2008.02.09. 10:40:36
Nem értem én ezt az egészet. Két hete teljes értékű edzést végez a csapattal. Előtte meg a stáb tagjaival egyéni erősítő, állóképesség-javító edzéseket végzett. Mikor lesz 90 perces játékos? Mit akar vele Frank? Beállítja a meccs végén 15-20 percre, hogy az alatt váltsa meg avilágot? Mire belemelegedik elmegy 5 perc, aztán marad tíz perce a játékra. Sajnos, úgy látom, Frank esetében továbbra is a dilettantizmus és a hülyeség keveréke üli ünnepét. Kapkod, hülyeségeket nyilatkozik, és még rosszabbul cserél.
Okés, most sok a sérült, a fáradt játékos. Azt sem értem, hogy a nemzetközi szövetség, hogyan engedhet meg ilyen nemzetközi fordulót hét közben. A játékosok vasárnap elmennek, pénteken visszatérnek, aztán szombaton meg lépjenek pályára. Ez a Blatter egy hülye majom, Platinivel együtt. Úgy ahogy van, alkalmatlanok a posztjukra. Az íróasztal mögül eldöntik, hogy mi a jó a labdarúgóknak, a kluboknak és a játékosoknak. Oké, hogy Blatter inkompetens a labdarúgást illetően, hiszen labdát csak a képernyőn keresztül, meg a sportboltok kirakataiban látott, de Platini aktív focista volt, tehát tudja, hány nyolc kalács. Legalábbis, tudnia kellene.