LG írta:Iniesta nagyszerű játékos, de egy jó Henryt még miatta sem lehet kihagyni.
Szerintem egy játékosnál nem a gól/meccs átlagot kell nézni, hanem hogy hogyan játszik a CSAPAT azzal a játékossal a pályán.
Szintén igaz, hogy ha Henry játszik, általában Eto'o-nak rosszabbul megy, mintha a katalán van balszellőn.
Nézz meg egy statisztikát akár, amikor Ini van a pályán, mekkorát játszik a csapat. Az eredmények jönnek, így semmi gond, de mi lesz ha az a kevés helyzet, amit kidolgoz a gárda, a kapufán csattan, vagy mellémegy(amikor Henry szerepel)? Ha Ini játszik akkor ez nem számít, mert több góllal verjük az ellenfelet és percenként jön a ziccer.
Mellesleg pont jól működik szerintem a Touré, Xavi, Busquets trió, Iniesta szervező feladatokat is el kell, hogy lásson, ha visszatennék, gyengülne a védelem. Lehet, hogy nevek alapján a legerősebb felállás lenne, ha mindkét ász játszik, de én mégis a Valdéz-Alves, Marquez, Puyol, Abidal- Xavi, Touré, Busquets- Messi, Eto'o, Iniesta felállást tartom a legerősebbnek.