Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Cardozot nekem 13-ért elengedték. 1 állat a gyerek. Főleg a távoli lövései...kovinho írta:Szerintem ők azért nem max. 10 milla.Victor_Valdes írta:Vagner Love, Marquinhos, Oscar Cardozo
Látom te jó vagy ebben a játékban !Kérdezhetek néhány dolgot tőled?Perrero írta:első bari meccsem: http://kepfeltoltes.hu/090828/barireal_ ... es.hu_.jpg
igazolások: http://kepfeltoltes.hu/090828/transfer_ ... es.hu_.jpg touré, és maxwell még úton van a citybe
keret: http://kepfeltoltes.hu/090828/keret_www ... es.hu_.jpg
Kígyódokit én csináltam, -nem gondoltátok volnaén még hajtok Tevezre
maxért kapok 7 misit+schmeichelt, yayaért 20 v. 30 misit, nem emlékszem...Gago, és Higuain átadó listán volt, szal elhoztam őket a Barca "B"be
Köszi a segítséget!S.Agüero írta:Modric Danny a Zenitből vagy Diego vagy Anderson a MU-ból:Psjay írta:Sziasztok!Az lenne a kérédésem hogy elkeztem egy új szezon a Man. Cityvel és minden posztra (ahová szükség volt) tudtam igazolni megfelelő szintű játékos,kivéve középső Tkp-t nem sikerült,Van még 47m a kasszában de nem tudom hogy kit igazoljak(mert ugye Robinho ott van de ő semmit nem nyújt a támadásokban)!Ha tudtok valakit aki megfelelő erre a posztra és el is jönne,akkor pls. írjátok le!Előre is köszönöm a válaszokat :sjay
A Barcáhozmessideco írta:Helo. Most kezdtem a jatekot a Manchester Cityvel.
Kezdocsapatom:
Scmeichel--Zabaleta,Richards,Company,De Ceglie--de Jong,Motta-- --Danny--Robinho,Bojinov,Jo
Cserek: Lescott(serult),P. Ferreira, Ben Haim, Dunne,Ireland,Benjani
Szerintetek hova kellene igazolnom?
Modric Danny a Zenitből vagy Diego vagy Anderson a MU-ból:Psjay írta:Sziasztok!Az lenne a kérédésem hogy elkeztem egy új szezon a Man. Cityvel és minden posztra (ahová szükség volt) tudtam igazolni megfelelő szintű játékos,kivéve középső Tkp-t nem sikerült,Van még 47m a kasszában de nem tudom hogy kit igazoljak(mert ugye Robinho ott van de ő semmit nem nyújt a támadásokban)!Ha tudtok valakit aki megfelelő erre a posztra és el is jönne,akkor pls. írjátok le!Előre is köszönöm a válaszokat :sjay
Szerintem balra M.Petrov is megfelel( nekem majdnem minden meccs legjobbja),és szerintem el is menne olcsónTitinho írta:Sziasztok!
Elég hosszú idő után újra elindítottam az FM-et és kezdtem is egy karriert a Sporting Lisszabon csapatával. Van most 7 millióm igazolni és kérnék egy kis segítséget. Ennyi pénzből egy jó bal vagy jobb oldali szélső játékost szeretnék a támadószekcióba. Tudnátok ajánlani valami jó játékost, aki első évben el is jönne ennyiért? Vagy esetleg kölcsönbe valaki?
Tervem amúgy az évre, hogy a lehetséges 3 kupából 2-t minimum begyűjteni, de ha sikerülne a triplázás az lenne a legjobb. Akkor ugye pénz is állna a házhoz és tudnék erősíteni. Akik jönnének, de jelenleg nincs rá pénzem: Vagner Love, Giovani dos Santos, Insúa, Marquinhos, Fazio. Hozzájuk rengeteg pénz kellene, tuti, hogy nem tudom őket mind megszerezni, de 2-3 összejöhet majd jövőre. A kp az nagyon rendben van, a Veloso-Moutinho-Vukcevic trióval.
Szóval szélsőkérdés van, köszönöm előre is a segítségeket!