Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mitől?gekkodan írta:Félni? Cseppet sem
Egyelőre arra még várni kell szerintem hogy spanyol dominancia legyen a Bl-ben.Az a baj hogy mi legfeljebb két csapattal tudunk dominálni(BArca,Real) míg ők néggyel.(MU,Pool,Arsenal,Chelsea).Capon írta:Én igazából nem nagyon szoktam beleszólni ki miről írogat. De igazából hetek óta csak a Real kritizálása megy. Én elhiszem, hogy sokunknak nem tetszik amit csinálnak, de vannak olyanok is akik minden nap többször leírják ugyan azt a kritikát csak más szövegkörnyezetbe. Egész idényben azt lehetett olvasni, hogy mindenki, hogy örülne egy erős Madridnak őket mennyivel nagyobb dicsőség lenne megverni. Hát most megkaptuk.
Sztem nem a Madridra kell haragudni. Annyi pénzük van hogy nem igaz azt vesznek meg akit akarnak. Válság van ők költekeznek. Így még jobban kijön a különbség még gazdagabbnak látszanak, sokkal több játékost meg tudnak győzni a maguk igazáról. Ha ezekkel a játékosokkal nem érnek el olyan eredményeket amilyenekre számítanak akkor vesznek másokat és ez így megy tovább évről évre, kár ezen kibukni.
Kaká, Cicafiú Ronaldo esetleg még Ibra, Ribéry is spanyol honba kötnek ki igen csak ki lesznek fosztva az európai ligák a sztárokból. Kicsit érdekes lesz. Részemről örülnék egy kis spanyol dominanciának a BL-ben. Már a tököm tele volt az angol csapatokkal és az erőfocijukkal. Rohanjunk íveljük be és ezt erőltessük 90 percig (persze kicsit lesarkítva a dolgot). Jó lenne ha a foci szépsége kerülne előtérbe az elkövetkezendő években.
Sztem nagyon is kell foglalkozni a reállal (de ugyanúgy a többiekkel is,bár talán annyira nem fognak közvetlen veszélyt jelenteni),egyre inkább.De egy dolog figyelemmel követni a dolgaikat és egy másik dolog a reakció.CFirpo3 írta:Miért kell foglalkozni a reállal? Lehet, h erős lesz a támadósoruk, de azért a mienket se becsüljétek már alá: Messi Eto'o Henry. Ők már bizonyítottak és összeszoktak.
Értem. Henry-Etoo-Messi. Ez mmár most is durva.Carles Puyol Saforcada írta:Haverom,aki Realos és eléggé képben van,azt mondja h elég valószínű,bár szerintem nem túl biztos. Kaka,Cr,Villa,Raul,Higuain--->DURvA LENNEHouse írta:Olyat hallottam, hogy Villát is megvették. Igaz ez?
Haverom,aki Realos és eléggé képben van,azt mondja h elég valószínű,bár szerintem nem túl biztos. Kaka,Cr,Villa,Raul,Higuain--->DURvA LENNEHouse írta:Olyat hallottam, hogy Villát is megvették. Igaz ez?
80 millió FontSaviola írta:C.Ronaldo már biztos?Ha igen,akkor valaki legyen szíves írni nekem egy pontos átigazolási összeget.
80 misi font 94 misi euróSaviola írta:C.Ronaldo már biztos?Ha igen,akkor valaki legyen szíves írni nekem egy pontos átigazolási összeget.
Jó csapat lesz jövőre az a Madrid (sajnos), ha összeszoknak!CS0ki írta:Már nem azért, de most pont nem össze-vissza van...Kaká, CR mindkettő hiányposzt! Villa nálam nem létkérdés, de igazából Higun kívül nincs már nagyon értelmes csatár, ő is még csak thetség igazából.Vegyék meg még Villa-t is, sőt Ribery-t is. Játszanak 8 támadó 2 védős taktikát, vagy padozzanak az euromilliók szánalom.
Akik szóba kerültek eddig, azok pont hogy a kezdőbe kerülnének, nem felesleges igazolások egymás posztjára. Szóval nem tudom milyen padozásról beszélsz...Meg milyen 8 támadóról..
Sztem Robben elég jó játékos és az ő posztján játszik Roni és Kaká is. Higuain meg több, mint egy tehetség. Rendkívül jó csatár nekem egy ilyen Ibrahimovics-Van Nistelrooy kettős jut róla eszembe. Egyébként teljesen fölösleges ennyi embert venni, mert be fognak fuccsolni. Itt nem az van, hogy azt vesznek meg akit az edző akar, hanem azt akit az elnök akar. Nekem meg ne mondjátok, hogy mezeladásból meg ilyen dolgokból 70 millió euró befolyik évente egy játékosból.Már nem azért, de most pont nem össze-vissza van...Kaká, CR mindkettő hiányposzt! Villa nálam nem létkérdés, de igazából Higun kívül nincs már nagyon értelmes csatár, ő is még csak thetség igazából.
Akik szóba kerültek eddig, azok pont hogy a kezdőbe kerülnének, nem felesleges igazolások egymás posztjára. Szóval nem tudom milyen padozásról beszélsz...Meg milyen 8 támadóról..
Szerintem nem csak az Intert, az egész olasz labdarúgást súlytja....Az Internél ráadásul ott van a legjobban fizetett edző, legjobban fizetett játékos, az adók is szarabbak, mint nálunk, kevesebb a néző, külföldön kevésbé eladható a foci, volt jópár félrenyúlásuk az átigazolási piacon is...Pont akkor amikor még olyan csapatokat is súlyt a világválság, mint az Inter.
Miért jó, hogy össze vissza igazolnak neveket horribilis összegért.
Már nem azért, de most pont nem össze-vissza van...Kaká, CR mindkettő hiányposzt! Villa nálam nem létkérdés, de igazából Higun kívül nincs már nagyon értelmes csatár, ő is még csak thetség igazából.Vegyék meg még Villa-t is, sőt Ribery-t is. Játszanak 8 támadó 2 védős taktikát, vagy padozzanak az euromilliók szánalom.
Pedig bizony van ilyen.Ha emlékezetem nem csal,akkor R10-et is részletre toltuk oda a Milcsinek.4 éves szerződést írattak vele,és 5 évig törlesztik nekünk.Titinho írta: Valahogy nekem nem rémlik, hogy hallottam-e már ilyen transzfereket, hogy 3 meg 4 évre veszik őket. A Barcánál például Henry-t is és Alves-t is tudomásom szerint egybe fizettük. Diego-ról sem tudtam, de ha te olvastad valahol akkor lehetséges, hogy úgy van.
Most ezt nem értem... Te azt hiszed, hogy az a háttérképe, hogy Bocs az indulatos írásmódért? Szerintem nem... Hanem az avatarod, vagy mittomén...Varatrix írta:off:Mihu írta:Ponnnnnnntosan ugyan ez a háttérképem a telefonomon![]()
![]()
![]()
"Bocs az indulatos írásmódért..."
Ez?![]()
Mert röktönöztem
off:Mihu írta:Ponnnnnnntosan ugyan ez a háttérképem a telefonomon![]()
![]()
![]()