Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.26. 15:40:06

barca99 írta:
Fernando írta: és fantasztikus lövőpontossága/ereje van.
És ezt honnan? Az egy dolog, hogy nekem nem rémlik ilyen, de ha erősen és pontosan lő, akkor nem értem 7 év alatt miért csak két gólt lőtt a klubcsapataiban, ill. a válogatottban.
Vagy 7 év alatt 4 lövése volt, az mind erős és pontos volt, 100%-os arány, és nyertél? :D
Lehet, hogy hülyeség youtube-os linekeket belökni, de én rengeteg lövésére emlékszem, sok zúgó kapufára is, annak ellenére, hogy keveset lő, igaz nem ez a feladata. Ott van erre Gerrard és Xabi Alonso is ott volt.
de pl ez se volt csúnya:
http://www.youtube.com/watch?v=dsS69jUP ... re=related
meg ez se:
http://www.youtube.com/watch?v=k-79tPn0f_c
http://www.youtube.com/watch?v=HOvRVBvoG2I

Nem az a gólvágó, de én bennem mindig is úgy élt, mint aki jól lő és szerintem nem csak bennem. Én elnézném itt. Ezen nem igen tudsz változtatni. :)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.07.26. 14:54:40

forcabarca10 írta:Én inkánn spórolnék,megtartanám azt a 40millát,nem kell busi helyére senki hiszen a meccsek 90% át végig fogja játszani jövőre is, ha csak nem lesz komolyabb sérülése és arra a pár meccsre jó lesz keita vagy adrinao.Szerintem ezzel a kerettel már igy akár ma neki vághatnánk 10-11-es szezonnak.Annyi hogy cesct ha leigazoljuk az se lenne nagy baj,sőt jó lenne de ha nem tudjuk akkor sem kell mást igazolni.Hiszen szerencsére van egy olyan utánpótlásunk ahonnét tudunk minőségű középpájásokat hozni.(thiago)Én egyépként Piquét is el tudnám képzelni védekező kp-nak,ha mondjuk eltiltás tölti busi akkor én felviném középpájára és militot tenném be a kezdőbe a védelem tengelyébe.
Égnek áll a hajam :wink: :roll:
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.07.26. 14:41:17

Jézusom, De Jong? meg Mascherano? elpártolnék a csapattol^^ . semmi focit nem játszó emberek. kell a ....-nak romboló ember. mi nem rombolunk. hanem szép focit játszunk. de jong... eltiltanám 1 évre.. mascherano meg minek? semmi potenciál nincs benne. momentumára nem emlékszem a vb-n.
Am Fabregasról írt valamit az elmundo ma, probaltam fordítani de tul sok ujdonságot nem tudtam felfedezni. valami utolsó roham féle vagy ilyesmi. ha lehet hinni ennek a lapnak.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
pityi
Jugador del Barça

2010.07.26. 14:32:41

Azt olvastam valahol hogy kedden ülnek le ismét tárgyalni.Most vagy soha szerintem.
gygerike
Entrenador del Barça

2010.07.26. 14:11:25

Most akkor Fabregassal mi van? Mert tegnap még a sport szerint percek kérdése volt. Bár én azt a hírt se találtam meg. Ma meg semmi hír róla. Ha valaki tudna valamit az írjon :D
Visca El Barca
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.07.26. 14:06:32

Fernando írta: és fantasztikus lövőpontossága/ereje van.
És ezt honnan? Az egy dolog, hogy nekem nem rémlik ilyen, de ha erősen és pontosan lő, akkor nem értem 7 év alatt miért csak két gólt lőtt a klubcsapataiban, ill. a válogatottban.
Vagy 7 év alatt 4 lövése volt, az mind erős és pontos volt, 100%-os arány, és nyertél? :D
forcabarca10
Barça B

2010.07.26. 12:28:55

Én inkánn spórolnék,megtartanám azt a 40millát,nem kell busi helyére senki hiszen a meccsek 90% át végig fogja játszani jövőre is, ha csak nem lesz komolyabb sérülése és arra a pár meccsre jó lesz keita vagy adrinao.Szerintem ezzel a kerettel már igy akár ma neki vághatnánk 10-11-es szezonnak.Annyi hogy cesct ha leigazoljuk az se lenne nagy baj,sőt jó lenne de ha nem tudjuk akkor sem kell mást igazolni.Hiszen szerencsére van egy olyan utánpótlásunk ahonnét tudunk minőségű középpájásokat hozni.(thiago)Én egyépként Piquét is el tudnám képzelni védekező kp-nak,ha mondjuk eltiltás tölti busi akkor én felviném középpájára és militot tenném be a kezdőbe a védelem tengelyébe.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.26. 12:27:46

BlauGranaGroc írta:Ez a Thiago+pénz Fabregasért olyan szintű baklövés lenne, mintha anno Giuly leigazolásába a kicsi Messit is belevették volna. Alcantarahoz képest Cesc csak egy szürke iparos. A srác technikailag a szokásos Barca szint, de kreativitásban jóval több(Ronaldinho, Deco szint), mint idősebb tásrai. Nekünk a szurkolóknak és a csapatnak is pont arra lenne szüksége, hogy legyen a kpn valaki aki képes a játékot váratlan megoldásokkal színezni és 1-1 ilyennel átlendíteni a csapatot a holtponton, amikor már úgy tűnik semmi se akar összejönni.
Fabre ugyan kiváló játékos, de akkor is baklövés lenne ilyen áron leigazolni. Pár év múlva jöhetne Xavi helyére, de csak is pénzért.
Ugyan már...ezt te sem gondolhatod komolyan! Cesc már a világ egyik legjobb középpályása most, ellenben Thiago még semmit nem bizonyított. Ha akkor szám lenne, akkor valószínűleg nem Cesc leigazolásán fáradozna a csapat, hanem őt hoznánk fel. Nem mondom, h nem tehetséges a gyerek, de azért túlzásokba ne essünk. Persze...Fabregas Giuly, Thiago meg Messi :lol:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.26. 12:07:54

Masch nagyon drága,legalábbis nekünk most az,ha jön Cesc akkor rá már nem lesz pénzünk,max. ilyen pár millás Senna féle (akinek én azért örülnék) vkp-re. Ha nem jön Cesc akkor lehet szóba kerül,de nem tudom mennyire tetszene neki,hogy Busi a kezdő,mert ugye őt le nem cseréli Pep az tuti. Az meg,hogy a meccsek felén játszik az argentin (ha egyáltalán kapna annyit Busi mellett) az nem biztos,hogy tetszene neki. Meg én amúgy sem vagyok elájulva tőle.

Na,irány a melo,lehet mire este hazajövök már lesz valami előrelépés valakivel kapcsolatban :)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.26. 11:48:01

Azért Mascherano-t nem kéne összekeverni De Jong-gal. Lehet, hogy mindkettő pokróckemény, de azért Masche-nek még mindig több köze van a labdarúgás nevű sporthoz. Vannak durva megoldásai, de emellett alázatosan játszik, sokszor technikásan, és fantasztikus lövőpontossága/ereje van.

egyébként az tényleg durva, hogy 13 játékostól meg kell válnia Mancini-nek. :lol: Többek közt van vagy 4 balhátvédjük. :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.26. 11:44:53

salas9 írta:Lehet, hogy volt már róla szó, akkor bocsi de állítólag meg akarnak válni a City-nél Nigel de Jong-tól.
Xabi Alonso helyében ott rúgtam volna fejbe azt a hentest, ne hozzunk már ilyen embert a Barcába
albicelesteX
A Vadász

2010.07.26. 11:35:59

Pont azt a kettőt nem szeretném.Mindkettő favágó,durva,agresszív játékos.Ilyet nem szeretnék Barca mezben látni soha.
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2010.07.26. 11:31:46

Lehet, hogy volt már róla szó, akkor bocsi de állítólag meg akarnak válni a City-nél Nigel de Jong-tól.

"„Viszi" a pénzt Nigel De Jong is, aki 16 millióért érkezett, távozásával azonban csak 11 millió folyhat be a kasszába."

Szerintem elférne nálunk kiegészítő embernek. Kell egy robotoló játékos még Sergio mellé. Én őt vagy Mascheranot tudom elképzelni.
Kép
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.07.26. 11:24:12

A Red Bulls jól jár a Marquez+Henry duóval. 2 jó év ott tuti van bennük, ráadásul a Marquez akár védekező középpályán is jól játszik. Azért egy jelképes 5 millát adhattak volna értük, de ha belegondolok, mi ezzel jól jártunk hogy egy Henry féle cserepados ember nem fog 7 millát keresni jövőre, és szerintem a Marquezen is spórolunk vagy 4 millát (nem tudom mennyit keres). Ez így már 11 millió.

Marqueznek is köszönhetjük hogy címeket nyertünk, tehát minden jót neki. Ha tényleg elmegy remélem középhátvédet nem veszünk már. Van 3 jó középhátvédünk, és a negyediket pedig össze lehetne hozni a Caceres - Henrique - Fontás - Muniesa kvartettből. Abból kiindulva hogy Cacerest, csigát és Henriquét mennyiért vettük és mind csak fiatal tehetség volt, ebből látszik hogy jó középhátvédet nem lehet venni 10 de inkább 15 alatt. Egy öreget meg minek? Pique vételt felejtsük el, olyan a világon van 5 évente 1. A Real is Pepét meg Woodgate-t 30 ért vett. A középhátvéd drága és nagy lutri.

Senának viszont örülnék meg Tiagonak és kész minden.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.26. 11:20:48

Én maximálisan elégedett lennék ha jönne Cesc (fiatalok eladása nélkül,max. kölcsön,opció nélkül) és Senna.

Tökéletes és minden cimre esélyes keretünk lenne :D
LM10
Director del Fútbol

2010.07.26. 11:20:33

Én már pontot tennék ezekre az alibi játékosok ügyére. Gondolok itt Caceres,Henrique,Keirrison,Hleb ügyére. Végleg el kell őket passzolni. Guardiola sem tavaly, sem most, és 3 év múlva sem fog rájuk számítani. De Pep kezd rájönni, ha kiegészítő embert akar szerezni, és fiatalt akkor nem kell messze mennie(Atletic). Idén remélem a 4. számú védőnk nem egy új Csiga lesz, hanem pl Fontás.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.26. 11:16:13

LM10 írta: Adrianora elment 10, így 40 milla maradt.
Hát igen,40 milla maradt,ami önmagában is kevés Cesc-re,nemhogy még egy vkp is jöjjön,még ha "csak" 3 milláért is,bár szerintem ez az 50 milla nem végleges összeg,ehez még pár milla csatolható SZERINTEM ha nagyon kell,mert nem tudom azt elképzelni pl.,hogy 40 milláért még nem jöhet Cesc de 45-ért már igen,s ezen fog megbukni a dolog. Na meg ott van még Hleb és Cáceres ha egyikükre sem tart igényt Pep akkor azért csak kapunk értük összesen egy 15 millát (tudom Hleb nem akar menni sehova,de ha jön Cesc csak belátja,hogy mennie kell),ugyhogy annyira rosszul azért nem állunk talán.

Henrique-vel mi van,érte kapunk pézt vagy megint kölcsönbe megy vissza a Racing-ba vagy valahova?
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.07.26. 10:48:39

Az oldal nemtom milyen hitelességgel bír, most bukkantam rá a cikkre: http://www.stopli.hu/1/index.php?option ... &Itemid=82
persze ezt eddig is gondolni lehetett, h Cesc igent mond nekünk és a vételár a kulcs :?
kicsit OFF: http://www.stopli.hu/1/index.php?option ... ier-league
nálunk bezzeg nem nagyon tudott egy egyeneset fejelni... :D
LM10
Director del Fútbol

2010.07.26. 10:35:26

Ugye 50 millából gazdálkodhatunk idén. 2 igazolás kell: VKP, és Fabregas.
Adrianora elment 10, így 40 milla maradt.
Ezt Rosell mind Cescre akarja áldozni, csak az Arsenalnak elkéne fogadnia. Busquets mögé pedig egy tipikus Senna típusú játékos kéne, tapasztalt fillérért jönne, és türné a padot.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.26. 10:02:14

Én sem tudom elképzelni, hogy a két fiatal+pénzért cserébe jönne Fabregas, ennyire még Pep sem dobálja el a fiatalokat. Jelen állás szerint kevés esély van rá, hogy Wenger elengedje, de nem fogunk a kardunkba dőlni, ha nem jönne.

Tdaviddal egyetértek, hogy nem lenne könnyű most Fabregasnak ott játszania, biztos kapna füttyszót minden meccsen. Sőt, még az ellenfél szurkolói is jobban éltetnék őt, mint a sajátjai...
Kép
Kép
Kép
culinho
Capitá del Barça

2010.07.26. 09:56:01

BlauGranaGroc írta:Ez a Thiago+pénz Fabregasért olyan szintű baklövés lenne, mintha anno Giuly leigazolásába a kicsi Messit is belevették volna. Alcantarahoz képest Cesc csak egy szürke iparos. A srác technikailag a szokásos Barca szint, de kreativitásban jóval több(Ronaldinho, Deco szint), mint idősebb tásrai. Nekünk a szurkolóknak és a csapatnak is pont arra lenne szüksége, hogy legyen a kpn valaki aki képes a játékot váratlan megoldásokkal színezni és 1-1 ilyennel átlendíteni a csapatot a holtponton, amikor már úgy tűnik semmi se akar összejönni.
Fabre ugyan kiváló játékos, de akkor is baklövés lenne ilyen áron leigazolni. Pár év múlva jöhetne Xavi helyére, de csak is pénzért.
Na, én meg veled értek egyet teljes mértékben. Láttam már néhány meccsét, fantasztikus tehetségnek tartom, aki már most olyan éretten és kiegyensúlyozottan játszik, hogy csalódott leszek, ha az ősszel nem látnám a csapatban legalább néhányszor. Pont az a bajom Fabregassal (az árán kívül), hogy elvenné a lehetőséget Thiago és a kis mexikói elől, akik kivárták a sorukat türelmesen. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy a Klub megveszi Fabregast még az idén. PPersze sírni nem fogok emiatt :) ,csak jusson hely Thiagonak.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.26. 09:42:32

Attika 25 írta:Szerintem most sem fogunk fiatalt adni érte,legalábbis nem végleg,max. kölcsönben,de vásárlási opció nélkül.

Egyébként én ennyire sokra azért JELENLEG MÉG nem tartom Thiago-t,de óriási potenciál van benne,nem adhatjuk el. Mondjuk egy kölcsönszerződés lehet nem lenne rossz,de csak opcio nélkül :roll:
Teljes mértékben egyetértek, jelenleg is nagyjából saját nevelésű játékosok miatt vagyunk a toppon.
més que un club
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.26. 09:18:08

Szerintem most sem fogunk fiatalt adni érte,legalábbis nem végleg,max. kölcsönben,de vásárlási opció nélkül.

Egyébként én ennyire sokra azért JELENLEG MÉG nem tartom Thiago-t,de óriási potenciál van benne,nem adhatjuk el. Mondjuk egy kölcsönszerződés lehet nem lenne rossz,de csak opcio nélkül :roll:
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.07.26. 09:09:24

Ez a Thiago+pénz Fabregasért olyan szintű baklövés lenne, mintha anno Giuly leigazolásába a kicsi Messit is belevették volna. Alcantarahoz képest Cesc csak egy szürke iparos. A srác technikailag a szokásos Barca szint, de kreativitásban jóval több(Ronaldinho, Deco szint), mint idősebb tásrai. Nekünk a szurkolóknak és a csapatnak is pont arra lenne szüksége, hogy legyen a kpn valaki aki képes a játékot váratlan megoldásokkal színezni és 1-1 ilyennel átlendíteni a csapatot a holtponton, amikor már úgy tűnik semmi se akar összejönni.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.07.26. 08:39:03

Am tavaly nyáron nem azt mondta Wenger papa h jövőre ha akar akkor elengedi Fabregast, csak még egy évet maradjon?
Mert akkor nem értem miért van így oda Wenger.Hisz tudjuk az ígéret szép szó.... :roll:
Meg már Fabrenak se lenne jó így játszani Londonban, mivel az ottani szurkolokat már rendesen felhúzhatták.

Térj haza Fabregas!!! :)
Kép
Lezárt