Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Essien is elég technikás.Zozzy 5 írta:Szerintem az csak plusz, hogy Yaya technikás is, vagy hogy magasabb. Ettől még nem hiszem, hogy sokkal gyengébb lenne fizikálisan, mint Essien.Slither írta:Essien a "bulldog-tipusú" vkp-ok közé sorolnám, Yaya pedig a magasabb, Viera-féle "irányt" képviseli. Az utóbbi csoport sérülékenyebb, ők kevésbé izomra mennek.
Szerintem az csak plusz, hogy Yaya technikás is, vagy hogy magasabb. Ettől még nem hiszem, hogy sokkal gyengébb lenne fizikálisan, mint Essien.Slither írta:Essien a "bulldog-tipusú" vkp-ok közé sorolnám, Yaya pedig a magasabb, Viera-féle "irányt" képviseli. Az utóbbi csoport sérülékenyebb, ők kevésbé izomra mennek.
Igazad van,, tényleg nem volt jó vkp, megértem h Edmilka is sérült volt meg ilyenek, de nem kellett volna az elejétöl fogva egy ilyen sérülékeny emberre épiteni a vkp posztot, anélkül h más pótolná, ugyanis nem emlékszem h Marquez egyáltalán ki lett volna próbálva azon a poszton, MOtta meg no comment! Elnézést az offért de itt volt a reakcio!Asys írta:Xtem nem nem volt tavaly Frank elképzelésében a poszt hanem inkább nem volt megfelelő ember a posztra tavaly! Edmilson hol sérült volt hol rendben volt de pocsékul játszott ahogy Márqueznek sek volt a tavalyi élete legjobb idénye!!!!G-Jay írta:Ezt nagyon sajnálom, mindenképp a mai futball legfontosabb posztja a vkp, nem véletlenül toltuk jol akkor amikor Marquez jó formában vkp-t játszott még anno, és most Touré, tavaly sok gondot okozott h nem igazán volt Rijkaard elképzelésében vkp.![]()
Jobbulást Yaya!!!![]()
Szép volt Titi!!!
Kettő között azért, bár lehet csak nekem, kisebb szakadék tátong. Essien nálam maga a megtestesült vkp. Ezt másról nagyon nem tom elmondani... Touréban látom a következő ilyen játékost.Lionel85 írta:És Mascherano.Slither írta:Essien az igazi szikla, ő tudja igazán a vkp posztot...
Egyetértek! Remélem nem érezzük meg a hiányát túlzottan mert eddig ő nagyon nagyot focizott!Rivaldo11 írta:Remélem Marquez megoldja a pótlását. Elsőre is Rá gondoltam, mint lehetséges alternatívára. Yayának gyors felépülést, egyik legfontosabb játékosunk!
Xtem nem nem volt tavaly Frank elképzelésében a poszt hanem inkább nem volt megfelelő ember a posztra tavaly! Edmilson hol sérült volt hol rendben volt de pocsékul játszott ahogy Márqueznek sek volt a tavalyi élete legjobb idénye!!!!G-Jay írta:Ezt nagyon sajnálom, mindenképp a mai futball legfontosabb posztja a vkp, nem véletlenül toltuk jol akkor amikor Marquez jó formában vkp-t játszott még anno, és most Touré, tavaly sok gondot okozott h nem igazán volt Rijkaard elképzelésében vkp.
Hát én a Matuzalem elleni belépőt nem épp ilyen osztogatós példaként használnám, hiszen én úgy láttam hogy egyáltalán nem volt az olyan durvaság, inkább szerencsétlen volt az eset. De remélem Touré nem sokáig lesz távol, mert nagy volna a vérveszteség...Lionel85 írta:Nincs megátozva, de ha belegondolsz, hogy labdát kell szerezni, azt könnyen nem adják, ütközni kell, egy-egy keményebb belépő után meg nem épül fel gyorsan az ember, még egy ilyen szikla mint Touré is hús-vér ember és most nem bírta végig a meccset. Egyébként ő is szeret osztogatni, elég Matuzalemre gondolni.