Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.24. 16:01:36

danko94 írta:csak annyi, h a MU-nál már huszon akárhány éve ugyanaz az edző és amikor mélypontok voltak acsapat életében nem őt rúgták ki....
Ez egy. Mondj még pár helyet, ahol ha a világ legjobbja kedvetlen, lusta partiarccá válik, vagy ha a játékosok 'ki tud kevesebbet futni' versenyt játszanak, vagy ha a világ legkreatívabb középpályásai csak hátrafale passzolgatnak (és had ne soroljam...) akkor nyugodtan hagyják dolgozni az adott emberkét.
Sir Alex egyébként is kivételes ember, és, hogy mekkora edző azt több ízben is bizonyította. Kek-et nyert skót kiscsapattal. Frank meg kiesett egy olyan holland csapattal akikkel azelőtt ez sosem történt meg...
danko94
Entrenador del Barça

2008.01.24. 15:44:48

csak annyi, h a MU-nál már huszon akárhány éve ugyanaz az edző és amikor mélypontok voltak acsapat életében nem őt rúgták ki....
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.24. 15:35:11

Mi van rákenve? :roll:

2 év alatt nem sokat mutatott... és mégis kinek kellene megoldani a problémákat?
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.24. 15:21:27

barca99 írta:Viszont edzőt könnyebb váltani, mint csapatot.
Hát egyszerűbb rákenni mindent, az biztos.
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.24. 15:12:22

Viszont edzőt könnyebb váltani, mint csapatot.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.24. 15:06:36

barca99 írta:
huszi írta:Pontosan!!! le kene ma szallni rola es hagyni dolgozni... a Barca tortenelmenek eddigi 2ik legsikeresebb edzoje es meg csak az 5ik eve a klubnal... mint hogy az elottemlevo is mondta, a szamok mellette allnak...es ez a legfontosabb.....
Ez alapján feltételezem, ha Rijkaard még 40 évig maradna edző, és sohe nem nyernénk semmit, Te akkor is bőszen lobogtatnád, hogy ő bizony a második legsikeresebb edző.

tudni
kell
váltani
:!:
Eddig volt egy szezon, amikor nem nyert vele semmit a csapat, a többi teljes szezonjában meg mindenki beleszeretett a csapatba. Miről beszélünk egyeltalán?
Kijár neki a türelem sztem! És nem szabad mindent az edzőre kenni, a felelősség nem csak az övé!
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.24. 14:40:22

huszi írta:Pontosan!!! le kene ma szallni rola es hagyni dolgozni... a Barca tortenelmenek eddigi 2ik legsikeresebb edzoje es meg csak az 5ik eve a klubnal... mint hogy az elottemlevo is mondta, a szamok mellette allnak...es ez a legfontosabb.....
Ez alapján feltételezem, ha Rijkaard még 40 évig maradna edző, és sohe nem nyernénk semmit, Te akkor is bőszen lobogtatnád, hogy ő bizony a második legsikeresebb edző.

tudni
kell
váltani
:!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.24. 14:00:56

Rivaldo11 írta:Sajnos mostanában a játék katasztrófa. Nem mondom, van olyan csapat, ahol nem számít hogyan érik el a győzelmeket...(kire gondolok? :D ), de ez nem a Barcelona...
Azért még eközött a két 'módszer' között is nagy különbség van szerintem. A Madrid úgy nyert sokszor, hogy végighajtották a meccset. Nem a szép játékról szólt, de a belüet kiköpték.
Nálunk mi van? Lötyögés, tötyögés, rugunk egy gólt aztán leülünk, Rijkaard bácsi úgyse szól érte. Ha nincs kedvünk futni akkor egy támasádt nem vezetünk, és az előre fele cselezést sem komáljuk, mert ahhoz energia kell ám. Ahogy Te is írtad...Azért ezzel a felfogással a Reálnál sem lennének megelégedve.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.24. 13:41:24

Sajnos mostanában a játék katasztrófa. Nem mondom, van olyan csapat, ahol nem számít hogyan érik el a győzelmeket...(kire gondolok? :D ), de ez nem a Barcelona...Itt hagyomány a gyönyörű futball, szinte védjegy. A győzelem alap kellene hogy legyen, és kutya kötelességünk mellette szépen is játszani.
Ettől mostanában messze vagyunk. Ha meg lehetne számokban határozni azt, hogy a keretben rejlő képességekhez mérten játékban hány %-ot teljesítünk, akkor 50 alatt lenne az érték. A kérdés az, hogy ez minek(kinek) köszönhető...
Magyarul: Tudásunk felét nyújtjuk kb. Játékban mindenképp. Kérdés a
Rivaldo-A Legnagyobb.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.24. 13:37:14

ozsimiki írta:Jólvan,látom sikeresen mellébeszélsz,és nem értetted meg mit írtam :?

Szakadj már el ettől a 3-4 gólós cucctól...jelenleg szerinted jó játékkal érjük el a sovány győzelmünket? Nem más a mostani 1-0 pl mint a Milán elleni 0-1,ott is csak 1góllal nyertünk de a játék ég és föld...
írtam előbb is,semmi gondom nem lenne az 1-0ákkal,ha mellé NORMÁLIS támadójáték párosulna,és nem állnánk le 1-0 után,bár mostanában nincs honnan leállni :?
Ez is igaz! Ez lenne az ideális, az általad említett Milan meccs jó példa!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.01.24. 13:33:44

Jólvan,látom sikeresen mellébeszélsz,és nem értetted meg mit írtam :?

Szakadj már el ettől a 3-4 gólós cucctól...jelenleg szerinted jó játékkal érjük el a sovány győzelmünket? Nem más a mostani 1-0 pl mint a Milán elleni 0-1,ott is csak 1góllal nyertünk de a játék ég és föld...
írtam előbb is,semmi gondom nem lenne az 1-0ákkal,ha mellé NORMÁLIS támadójáték párosulna,és nem állnánk le 1-0 után,bár mostanában nincs honnan leállni :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.24. 13:32:23

huszi írta:sem a multban sem most sem a jovoben nem hiszem h jobb lenne barmivel is egy 4-3as gyozelem egy 1-0asnal. en is jobban elveztem a 04-05-os v a 05-06-os szezont mert nagyon szepen jatszottunk....de 1 golos gyozelem az mindig egy golos marad... szeretnel egy meccset amin az allas mondjuk 13-12 es 1 gollal nyerunk? jobb mint egy 1-0as? az h jol jatszunk nem csal abban mutatkozik meg h sok golt rugunk, hanem h a sok rugott gol mellett joval kevesebbet kapjunk....szemely szerint sztem sokkal gazabb egy 6-5os gyozelem mint egy 1-0-as.. egy 6-5eredmenyrol mi az elso dolog ami eszedbejut? nekem a totalis zurzavar es szervezettlenseg.... es ez sokkal rosszabb egy taktikusan vegigjatszott 1-0as meccsnel...
Yessss!!! Lehet csillogni egy 2-0-s meccsen is!
huszi

2008.01.24. 13:29:40

sem a multban sem most sem a jovoben nem hiszem h jobb lenne barmivel is egy 4-3as gyozelem egy 1-0asnal. en is jobban elveztem a 04-05-os v a 05-06-os szezont mert nagyon szepen jatszottunk....de 1 golos gyozelem az mindig egy golos marad... szeretnel egy meccset amin az allas mondjuk 13-12 es 1 gollal nyerunk? jobb mint egy 1-0as? az h jol jatszunk nem csal abban mutatkozik meg h sok golt rugunk, hanem h a sok rugott gol mellett joval kevesebbet kapjunk....szemely szerint sztem sokkal gazabb egy 6-5os gyozelem mint egy 1-0-as.. egy 6-5eredmenyrol mi az elso dolog ami eszedbejut? nekem a totalis zurzavar es szervezettlenseg.... es ez sokkal rosszabb egy taktikusan vegigjatszott 1-0as meccsnel...
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.01.24. 12:54:44

huszi írta:
inkább kapjunk meccsenként 3gólt,és lőjjünk mellé 4-5öt
hat ez lol.. es megis mivel lenne ez jobb?=)) mivel jobb az 1-0nal v a 2-0nal? sztem a 4-3as gyozelmek gazak... nn gaz h vedelmet tekintve... ez a 4-3as 5-3as alom szamodra megoldana a problemakat? ....akko jo lenne a tamadas, [auto_cenzúra] a vedelem, jelen pillanatban a vedelm jo, es nem tul jo a tamadasunk....
Lol esetleg te vagy...

Szerintem elég érthető amit írtam.
Jelen pillanatban tényleg elfogadható ez az eredménycentrikus játék,és legalább hozzuk a pontokat,de hosszú távon szerinted melyik Barcás akarná ezt? Nem az 1-0val,vagy 2-0vál van a bajom,ha azokon a meccseken JÓL JÁTSZUNK,és normális a támadójáték,akkor felőlem nyerhetünk minden meccset 1 vagy 2-0ra...
de te azt látod a meccseken,hogy ez a helyzet :?: akkor elég elvakúlt vagy...
Hangsúlyozom,jelenleg ez kell,de azért talán jogosan várom el,h a közeljövőben NE EZ A JÁTÉKSTÍLUS határozza meg a BARCÁT,mint csapatot!

Remélem érthető amit írtam.
Kép
huszi

2008.01.24. 12:49:21

inkább kapjunk meccsenként 3gólt,és lőjjünk mellé 4-5öt
hat ez lol.. es megis mivel lenne ez jobb?=)) mivel jobb az 1-0nal v a 2-0nal? sztem a 4-3as gyozelmek gazak... nn gaz h vedelmet tekintve... ez a 4-3as 5-3as alom szamodra megoldana a problemakat? ....akko jo lenne a tamadas, [auto_cenzúra] a vedelem, jelen pillanatban a vedelm jo, es nem tul jo a tamadasunk....
gianni
Entrenador del Barça

2008.01.24. 12:20:27

dr. Mezey írta:
ozsimiki írta: Ez az év kijárt neki szerintem,de jelenleg nem bizonyított eddig sokat,és a csapat játéka is jelentősen döcög...mert valjuk be nem egy húdejól védekező Barcára vagyunk kiváncsiak,inkább kapjunk meccsenként 3gólt,és lőjjünk mellé 4-5öt :!:
Ez igaz, de azért a szezon fontosabbik része most jön majd, azt hogy mit bizonyított csak az utolsó meccs után derül ki. Az eddig sz*r támadáshoz társuló sz*r védekezés után meg sztem annak örüljünk hogy legalább az utóbbi javult.
Ja ja azért a védekezésünkel most nincs gond.
Este is szükségünk lesz rá.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.01.24. 12:19:37

Én se azt írtam,hogy most mondjuk ítéletet felette...év végén pontosan látni fogjuk,hogy mit értünk el,és mit nem. Remélem,hogy elérünk vmit,és azt jobb játékkal tesszük. De HA mégse,akkor normális módón el kell köszönni Tőle,megköszönni amit tett a csapatért,és egy új fejezetett nyitni!
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.24. 12:14:59

ozsimiki írta: Ez az év kijárt neki szerintem,de jelenleg nem bizonyított eddig sokat,és a csapat játéka is jelentősen döcög...mert valjuk be nem egy húdejól védekező Barcára vagyunk kiváncsiak,inkább kapjunk meccsenként 3gólt,és lőjjünk mellé 4-5öt :!:
Ez igaz, de azért a szezon fontosabbik része most jön majd, azt hogy mit bizonyított csak az utolsó meccs után derül ki. Az eddig sz*r támadáshoz társuló sz*r védekezés után meg sztem annak örüljünk hogy legalább az utóbbi javult.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.01.24. 12:08:04

huszi írta: 5 evig nem nyert semmit a mu a keze alatt..
Off:

Igen az első 5évében,de akkor azért volt egy elég meghatározó klubb angliában :wink:

On: én nem vagyok nagy Frank ellenes,mindig is elismeréssel beszéltem róla,és nyáron azok között voltam,akik örültek,h Ő maradt az edzőnk,de mittomén mennyi évet csak úgy nem lehet adni senkinek sem :!: Ez az év kijárt neki szerintem,de jelenleg nem bizonyított eddig sokat,és a csapat játéka is jelentősen döcög...mert valjuk be nem egy húdejól védekező Barcára vagyunk kiváncsiak,inkább kapjunk meccsenként 3gólt,és lőjjünk mellé 4-5öt :!:
Kép
huszi

2008.01.24. 11:57:21

Karashu... a munak nem volt ingadozo teljesitemenye? fegusson keze alatt? akkor o sem jo edzo? 5 evig nem nyert semmit a mu a keze alatt... emlekszel par eve..utolsokent estek ki a bl csoportbol..... nalunk mar rijkaard fejet kovetelnetek ha ez tortent volna... de a mu szurkolok turlemesek voltak.... es megerte
huszi

2008.01.24. 11:54:22

Karashu, a sajat hsz-ben meg is talalod a kerdesdhez a valaszt.. arra h miert nem szrevezkedunk uj jatekos utan.... mert kituno jatekosaink vannak.... tovabba az atigazolasokrol szolo hirek fele csak pletyka....
en nem szeretem ha a barcarol pletykalnak...
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.24. 09:03:22

Karashu írta: Már sok csapat szervezkedik, mi meg ülünk a rohadt pénzünkön, nem hogy vkire már pályáznának, semmi!!! :evil:
Hát még van asszem többszáz milla hitel amit vissza kell fizetni, úgyhogy olyan sok pénzen azért nem ülünk, plussz elég erős a keret. Egyébként meg vmi perui szélsőn dolgoznak a cataniából a goal.com szerint. Remélem Rijkaard még a 250. győzelmét is meg tudja itt ünnepelni.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.01.24. 08:52:47

Ha olyan jó edző, akkor miért ilyen ingadozó a csapatteljesítmény??? Kitűnő játékosaink vannak, és lám az eredményt! Kezdünk alakulni, de marhára kíváncsi vagyok a ma esti meccsre!!!

+ miért nem lehet hallani semmilyen Barca által kiszemelt játékosról??? Már sok csapat szervezkedik, mi meg ülünk a rohadt pénzünkön, nem hogy vkire már pályáznának, semmi!!! :evil:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
huszi

2008.01.24. 06:01:55

Pontosan!!! le kene ma szallni rola es hagyni dolgozni... a Barca tortenelmenek eddigi 2ik legsikeresebb edzoje es meg csak az 5ik eve a klubnal... mint hogy az elottemlevo is mondta, a szamok mellette allnak...es ez a legfontosabb.....
gnorbert
Capitá del Barça

2008.01.23. 23:20:57

A számok (is) mellette szólnak, ha nem is úgy megy egy ideje (OK, jó ideje) a szekér, ahogyan mindannyian szeretnénk.

Szurkoljunk hát a CSAPATunknak & neki is, és jobb lesz minden :!:

http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7448
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Lezárt