Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hihihih háháháááá....kurv@ vicces vagy..... Egyetlen egy meccsen bazdmeg....nem 6 meccsen keresztül....sergi1989 írta:fiu az mák hogy egy csapat akar ,küzd és hajt és persze van szerncséje is de van hogy nem volt mert akor pl nem let volna 3-3 calasicó ot kinek volt?:D
Rühellem a madridot,de már rég lexarhatnánk,hogy milyen mákjuk van,ha a srácaink odatették volna magukat minden meccsenMihu írta:Engem komolyan mondom hogy nem érdekel már a bajnokság....én már nem idegesítem magam ilyen hülyeségekkel....annyira felhúz hogy ezeknek a mocskoknak ilyen kumma nagy mákuk van hogy így még semmi se húzott fel...ez meg hétvégéről hétvégére....A család összes tagjával összevesztem már mert minden hétvégén káromkodok mint az állat mert nem tom magam tűrtőztetni...
Rosszul látod....akkor már nem leszünk bajbanozsimiki írta: Nem értelek! Ez a győzelmük előrelátható pedig! már két forduló óta nagy bajban vagyunk,és a Zara elleni meccsük a kulcs...ha ott nyernek,na akkor leszünk oltári nagy bajban!
Nem értelek! Ez a győzelmük előrelátható pedig! már két forduló óta nagy bajban vagyunk,és a Zara elleni meccsük a kulcs...ha ott nyernek,na akkor leszünk oltári nagy bajban!Bodi írta:Fékezd az optimizmusodat!Los Banditos írta:1 góllal nyer a Madrid.
![]()
Elég nagy bajba kerülnénk,ha igazad lenne!
Én Capellora fogadnékEvilgrim írta:De azt a találatot Cannavaro szerzi.Sylvinho_ írta:Makker Madrid ismét vezet makker góllal.Úgy látszik, hogy minden meccsen kell lőniük egy mákos gólt. Ne felejtsétek, hogy ha véletlen kiegyenlítene a Depor, akkor a 3 perces hosszabbítás 2 perc 54. másodpercében egy lyukat rúgó deporos hibájából meg fogja szerezni a győzelmet a Madrid. Efelől nincs kétségem.
De azt a találatot Cannavaro szerzi.Sylvinho_ írta:Makker Madrid ismét vezet makker góllal.Úgy látszik, hogy minden meccsen kell lőniük egy mákos gólt. Ne felejtsétek, hogy ha véletlen kiegyenlítene a Depor, akkor a 3 perces hosszabbítás 2 perc 54. másodpercében egy lyukat rúgó deporos hibájából meg fogja szerezni a győzelmet a Madrid. Efelől nincs kétségem.
van egy-két ilyen népművészeti cserépedény nem tudok mit mondani, de ne süllyedj le az ő szintjükre (nem akarok senkit megbántani) nem tudom, lehet szidtam a bít de én nem emlékszem ráLos Banditos írta:Pedig elég sokszor látom a Madridistán.wakii írta:mi se hivjuk kapafogú [auto_cenzúra] Ronaldinhot...Los Banditos írta:A lópofájú kezezett a gól elött.Szánalmas!
![]()
![]()
a gól pedig az amit a bíró megad
Gondolom a Racing elleni meccs után is így vélekedtél a bírókról.![]()
Pedig elég sokszor látom a Madridistán.wakii írta:mi se hivjuk kapafogú [auto_cenzúra] Ronaldinhot...Los Banditos írta:A lópofájú kezezett a gól elött.Szánalmas!
![]()
![]()
Amúgy meg hogy ha a Depor rúgott volna egy ilyen gólt és ti ezért vesztették volna el a bajnokságot akkor ezen lovagolnátok 20 évig....Mihu írta:Miért nem? Úgy hívjátok ahogy akarjátok....A jogotok megvan hozzá...mint ahogy nekünk is ehhezwakii írta:mi se hivjuk kapafogú [auto_cenzúra] Ronaldinhot...Los Banditos írta:A lópofájú kezezett a gól elött.Szánalmas!
![]()
![]()
Miért nem? Úgy hívjátok ahogy akarjátok....A jogotok megvan hozzá...mint ahogy nekünk is ehhezwakii írta:mi se hivjuk kapafogú [auto_cenzúra] Ronaldinhot...Los Banditos írta:A lópofájú kezezett a gól elött.Szánalmas!
![]()
![]()