chi omega írta:lionelmessi19 írta:
Tegyük hozzá hogy talán kivétel nélkül mindet középről lőtte, vagy csak félcentiről betessékelte. Szélről rúgottra, vagy induló támadásra nem emlékszem amit befejezett.
haha. szélről sokkal nehezebb gólt rúgni, ez természetes. többnyire nem is oda vannak kihegyezve a támadások. amikor kihagyta a helyzeteket az volt a baj, most elkezdte őket bevagdosni, ilyenkor meg az, hogy miért nem lő a szélről..
amúgy a valencia ellen őt indították, gyönyörűen befejezte, aztán lőtt egy gólt - kis költői túlzással - a szélről is. a mallorca ellen is a balszélről vágta be, gyönyörű gól volt. egyáltalán nem csak kipattanókból él.
egyébként senki sem mondja, hogy el kell ájulni, de a gólátlaga egy harminciksz éves csatártól, aki nem is centert játszik, egészen szuper (0,5/meccs felett).
Nyilván te valami olyat tudhatsz, amit én nem, de nem látom sehol a baj szót, vagy bármely szinonímáját.
Elég nagy a költői túlzás, Hleb volt a szélen, Henry pedig pont kapussal szemben kapta a labdát emlékeim szerint. Ettől függetlenül remek gól volt.
A Mallorca ellen mégcsak nem is akciógól volt, nemhogy balszél.
Nem mondta senki hogy csak a kipattanókból él, ami viszont igaz, az az, hogy a 9 góljának kb. fele kipattanó, üres kapu, 0,5-2 méter táv. Ott kell lenni persze.
De igen, voltak itt egynéhányan, akik ájuldoztak.
És még az utolsó kötözködés... (

) : igenis centert játszik. Egy kezemen nem tudom megszámolni már a meccseket, amit végigjátszott egyedüli középcsatárként, valamint ha Eto'o kezd középen, akkor is minimum 30 perc, de általában kb egy félidő jut neki centerjátékra minden meccsen.
És ahogy mondam a góljait is onnan szerzi.
Mikaos írta:lionelmessi19 írta:
Tegyük hozzá hogy talán kivétel nélkül mindet középről lőtte, vagy csak félcentiről betessékelte. Szélről rúgottra, vagy induló támadásra nem emlékszem amit befejezett.
Miért, Eto'o milyeneket szokott lőni?

Vagy egy csatár általában? - ugyanilyeneket.
Másrészt: a gól, az gól, ráadásul sok gól Henry neve mellett.
Szerintem, Samu 10ensok góljából alig 1-1 lehetett üres kapura fél méterról betessékelés.
A második rész vitathatatlan. Azzal a kivétellel, hogy nagyon sok még nincs, de ha kétszer ennyi lesz év végére, akkor elégedett leszek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila