Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
www.rojadirecta.comconverse írta:NEm tudnátok egy linket adni, h h lessz a mecs?
Mert nekem nincs SportKlubbom :S
Hú tényleg, Busquets nem játszhat.danko94 írta:Sergio ma eltiltás miatt nem szerepelhet ezért helyét Iniesta veheti át kp-n és akkor a bal szélet játszhat Titi!
Annak az Henry-nak aki az elmúlt 5 bajnokin öt gólt szerzett és ezzel az elmúlt öt bajnoki legeredményesebb játékosa??? Ez alatt az öt meccs alatt Eto'o csak 2 gólt lőtt, de neki ugye a kezdőben a helye! Na akkor hogy is van ez?lionelmessi19 írta:Hát mind1, nálam ma Thierry Henrynek nincs helye a legerősebbkezdő 11ben![]()
Annak az Henry-nak aki az elmúlt 5 bajnokin öt gólt szerzett és ezzel az elmúlt öt bajnoki legeredményesebb játékosa??? Ez alatt az öt meccs alatt Eto'o csak 2 gólt lőtt, de neki ugye a kezdőben a helye! Na akkor hogy is van ez?lionelmessi19 írta:Hát mind1, nálam ma Thierry Henrynek nincs helye a legerősebbkezdő 11ben
A Keita-Henry balszárny eddig nem nagyon vált be...Egyik sem gyors kis területen, így ha ők próbálnak ott alkotni, nem valami jó...lionelmessi19 írta:Pl. amit Iván tippelt az előzetesben, Keita és Henry, na az nagyon nem tetszene így előre.
Mivel Iniesta rendre jobban teljesít a bal oldalt, de igen, tartanánk itt szerintem, sőt. De a feltételes mondatoknak sok értelmük nincs ebben az esetben. Én jobban örülnék ma az Iniesta-Eto'o-Messi csatársornak, szerintem lényegesen több, szebb és eredményesebb akciót produkálna. A középpálya pedig Busquetsel is ugyan olyan stabil, ezt sokszor láttuk már idén. (persze Touréval és Xavival)kilibarca írta:Azért érdekes dolgokat írtok Henry-val kapcsolatbanSzerintem ez már óriási elfogultság ... Nélküle nem tartanánk itt ...
Természetesen veszélyes 1-1 kontra, de nem arra gondoltam, hogy egész meccsen ezt csináljuk! Azt nem lehet, kontrákból kapott gólok és fizikálisan sem lehet bírni,mert sokkal többet kell futni, hogy a védekezést megoldják! A meccs egy-egy szakaszában mondjuk 5-10 percre át lehet állni egy ilyen támadás módra, meglepve ezzel az ellenfelet, egyébként pedig a szokásos 4-3-3, nálam Ini-Xavi-Yaya középpályával.lluisllach89 írta:Hm. Érdekes. Én mondjuk 2 ok miatt se játszatnám: Ini egyszerűen univerzális, nagyon jó ha van ott még 1 kreatív ember, mondjuk szélen is jó. De ha ebben a formációban támadnánk amit kigondoltál és jönne 1 kontra az már vicces lenne
Hm. Érdekes. Én mondjuk 2 ok miatt se játszatnám: Ini egyszerűen univerzális, nagyon jó ha van ott még 1 kreatív ember, mondjuk szélen is jó. De ha ebben a formációban támadnánk amit kigondoltál és jönne 1 kontra az már vicces lenneKalap1988 írta:Én is ezt favorizálom, csak egy kis taktikai trükkel megspékelném ( persze nem vagyok Guardiola, de eszembe jutott ez:D:) Szóval azt csinálnám, hogy a támadások egy részénél egy 4-2-4 -es figurát léptetnék életbe, mert Ini a szélen sokkal hasznosabb. Ilyenkor két középcsatár és két szélső támadó lenne ( persze Henry húzódna be középre) és sztem ezzel szétkapnánk a védekezésüket. Nem lehet sokszor megjátszani,mert rengeteget kell futni hozzá, hogy ne kontrázhassanak le és Alvesnak nem igazán szabad feljönnie ilyenkor a másik szélen (sőt én kifejezetten tiltanám), de pár gólt lehetne szerezni vele, ha bizonyos időközönként a fiúk átállnának erre, pár támadás erejéig.danko94 írta:Guardiola úgyis a legerősebb kezdőt fogja felküldeni a pályára a mai napon és ebbe benne van Dani Alves is. Lehet h pihentetni fogja, de nem most hanem majd a kupában![]()
Sztem így állunk fel:
----------------Valdes-----------------
Alves-----Puyol----Marquez---Abidal
------------------Yaya------------------
-------Xavi---------------Iniesta-------
Messi------------Eto'o-----------Henry
Ez pedig egy nagyon ütős ki kezdő tizenegy!!!
Én is ezt favorizálom, csak egy kis taktikai trükkel megspékelném ( persze nem vagyok Guardiola, de eszembe jutott ez:D:) Szóval azt csinálnám, hogy a támadások egy részénél egy 4-2-4 -es figurát léptetnék életbe, mert Ini a szélen sokkal hasznosabb. Ilyenkor két középcsatár és két szélső támadó lenne ( persze Henry húzódna be középre) és sztem ezzel szétkapnánk a védekezésüket. Nem lehet sokszor megjátszani,mert rengeteget kell futni hozzá, hogy ne kontrázhassanak le és Alvesnak nem igazán szabad feljönnie ilyenkor a másik szélen (sőt én kifejezetten tiltanám), de pár gólt lehetne szerezni vele, ha bizonyos időközönként a fiúk átállnának erre, pár támadás erejéig.danko94 írta:Guardiola úgyis a legerősebb kezdőt fogja felküldeni a pályára a mai napon és ebbe benne van Dani Alves is. Lehet h pihentetni fogja, de nem most hanem majd a kupában![]()
Sztem így állunk fel:
----------------Valdes-----------------
Alves-----Puyol----Marquez---Abidal
------------------Yaya------------------
-------Xavi---------------Iniesta-------
Messi------------Eto'o-----------Henry
Ez pedig egy nagyon ütős ki kezdő tizenegy!!!
Azért gondoltam jobbra,mert középre egyértelműen nem fér be. Mind3 másik védőnk jobban teljesit nála,de a meccs kéne neki. és jobb szélen annyira nem volt multkor tragikus a srác.lionelmessi19 írta:
Sanama, mért Cácerest? Ha ott van Puyol.. akkor az mehetne a srác középre a helyére. De amúgy is Piqué nálam a befutó középre Rafa mellé, stabilabb összteljesítménnyel, már nagyobb rutinnal és amúgy is ő jön soron.
Pedig ott lesz,ha kezd,ugyanis Eto'o szinte 100%,hogy kezdőként fog játszani, így pedig csak oda szorulhat a francia.lionelmessi19 írta:Mindenki makk egészséges.![]()
Ezek apróságok, kis rugások miatt vannak, nem kell komolyan venni őket.
Nemakarom Henryt a bal szélen, nemakaromnnemakarom.![]()