Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szép az a jobboldali címer, valamelyik másod vagy harmadosztályú csapaté?MessiFan írta:Nézzétek milyen képre bukkantam:![]()
![]()
Bármiresocio66 írta:De itt 'művészi versekre' gondolsz,vagy oltogatós, gengszterreppre,underground,hip hop stílus?Victor_Valdes írta:Nem csinál valamelyik modi egy "rímfaragó" topikot? szerintem lenne rá kereslet
Aha, köszi szépen a választ!Etooka írta:Hi.Danka00792 írta:...
A becserélt játékos csakis az oldalvonal és a felezővonal találkozásánál léphet pályára, a lejövő játékos viszont bárhol a pálya szélén. A lényeg csupán az, hogy a bemenő játékosnak meg kell várnia, amíg a lecserélt társa elhagyja a játékteret.
Hát ez sztem olyan, mint h tizirúgásnál nekifutás közben nem lesz megállni.Rezi Torres írta: Roma-Lazion nem engedte a spori a túloldalon lemenni a lecserélt játékost!!
De itt 'művészi versekre' gondolsz,vagy oltogatós, gengszterreppre,underground,hip hop stílus?Victor_Valdes írta:Nem csinál valamelyik modi egy "rímfaragó" topikot? szerintem lenne rá kereslet
Csináljátok itt. Ha 1 hétig életben marad a dolog, akkor csinálok. (Agytörő topik is kihalt a kezdeti lelkesedés után)Victor_Valdes írta:Nem csinál valamelyik modi egy "rímfaragó" topikot? szerintem lenne rá kereslet
Roma-Lazion nem engedte a spori a túloldalon lemenni a lecserélt játékost!!Etooka írta:Hi.Danka00792 írta:...
A becserélt játékos csakis az oldalvonal és a felezővonal találkozásánál léphet pályára, a lejövő játékos viszont bárhol a pálya szélén. A lényeg csupán az, hogy a bemenő játékosnak meg kell várnia, amíg a lecserélt társa elhagyja a játékteret.
Hi.Danka00792 írta:...
A lényeg, hogy István nyerjensocio66 írta:Ki esett ki tegnap a Csillag Születik-ben
Belinkelik, nem gépről töltik fel.marci. írta:Az hogy lehet ,hogy 100*100-as képet lehet feltölteni,de valakinek nagyobb?
Hát nem tudom..láttam már pár olyan meccset ahol nem ott ment le a játékos hanem máshol..De amúgy jó kérdés..én sem tudom..érdekes.Danka00792 írta:Hali!
Lehetne egy kérdésem?
Egy foci meccsen, akárhol lemehet egy játékos a pályáról, ha lecserélik, vagy csak ott a kispadnál, a 4. játékvezetönél, a felezövonalnál?
(Mert Cambiasso Juve-Inter meccsen a kapunál ment le, viszont akkor például amikor egy vesztes csapattól cserélnek le egy játékost, miért sprintel a kispadhoz?)