Barça vs. Real
no comment.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Vezet a Cádiz.na és meglepődik még valaki?
amugy biztos vagyok benne,hogy egy potya meg egy elfujt tizenegyesgóllal nyeri a meccset a madrid
....
amugy biztos vagyok benne,hogy egy potya meg egy elfujt tizenegyesgóllal nyeri a meccset a madrid

---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLL
MEDINAAAAAAA
MEDINAAAAAAA
-
- Entrenador del Barça
A Barca legtechnikásabb játékosai szerintem: Dinho, Xavi, Deco, van Bommel, Edmilson, Iniesta, Eto'o, Messi. Vannak viszont akiken nem tudok kiigazodni. Egyszer meglepően szépen oldanak meg egy-egy szituácót, máskor meg sül a képemről a bőr, hogy ki ez aOrdog írta:Xavit, Ezquerrot és (Puyolt) is kihagytadBadi írta:és Deco
és Iniesta
és Etoo
és Belletti
és a többiek?
falábú mind?hehe...ezen csak rögöhni lehet

VISCA EL BARCA!
-
- Entrenador del Barça
Mondjuk azt el kell ismerni, hogy az elmúlt években a madrid több "nagy nevet" igazolt mint mi. Csakhogy azt sokan elfelejtik, hogy a hangsúly a "nagy NÉV"-en van, mivel ezek közül a játékosok közül egyik sem a reálban vált sztárrá, nem ott volt a csúcson. figo: a Barcában, Zidanne: a Juvéban, Ronaldo: a Barcában, Beckham : a MU-ban, Owen: a Liverpoolban volt a csúcson. Tehát szerencsétlen perec tényleg szó szerint csak "neveket" igazolt, és nem játékosokat! Azokat pedig akik a reálban nőtték (volna) ki magukat, elüldözték. (Munitis, Savio, Morientes, Portillo, Makelele, Cambiasso ). Sőt, hajszál híján Rault és gutit is majdnem elüldözték, de semmiképpen nem becsülik őket kellőképpen, pedig ez a két játékos közel 12 éve van a madrid első csapatánál! A reál-drukkerek és vezetők közel 80%-a viszont nem így gondolja, és ez (is) a mi malmunkra hajtja a vizet. Remélem perecet újraválasztják!

VISCA EL BARCA!
Én nem mondtam, hogy a többi része a hozzászólásának igaz. Úgy is fogalmazhatok, hogy abszolút nem értek egyet vele. A Barca jelenleg nem egy Ronaldinhoval jobb. Többek vagytok, mint csapat. Remélem már nem sokáig. Csak itt felsoroltátok, hogy kik a Barca technikás játékosai, pedig ő csak azt mondta, hogy Ronaldinhonal nem jobbak ( rosszabbak ) a többiek
-
- Jugador d'estrella
Nekem ez a logika tetszik a legjobban:
A Barca csak Ronaldinho miatt jo,nélküle semmit sem érnének,DE soha nem lesz olyan jó mint Zidane!!!!!Ebből az következne,hogy ha Zidane egyedül ott van,akkor a reálnak könnyedén kellett volna nyernie az elmút 5 bajnokságot,mint nekünk a tavalyit,meg az ideit.De mint tudjuk,egyet nyertek meg azt is 2ponttal az utsó fordulóban.
Ezt az észjárást Rightech-től idéztem
A Barca csak Ronaldinho miatt jo,nélküle semmit sem érnének,DE soha nem lesz olyan jó mint Zidane!!!!!Ebből az következne,hogy ha Zidane egyedül ott van,akkor a reálnak könnyedén kellett volna nyernie az elmút 5 bajnokságot,mint nekünk a tavalyit,meg az ideit.De mint tudjuk,egyet nyertek meg azt is 2ponttal az utsó fordulóban.
Ezt az észjárást Rightech-től idéztem
te figyelj a lényegreSacchi írta:A lényeget Amigos, a lényeget felejtitek el..Azt írta, hogy Ronaldinhohoz képest mindenki favágó.
És ez így is van. Ronaldinhohoz jelenleg nem lehet senkit sem hasonlítani. Szerintem.mert messinél csak ronaldinho technikásabb,
a többiek hozzá képest favágók

a barcelonából nem nehéz kilógni felfelé, mert messinél csak ronaldinho technikásabb, a többiek hozzá képest favágók. ellenben a realban bekemen, pavonon és még egy-két ilyen delikvensen kívül mindenki tökéletes technikailag, ezért nehéz kiemelkedni. a realban nagy egyéniségek vannak, a barcelona meg jól dolgozik együtt...
De tik mindig azt mondogatjátok a real kerete a legjobbak a világon, nálunk meg csak Ronaldinho tud focizni, de o sem lex soha olyan jo mint Zidane v. Ronaldo v. Robinho
.
Tudjátok mit
Legyetek a világ legerosebb keretével boldogak, mi meg addig megnyerjuk a bajnokságot 

Tudjátok mit

A lényeget Amigos, a lényeget felejtitek el..
Azt írta, hogy Ronaldinhohoz képest mindenki favágó.
És ez így is van. Ronaldinhohoz jelenleg nem lehet senkit sem hasonlítani. Szerintem.

És ez így is van. Ronaldinhohoz jelenleg nem lehet senkit sem hasonlítani. Szerintem.
mert messinél csak ronaldinho technikásabb,
a többiek hozzá képest favágók
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sacchi 2006.01.20. 23:08:22-kor.
és Deco
és Iniesta
és Etoo
és Belletti
és a többiek?
falábú mind?
hehe...ezen csak rögöhni lehet
és Iniesta
és Etoo
és Belletti
és a többiek?
falábú mind?

ebből az a tanulság, hogy ne nézz át madridistára.

- Charlie
- Öreg Harcos
madridistára átnéztem kíváncsiságból,mibe botlok rögtön?!
C.hehe nevezetű felhasználó írta:a barcelonából nem nehéz kilógni felfelé, mert messinél csak ronaldinho technikásabb, a többiek hozzá képest favágók. ellenben a realban bekemen, pavonon és még egy-két ilyen delikvensen kívül mindenki tökéletes technikailag, ezért nehéz kiemelkedni. a realban nagy egyéniségek vannak, a barcelona meg jól dolgozik együtt...
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Idézet Thomas Gravesentől: "Igazságtalanul kaptunk ki" - A Barca elleni 0-3as meccs után
---=FORCA BARCA=---
-
- Llegenda del Barça
rossz neked!leomessi8 írta:Nem tudja valaki mi lett Deco és Eto'o büntetése az Athletic elleni mecs után??Kint voltam azon a meccsen ezért nem láttam csak a tv-ben ahogy eto'o leköpte vagyis csak akarta az ellenfelét!
Deco: két meccs , Eto'o: semmi