Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Brasch Bence és Horváth Tamás búcsúzott a Csillag születiktőlsocio66 írta:Ki esett ki tegnap a Csillag Születik-ben
Aza Bence meg a Horváth Tamás asszem..socio66 írta:Ki esett ki tegnap a Csillag Születik-ben
Tv-ben.Fecooo írta: neten vagy tv-ben?
(ha neten, lécci küldj linket, ami műxik, amin eddig néztem, az behalt :S )
neten vagy tv-ben?CFirpo3 írta:Nektek is szaggat a Sport1 a szünet óta?
nekem:Sanama írta:Nálam:MichaaBee írta:Valdés, Alvés, Puyol, Piqué, Abidal, Jesús Navas, Xavi, Gourcuff, Iniesta, Messi, Eto'o
Ez az én csapatm a válaszlehetőségek alapján, bár 1-2 helyen nyilván elfogult voltam.Pl Abidal, Eto'o és talán Navas és Gourcuff esetében is. Utóbbi 2-nél nem volt barcás játékos, ezért lettek ők.
![]()
Iker-Alves-Puyol-Terry-Evra-Xavi-CR-Gerrard-Iniesta-Messi-Eto'o
Nem tévedszVictor_Valdes írta:Nem akarok beleszólni, de ha már senki nem fogja a pártját barca28-nak hát én megteszem, és úgy érzem Demonhunter is vele ért egyet, ha nem is mindenben.
[Legalábbis msn-es dumákból kiindulva. ]Remélem nem tévedek demon :p .
Persze, semmi gond, azért írtam, hogy miért nem láthatod durvának, amik bennmaradtak, azoknál is a vége felé már kezdett elszínvonaltalanodni a vita, pedig számomra egész érdekesen indult, így szívesen olvasgattam, de egy határt meg kell húznunk.Demonhunter írta:Rendben, értem, és bocsÉn csak azokat láttam amik most vannak kint
Drigo írta:Talán azért, mert egy fél oldalt töröltem az előbb...Demonhunter írta:És akkor az offtopicban is a sportról lehet beszélni csak? Ez egy rendes vita volt, semmit rosszat nem találtam benne...Részt nem akarok benne venni, mert engem is sokan lenéznének miatta...Így azt a később érkezők már nem is láthatták.
Talán azért, mert egy fél oldalt töröltem az előbb...Demonhunter írta:És akkor az offtopicban is a sportról lehet beszélni csak? Ez egy rendes vita volt, semmit rosszat nem találtam benne...Részt nem akarok benne venni, mert engem is sokan lenéznének miatta...
Szerintem, Perrero azt akarta kifejezni, hogy antiszemita, zsidókat nem igazán kedvelő fórumozó barca28 nicken futó ember.MichaaBee írta:Ezt most nem nagyon értem.Perrero írta:Végülis akkor Te is rasszista vagyha kötekedni akarok...
A rasszizmus (vagy fajgyűlölet) a másik rassz utálatát jelenti. Mivel én is europid vagyok és azokat utálom, akik szintén europidek, de más rasszokat nem tűrnek meg, ezért én nem lehetek rasszista. Ha az egy rasszba tartozó embereket a hovatartozásuk miatt utálnék, akkor lennék rasszista, de ez nem így van, tehát nem stimmel.
![]()
Ezt most nem nagyon értem.Perrero írta:Végülis akkor Te is rasszista vagyha kötekedni akarok...
Érdekes kérdés.Erre nem is tudok semmi okosságot mondani bevallom.Szerintem egyikük sem zsidó.Különben már olvastam volna róla.House írta:Csak egy érdekes kérdést még hadd-hadd.barca28 írta:...![]()
Mi történne, ha kiderülne, hogy mcdc és Tabáni István is zsidók? Rögtön megútálnád őket mi?Mindenképpen választ várok.