Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vicc...madridista.hu írta:10:01 - A Real Madrid megóvja Beckham sárga lapját - jelentette be Mijatovic sportigazgató. Muniz Fernandez azért mutatta fel az angol középpályásnak az eltiltást jelentő lapot, mert a sípszó után még reklamálta, hogy a sorfal túl közel van. A vezetőség ma adhatja be a kérelmét, döntés pedig csütörtökre várható.
Igaz...Kralo írta:off:
Raziel nem lesz kicsit sok a muból? Már megbocsáss, de hogy már ebben a topicban is velük érvelsz dhurva. Komolyan: MU aláírás jó legyen vannak, akik több csapatnak szurkolnak. C.Ronaldo avatar jó legyen kedvenc playad (megjegyzem rühellem mint a [auto_cenzúra], és irritál engem mondjuk az a bájgúnár "én vagyok a legjobb" vigyora), de hogy minden hszedben a Manchester United köszön vissza az nem semmi.
edit: most látom már két mu aláírás van és a barca kikerült. Meg kell jegyezzem elég divatos ().
LG írta:Vagy az EBn a dán-cse...3-0ra nyertek a kutyazabálok, pedig a dánok 70 százalékba birtokolták a labdát, csak minden helyzetetet elkurtak, a csehek meg mindent bebaxtak. Vagy a monaco-porto BL döntő...
grecki írta:Csak, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba.
A Real négy egyes győzelméről volt szó, meg hogy lehet-e úgyis mákkal nyerni, ha négyszer mattolják az ellenfelet. Erre írtam én, hogy szerintem lehet, mert a MU is négyet lőtt, mégis elrebeghetnek egy imát Fortunának. Utána pedig megjegyeztem, hogy nem láttam a Real meccsét, így nem tudom véleményezni, hogy ezúttal kellett-e szerencse a három pont begyűjtésére...
A Manchester meccset viszont láttam, úgyhogy arról bizton állíthatom, hogy köszönetet mondhat Fergie pl Phil Neville-nek is, amiért abban a másodpercben azt hitte, hogy még mindig a Vörös Ördögök meze feszül a kisportol felsőtestén. Így már érthető?
Gondolom a Real meccsét nem láttaRaziel írta:itt azt irtad h nemláttad....![]()
Pajti!Raziel írta:grecki írta:A Manchester is négyet rúgott az Evertonnak, mégis kqurva nagy mákkal nyertek...
Amúgy a meccset én sem láttam, úgyhogy nem kívánom kommentálni.
azért azt megmondom neked h a félidő 2-0 voltonann nem mákkal lehet nyerni,mivel egy félidő alatt rugtak 4et,és pl egy 18 éves gyerek aki most játszott csereként rukott egy nagyon szép gólt,a második félidő nagyon jovolt,szoval egyáltalán nem mák volt,nézd meg a meccset barátom,utána mondj ilyenket.
![]()
grecki írta:A Manchester is négyet rúgott az Evertonnak, mégis kqurva nagy mákkal nyertek...
Már kezdtem gondolkodni, hogy hova tűnt grecki komagrecki írta:A Manchester is négyet rúgott az Evertonnak, mégis kqurva nagy mákkal nyertek...
Madrid írta:LG légyszíves ne legyél nevetségesÉn nem láttam a margo meccsét, ezért véleményt nem irok rola, de azzal nem értek 1et zizou fannal, h 4 golt nem lehet mákkal rugni, mert igen, még annyit is lehet.
LG légyszíves ne legyél nevetségesÉn nem láttam a margo meccsét, ezért véleményt nem irok rola, de azzal nem értek 1et zizou fannal, h 4 golt nem lehet mákkal rugni, mert igen, még annyit is lehet.