Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még mindig jobb,én a tizenéves kislánynak kellett megmagyaráznom,h mit akarsz az apukájátólChris0527 írta:Ja persze cask arra...aztán nekem kellet magyarázkodni a tizenéves kislány apukája elött hogy mit akarsz te tőle kamerában...ozsimiki írta:addig az a cím nem lesz elérhető,mivel csak erre hoztuk létre.![]()
![]()
mellesleg(na nem szó szerint) feltolhatnád már msnre a képed (a simára ne erre:D) beszélnünk kéne...
Ja persze cask arra...aztán nekem kellet magyarázkodni a tizenéves kislány apukája elött hogy mit akarsz te tőle kamerában...ozsimiki írta:addig az a cím nem lesz elérhető,mivel csak erre hoztuk létre.
Csáó!fcjoc írta:halihó. valaki tolja a Titan Poker-en? infokat lökjetek már ha igen. thx
Olvass egy kicsit vissza(1-2 lap), igazán nem tellik semmibe...lui1698 írta:Üdv néktek állampolgárok!
Nem tudom nem észre venni, hogy itt megy valamilyen online poker.
Azt szeretném megérdeklődni, hogy hol és mikor és hogy lehet e egyáltalán akárkinek tolni?
Az infot előre is köszöntem!
fUtBoLiStA írta: 1.Kiki
2.Ozsi
3.VIII.Henrik
4.Laxa1990
5.VV19
6.lopakodo
7.mypeter
8.mennon
9.fUtBoLiStA
10.Benga
gekkodan írta:Mik a játékról a tudnivalók? Remélem pénzben nyomjátok, mert máshogy nem sok értelme van
De érdekelne a dolog, uh valaki mesélhetne!
Köszi!
ozsimiki írta:Jelentkezzetek!!!!
Jövő hét végén lesz a köv ,ha legalább 10en leszünk,úgyh bátran!
Okés, utána olvasok és mondom mi van:) Meddig van időm?:)ozsimiki írta:Olvass vissza,minden infó le van írva,1000szer kb.
Köszi.
Téged is várunk,ha elolvastad a cuccost,és kedvet kaptál hozzá.
Itt nemMessiFan írta:én csak annyit tudok hogy nem pénzre játszanakgekkodan írta:Mik a játékról a tudnivalók? Remélem pénzben nyomjátok, mert máshogy nem sok értelme van
Köszi!
én csak annyit tudok hogy nem pénzre játszanakgekkodan írta:Mik a játékról a tudnivalók? Remélem pénzben nyomjátok, mert máshogy nem sok értelme van
Köszi!