Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Állítólag a napokban egyezett meg a Reallal a Fiorentina. A goal.com szerint 20 millió euróban.Cáceres14 írta:a Fiorentinában játszik egy tehetséges perui tisztes nevén Juan Manuel Vargas nost őt szerintem megpróbálhatnánk leigazolni
danikaa10 írta:Nos, egyre inkább meggyőződöm, hogy Robinho mielőbbi érkezése jó ötlet, láthatjuk Henry újra lesérült, igaz nem súlyos, na de akkor is.![]()
Legjobban annak örülnék, ha kölcsönbe jönne és nyáron vásárolnánk meg, bár azt hiszem ebbe nem fog belemenni a City.
Erről eddig nem tudtam,de így a kölcsönvétel is jó lenne. Szerintem nyáron uis megvennénk. Hernanes sem lenne rossz kölcsönbe,barzíliában nagyon jól tolja. Ha pedig vkp-t vennénk, akkor Adott esetben Touré felléphetne Xavi vagy Iniesta helyére. Technikai képzettségét és a lövő erejét tekintve szerintem simán megállná a helyét.abreu írta:Ha Robinho jönne kölcsönbe akkor megállapodnának egy árban, amit ha a Barca kifizet év végén akkor azt a Citynek el kell fogadnia, nem viheti feljebb
Ha Robinho jönne kölcsönbe akkor megállapodnának egy árban, amit ha a Barca kifizet év végén akkor azt a Citynek el kell fogadnia, nem viheti feljebbXavinho írta:Remélem,hogy Robinho már a télen nálunk köt ki. Bal oldali támadónak nála jobbat nem tudok elképzelni. Ribery van még az ő szintjén,de amit nyilatkozgat,az teljesen unszimpatikussá teszi. Nem kell ő ide,inkább a brazil.
Viszont Robinhot akkor már télen meg kellene venni,mert ,ha nálunk majd jól játszik, akkor a city feljebb is viheti az árát 35 milliónál... kölcsön esetleg egy csere-kp lehetne venni,ha beválik,akkor marad,ha nem ,akkor nem és akkor nyáron jöhet Cesc. Ilyen kp-nak tudnám elképzelni Moutinho-t vagy akár Sissokot (akk Toure játszhatna alkalom adtán előrébb). Kb. ennyi kéne,több nem.
Xavinho írta:Remélem,hogy Robinho már a télen nálunk köt ki. Bal oldali támadónak nála jobbat nem tudok elképzelni. Ribery van még az ő szintjén,de amit nyilatkozgat,az teljesen unszimpatikussá teszi. Nem kell ő ide,inkább a brazil.
Viszont Robinhot akkor már télen meg kellene venni,mert ,ha nálunk majd jól játszik, akkor a city feljebb is viheti az árát 35 milliónál... kölcsön esetleg egy csere-kp lehetne venni,ha beválik,akkor marad,ha nem ,akkor nem és akkor nyáron jöhet Cesc. Ilyen kp-nak tudnám elképzelni Moutinho-t vagy akár Sissokot (akk Toure játszhatna alkalom adtán előrébb). Kb. ennyi kéne,több nem.
Jaj már...hányszor halottunk már ilyeneket, aztán mégis a másik klubba ment egy játékos. Jövő nyáron biztos, h nem akar majd a realba menni, ugyanis idén nagyon megkenjük őket.a drága Francknek közelsem a barca a kedvenc csapata,mert ahogyan azt tudjuk már többször is kijelentette hogy ő ha eligazol Münchenből, akkor csak a Madridba teszi azt meg.
Én sem lennék ellene , igaz a Cityben nem is láttam játszani , de a madridos éveiben elég szépet alkotott megkell hagyni. Az se 1 hátrány hogy még csak 25 évesLM10 írta:Spanyolból-angolra fordítsatok az jó, OFF vége.
Én naon örülnék a kis brazilnak. Simán megállná a helyét a balszélen.Am meg jobb lábas szal a balszél neki ideális.
Akk csak én nem értek belőle 1 szót sedanikaa10 írta:Én is azzal fordítottam.gygerike írta:Kössz srácok, hát a translate.google az 1 FoSNem értek belőle 1 szót se
,de azért köszi a tippet:D
Én is azzal fordítottam.gygerike írta:Kössz srácok, hát a translate.google az 1 FoSNem értek belőle 1 szót se
,de azért köszi a tippet:D
A címe: Robinho megőrül a Barcáértgygerike írta:Adnék 1 kis feladatot ha nem bánjátokNa szal megkérnék vkit hogy forditsa le pls
![]()
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
translate.google.comgygerike írta:Adnék 1 kis feladatot ha nem bánjátokNa szal megkérnék vkit hogy forditsa le pls
![]()
Ha jól értelmeztem nagy vonalakban annyi, hogy Robinho jönne és hajlandó lenne a City vezetőket kérni, hogy engedjék el hozzánk már télen, főleg így, hogy amúgy se Ő az első számú csatár.gygerike írta:Adnék 1 kis feladatot ha nem bánjátokNa szal megkérnék vkit hogy forditsa le pls
![]()
Robinho jönni akar, és meg fogja kérni a City-t,hogy engedjék el.gygerike írta:Adnék 1 kis feladatot ha nem bánjátokNa szal megkérnék vkit hogy forditsa le pls
![]()