Fecooo írta:szombat, 18:57 - Guti: "Mindig is azt mondtam, hogy nagyon örülök annak, ha a Barcelona vereséget szenved. Éppen ezért most is nagyon boldog vagyok, hogy kiestek a Bajnokok Ligájából. Az Interben ráadásul Etoo és Sneijder személyében két barátom is van." (forrás: madridista.hu)
vki mutasson már nekem egy Barca játékostól olyan nyilatkozatot, amiben kimondja, h boldog, amikor a Real kiesik vmelyik sorozatból... nem hinném, h sikerül...
nem baj, ez legyen a legnagyobb öröme...

Stoichkov
Lehet, hogy JELENLEG nem Barca játékos, de a klub egyik nagy alakja, és ő mondott csúnya dolgokat a Madridról anno...
Amúgy remélem a Madridot lelkileg összetörte, hogy megvertük a Villarealt, és kikapnak, mert én Thiagoékat akarom látni az utolsó fordulóban, és ha nem lesz elég előnyünk, tuti nem fognak játszani

Viccet félretéve, a Madrid idén emberfelettit nyújtott, nagyon nagy fejlődésn mentek keresztül tavalyhoz képest, és örülök, hogy ilyen szoros bajnokságot hozott össze a két csapat - végeredménytől függetlenül, akármi is lesz. És jövőre méginkább kell velük számolni, egyre jobban összeszoknak... Már alig várom

(Habár még az idei szezonnak sincs vége

)