Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Látom tisztában vagy hogy a csapatod mikor játszik bajnoki fordulót....jövő héten ugyan is szünet lesz ha jól vagyok informálva.....sergi1989 írta:Zozzy 5 írta:Inkább te vagy gyenge ide...sergi1989 írta:sztm sird ki magad vagy verj szét vmit,mert ez ironikusnak is gyenge volt
nem gyenge csak általad hatalmas a szintjah lehet készülni jövőhétre a fohászokkal
sergi1989 írta:Zozzy 5 írta:Inkább te vagy gyenge ide...sergi1989 írta:sztm sird ki magad vagy verj szét vmit,mert ez ironikusnak is gyenge volt
nem gyenge csak általad hatalmas a szintjah lehet készülni jövőhétre a fohászokkal
Zozzy 5 írta:Inkább te vagy gyenge ide...sergi1989 írta:sztm sird ki magad vagy verj szét vmit,mert ez ironikusnak is gyenge volt
Mert miért is? jaaaaah télleg....hogy a bírók ellenetek vannak....hmm...lássuk csak....Racing...meg nem adott 11-es...Espanyol...meg nem adott 11-es...most....kezezéses gól....közpen lópofa barátunk újabb gólt lőtt...nem oszt nem szoroz végül is....sergi1989 írta:sztm sird ki magad vagy verj szét vmit,mert ez ironikusnak is gyenge volt
Régebben nekem is az volt, de valahogy mostanság már nagyon nem.Mihu írta:Lehet igazad van....de nekem ez az életemLos Banditos írta:Ne hagyd, hogy a foci miatt rossz kedved legyen.Ez csak egy játék, rengeteg ezerszer fontosabb dolog van az életben.![]()
Rendben komámKrojf írta:Kedves Mihu Koma!
Csatlakozom Los Banditos komához!
Lépjél rá kapcsolataid normalizálásának útjára, mert ez a hülye foci
tényleg nem ér annyit, hogy összekapjál a szeretteiddel!
Hajrá, Mihu Koma!
Erősíti Lost Krojf koma.
U. i.: Azt írom: Lost! Pedig nincs is elveszve! Hi-hi!
Inkább te vagy gyenge ide...sergi1989 írta:sztm sird ki magad vagy verj szét vmit,mert ez ironikusnak is gyenge volt
Igen....egészen a 90. percig mert 1-0 lesz nektek és lesz egy Zaragoza támadás amikor rábombázza Milito a labdát ami a kapuba jut de amikor az eléri a gólvonalat akkor a bíró lefújja a meccset és nem veszi figyelembe azt a gólt......sergi1989 írta:nyugi sztm kezdj el izgulni zaragoza mecs miatt ott lehet is esélyed az örömre![]()
Ne hagyd, hogy a foci miatt rossz kedved legyen.Ez csak egy játék, rengeteg ezerszer fontosabb dolog van az életben.Mihu írta:Engem komolyan mondom hogy nem érdekel már a bajnokság....én már nem idegesítem magam ilyen hülyeségekkel....annyira felhúz hogy ezeknek a mocskoknak ilyen kumma nagy mákuk van hogy így még semmi se húzott fel...ez meg hétvégéről hétvégére....A család összes tagjával összevesztem már mert minden hétvégén káromkodok mint az állat mert nem tom magam tűrtőztetni...