danko94 írta:Sergio ma eltiltás miatt nem szerepelhet ezért helyét Iniesta veheti át kp-n és akkor a bal szélet játszhat Titi!
lionelmessi19 írta:Hát mind1, nálam ma Thierry Henrynek nincs helye a legerősebbkezdő 11ben
Annak az Henry-nak aki az elmúlt 5 bajnokin öt gólt szerzett és ezzel az elmúlt öt bajnoki legeredményesebb játékosa??? Ez alatt az öt meccs alatt Eto'o csak 2 gólt lőtt, de neki ugye a kezdőben a helye! Na akkor hogy is van ez?

Hú tényleg, Busquets nem játszhat.
Akkor viszont már Henry jön, bár igazából Hlebet is megnézném megint bal oldalon, talán szivesebben is mint a franciát.
danko, engem nem érdekelnek a statisztikák, sose érdekeltek igazán. De ezt talán tudod is. De ha már ebbe az irányba tereljük megint, akkor van 1-2 válasz végülis a tarsolyban, kontra:
- abból az 5ből 3 a Valenciának ment, úgy hogy Eto'o helyén játszott egyébként.
- ha már csak az utóbbi 4 meccset nézzük, akkor 2 góllal áll, akár csak Eto'o, márpedig azon az 5. valencia ellenin ő nem játszhatott
- ha csak a legutóbbit, akkor kijelenthetjük hogy többen is vannak jobbak a kezdőhöz, mert az Osasuna ellen kifejezetten rosszul játszott, sőt én odáig merészkedtem hogy hátráltatta a támadások nagy részét
-Samu pedig egy 10szer nagyobb garancia a gólra, akár a játékát, akár az eddigi szezonját nézzük.
Az meg nálam szóba se jön hogy bal oldalon ő legyen az első emberünk.
Kicsit más:
Elméletileg 10 percen belül tudok szolgálni egy hivatalos kezdővel, úgyhogy meglátjuk a dolgokat.
Sajnos van egy olyan érzésem hogy Iniesta ismét padozik, de imádkozom h ne jöjjön be a dolog. A megérzés maradjon a hölgyeké..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila