tőletek idézve ez az adat. 8millióval volt több a honi bajnokság közvetítésének díjai nektek mint nekünk.
Nem is hopzzátok viszinyítottam!

És természetesen a bajnoki meccsre értettem, az a fix.
Adósságotok szerintem meg volt, ha nem is nagy mértékű. Nyereséges klub vagytok, de a 100% tiszta haszon, nem több mint 10-15, de legyen akár 30 millió. Ez akkor sem fedezi ezt a költekezést. Másrészt, Calderon, vmiért csak próbált csalni a közgyűlésen, biztos nem azért mert minden rendbe volt a költségvetéssel. Legalábbis érdekes.
Azt mondom, van adósság, csak nem bankok felé, hanem egyéb tartozások, jórészt kluboknak.
Calderon azon akart csalni, hogy ne buktassák meg, nem konkrétan a számokon. Nem a gazdaság miatt akarták megbuktatni!
Nyereségről ezt találtam hirtelen:
Rekordbevételre számít az idei szezonban a Real Madrid együttese. A klub szerint a tervezett bevételek elérik a 407 millió eurót, amely jóval több, mint a tavalyi rekord 366 millió euró. A 2008/09-es szezon tiszta nyeresége várhatóan 58 millió euró lesz a legutóbbi 51 millióval szemben.
Amire emlékeztem 51, az még az előző év volt.
igen, ez szép és jó, de miből? rendben, azt írtad 50millió plusz profit. De azt el is költöttétek szépen télen.
A téli vásárlást még a nyári eladások finanszrozták.
nem akadékoskodom én, félre ne érts, csak nem értem, hogy honnan miből ennyi ha nem hitelből/kölcsönből/kutyafülefarkából. mert a kasszába csak úgy nincs ennyi. ezt bizton állítom.
Őszintén szólva ezeken túl konkrétan fogalmam sincs.
Ki érdemelt volna magas fizetést ?
Speciel ezt én is le szoktam írni, hogy senki...De nem is ez volt a lényege a hozzászólásnak...
Különben örülök Ronaldo átigazolásának. Egyrészt erősödik a Liga ,másrészt nagyobb élvezet egy erős Madridot megverni.
Erről van szó! engem nem érdekel, hogy ti hogy erősödtök. Nekem az a lényge, hogy minél több madrid meccset lássak, amin jó játék van. Ennyi!