Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Üljön!Rapika írta:Redmilleren nem lepődök,meg ő mindig el van ájulva deco "láthatatlan" munkájától...![]()
De ez már nonszensz!Igenis le lehetne ülnie neki is a padra,Iniesta simán megállja a helyét a helyén!
Mezőnymunka,hajt,akar...
AZ,h kaput nem találta el,azt úgy védeni,h próbálkozott...ez a lol...
Ha semmi haszna nem lenne,akkor is ott kellene lennie a pályán,mer tő a "Deco"!
Ez csúny volt.Rapika írta:Redmilleren nem lepődök,meg ő mindig el van ájulva deco "láthatatlan" munkájától...![]()
De ez már nonszensz!Igenis le lehetne ülnie neki is a padra,Iniesta simán megállja a helyét a helyén!
Mezőnymunka,hajt,akar...
AZ,h kaput nem találta el,azt úgy védeni,h próbálkozott...ez a lol...
Ha semmi haszna nem lenne,akkor is ott kellene lennie a pályán,mer tő a "Deco"!
Lehet, h én tudom rosszul, de sztem dos santos még nem játszhat a 18. életévének betöltéséig.Ordog írta:najó... pihenjen ha ennyira akarod:))
most, hogy Marquez kettős állampoli lesz, Dos Santost is ki lehet próbálni Deco helyén is, akár......
Redmiller pártján vagyok:) Deco igen is kell ide... figyu Zsolti, kitudja lehet hogy megint elkap egy tavalyelőtti formát, és minden 2. lövése be fog pattani a kapuba valahogy:DDDredmiller írta:Többiek??? Ennyit erről...Zsolti írta:Igen..aktívan elb..ta az összes támadásunkat majdnem.
Bár örülnék neki, ha pihenne! Nehogy úgy járjon, mint Eto'o...
Többiek??? Ennyit erről...Zsolti írta:Igen..aktívan elb..ta az összes támadásunkat majdnem.
Azért, mert aktív volt vasárnap??? A kaput nem találta el, de probálkozott....Zsolti írta:nem a mai teljesítményét veszem alapul,de látszik rajta,hogy ki van hajtva a bele..már a vasárnapi meccsen is látni lehetett..kellene neki pár meccs pihenő..meg azért kicsit könnyelmű is..elő mindent..felesleges trükkök,lassítja a támadásokat.
Akkor egyszer azt is nézd meg, mikor faultol, hogy szerez labdát! Ne a mai meccset vedd alapul, ahol mindeki gyenge volt... Ezek alapján meg lehetne kérdezni, hogy Ronaldinho mire kapta az Aranylabdát, mert ezzel a teljesítménnyel az NB1-ben is lecserélnék...Zsolti írta:ha a milió eladott labda,meg az,hogy állandóan ellövi a labdát pocsékul az hasznos,akkor egyetértek.
Azért ezzel a kijelentéssel vigyáznék... Azért láthatalanul végzi a hasznos munkát... Xavi még messze nem a régi...Zsolti írta:Lehet,hogy ki kellene próbálni az Iniesta-Xavi kettőst tartósabb ideig,mert ez elég karcsú amit eddig Decotól látok.
én olyna ideges voltam rá...lezavartam volna mint a sz**t a pályáról..mindent ellőtt..és láttuk a lövéseit milyenek voltak..eladott csomó labdát..nagoyn [auto_cenzúra] volt tegnap az első félidőben.ozsimiki írta:Tegnapi meccsen,az első félidőben nem tudott egy normálisat belerúgni a labdába,de a 2. félidőre ő is feljavult,és csinált szép dolgokat,+ a lövései is klasszisokkal jobbak voltak!
nekem pont ezért tetszik nagyon deco játéka!!! hihetetlen könnyedséggel tartja meg a lasztit és szépen trükközik, nagyon jó lasztikat ad és jók a lövései! bár tegnap ez nem jött le, sztem nem volt túl nagy formában, de azért a 2. félidőre feljavult!!! sztem Kaká mellett a világ legjobb fantatisztája!!!visca el barca írta:redmiller!LG írta:Nekem is, és Olit és Giulyt is birom, sok mindenben egyetértünk.redmiller írta:Na, akkor leírom! Szerintem sokan azt hitték, hogy Guily, vagy Oleguer a kedvencem! Tévedtek. Nekem Deco a kedvencem az alázatos játéka miatt. Rengeteget melózik és nem trükközik a csapat érdekei miatt, pedig félelmetesen technikás játékos,
azert decora elég jellemzo a trukkozés...szinte minden meccsen csinal egy
két felesleges sarkazást v. egyéb szukségtelen trukkot (és sokszor nem jön be neki)
ettol fuggetlenul azert megjegyzem, nekem is ő az egyik a sok kedvencem közül..