) mindenképp jáccatnék. Mindig marad a paodn 1 olyan név akinek a kezdőbe lenne a helye. Ugyhogy nem kell ide igaolzni senkit sem.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.01.17. 13:57:57

danko94 írta:Guardiola úgyis a legerősebb kezdőt fogja felküldeni a pályára a mai napon és ebbe benne van Dani Alves is. Lehet h pihentetni fogja, de nem most hanem majd a kupában :wink:
Sztem így állunk fel:

Én is ezt favorizálom, csak egy kis taktikai trükkel megspékelném ( persze nem vagyok Guardiola, de eszembe jutott ez:D:) Szóval azt csinálnám, hogy a támadások egy részénél egy 4-2-4 -es figurát léptetnék életbe, mert Ini a szélen sokkal hasznosabb. Ilyenkor két középcsatár és két szélső támadó lenne ( persze Henry húzódna be középre) és sztem ezzel szétkapnánk a védekezésüket. Nem lehet sokszor megjátszani,mert rengeteget kell futni hozzá, hogy ne kontrázhassanak le és Alvesnak nem igazán szabad feljönnie ilyenkor a másik szélen (sőt én kifejezetten tiltanám), de pár gólt lehetne szerezni vele, ha bizonyos időközönként a fiúk átállnának erre, pár támadás erejéig.
danko94
Entrenador del Barça

2009.01.17. 13:41:56

Guardiola úgyis a legerősebb kezdőt fogja felküldeni a pályára a mai napon és ebbe benne van Dani Alves is. Lehet h pihentetni fogja, de nem most hanem majd a kupában :wink:
Sztem így állunk fel:

Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.17. 13:38:58

lionelmessi19 írta:
Sanama, mért Cácerest? Ha ott van Puyol.. akkor az mehetne a srác középre a helyére. De amúgy is Piqué nálam a befutó középre Rafa mellé, stabilabb összteljesítménnyel, már nagyobb rutinnal és amúgy is ő jön soron.
Azért gondoltam jobbra,mert középre egyértelműen nem fér be. Mind3 másik védőnk jobban teljesit nála,de a meccs kéne neki. és jobb szélen annyira nem volt multkor tragikus a srác.
De közben rájöttem,hogy mult meccsen Puyol pihent és Rafa sem játszott végig,ugyhogy szerintem egyiksem fog pihenni,szal Cáceresnek marad a pad. :roll:
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.01.17. 13:31:15

Én is egyetértek Dani Alves pihentetésével és szerintem hazai pályán játszhatnánk most a Xavi, Iniesta középpályás duóval, úgy emlékszem utoljára ez az Atletico elleni bajnokin történt meg... (6-1)
Puyol-----Marquez----Pique---Abidal
Előre a TITOlusokért!
Andris
Adminisztrátor

2009.01.17. 13:07:36

Na igen, Guilyvel is ugyan így ki voltam békülve.. :)
Emlékszem még a hetekig tartó vitákra Ozsimikivel pl asszem.. 8)
Guily töketlenségét se bírtam elviselni, hiába rúgott néha gólt. Agyatlan futóbolondnak tartottam. Még ha be is lőtt minket a BL döntőbe.

Amúgy nem látom be h mért kellene feltétlen a Franciát oda rakni, illetve inkább azt nem, hogy miért várják sokan Iniestát a padra. Ami egyébként lehetséges, de megint egy apró marhaságnak tartanám Peptől, persze nyilván úgy hogy nem vagyok tisztában a pontos helyzettel. De Ini egész eddig pihent, szerintem 8-10 meccset végig bírna játszani 1 hónap alatt gond nélkül. És ez az egy edzésnyi edzőtermezés pedig nem jelent semmit, nem csak nála, egyiküknl sem.

Sanama, mért Cácerest? Ha ott van Puyol.. akkor az mehetne a srác középre a helyére. De amúgy is Piqué nálam a befutó középre Rafa mellé, stabilabb összteljesítménnyel, már nagyobb rutinnal és amúgy is ő jön soron.
- József Attila
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.17. 12:39:58

lionelmessi19 írta:Mindenki makk egészséges. :)

Ezek apróságok, kis rugások miatt vannak, nem kell komolyan venni őket.

Nemakarom Henryt a bal szélen, nemakaromnnemakarom. [-o< [-o<
Pedig ott lesz,ha kezd,ugyanis Eto'o szinte 100%,hogy kezdőként fog játszani, így pedig csak oda szorulhat a francia.

Amúgy lehet,hogy az Osasuna ellen nagyon is lassította a játékunkat, de amúgy mostanában már nem szokta. Nem azt mondom,hogy Messi, de Giuly fénykorát minimum idézi...

Az én kezdőm:

VV-Alves-Puyol-Rafa-Abidal-Touré-Xavi-Hleb-Iniesta-Eto'o-Messi

De ha nagyon pihentetni akar Pep, akkor Messi lelátó, Henry vagy Bojan pedig a helyére :!:
.
Lezárt