Mikaos írta:3 dolgot remélek az igazolási időszakban:
1. Ne igazoljunk fiatal védőt, mert szeretném, ha megmaradna a lehetőség Fontás és Muniesa számára az elkövetkezendő 1-2 évben.
2. Ne igazoljunk fiatal vkp-t, mert oda nem kell kiélezett versenyhelyzet: Busquets lassan-lassan tökéletesen megoldja a feladatát, bőven elég lenne egy rutinos róka a padra (ilyen szempontból Senna nálam abszolút elfogadható).
3. Igazoljunk egy fiatal -de már rutinosnak nevezhető- középpályást (Cesc v Özil), aki képes akár állandó kezdő lenni egy bizonyos formációban, vagy kényszerű rotációval (ami nálunk mindig van szinte, mert vagy Iniesta vagy Xavi sérült) is szerepelni. Úgy érzem, hogy Thiago és JdS még nem érettek ahhoz, hogy biztos kezdőként szerepeljenek.
Evvel teljesen egyetértek. Végre valaki, akivel ebben teljesen egyetértek!
+1 (mint a totóban is)
Ibra-kérdés szerintem továbbra is problémás, számomra furcsa lesz Villa a balszélen...vagy akár Ibra.
Szóval itt arra gondolok, hogy a balszélső poszt sem megoldott, amire remélem, hogy sikerül még megoldást találni nyáron.
Hát nem, tudom... ebben nem vagyok már olyan biztos. Szerintem Ibra játéka is lényegesebben feljavul:
1. Több segítséget kap Villa-tól szélről
2. Ugyebár ez már a 2. éve lesz itt

3. ésszerintem meccs közben is tudják cserélgetin egymást, ahogy a támadás éppen felfejlődik...
Cesc-nek is nagyon örülnék és Özilnek is. Cesc nagyon kijön mindenkivel, beilleszkedési problémája biztos nem lenne és hát ismerjük is nagyszerű játékos, viszont nem bármi áron... akkor inkább maradjon 1 évet, hogy jövőre már elsőnek sétáljon be az átigazolási kapuk megnyiásakor hozzánk!
Özil-ből pedig akárki akármit mond, igenis egy jó edzővel aki ki tudja hzni belőle a maximumot és tudja trenírozni lehet belőle valaki! Nem véletlenül már 2 éve húzó embere a Werdernek és most VB-s sem volt kutya...
Bocsi, a hosszú hsz-ért