Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi Tamás az infot. Egy meccses? de furcsa! Azt lehet tudni miért?Varga Tamás írta:28 év után először egymeccses lesz a kupadöntő.
FORZA INTER!
Ma lesz Coppa Italia döntő? első meccs?Boixos írta:
na, akkor ma este ancora!
ANCORA UNA VOLTA!!!!!!!!!!!!!!!!
persze, örülj az inter elsőségének, egyébként nem is azért írtam, h ne tegyél így.Saviola írta:...
Hogyha az,hogy az Internél sz.r hegyek vannak foglalkoztatva,az a te véleményed,akkor nekem is lehet talán annyi,hogy de rossi egy pöts.Az nem tudom,hogy miért indok,hogy fiatal?Ha fiatal,akkor lehet tahó,paraszt?Ez kétlem,hogy mentség.![]()
Ettől függetelnül elismerem a Romat,nem is mondtam soha,hogy nem.Küzdöttek,majdnem odaértek,nem jött be.Megesik.Remélem azért még örülhetek az Inter elsőségének.
Hogyha az,hogy az Internél sz.r hegyek vannak foglalkoztatva,az a te véleményed,akkor nekem is lehet talán annyi,hogy de rossi egy pöts.Az nem tudom,hogy miért indok,hogy fiatal?Ha fiatal,akkor lehet tahó,paraszt?Ez kétlem,hogy mentség.Boixos írta: meg ez a "rakás [auto_cenzúra] volt világ életében" duma... talán ismered? ráadásul mindezt egy olyan csapat szurkolójaként mondani, ahol nem "sz.arrakások", hanem sza.rhegyek vannak foglalkoztatva... enyhén szólva nonszensz...
a fio-nak én is csak gratulálni tudok, de azt azért sajnálom h a milan nem indulhat a bl-ben. eggyel kevesebb igazi nagy csapat akitől igazán nagy meccseket lááthatunk. am nem értem ezt a milant. a bl-ben tök jók (...) de a bajnokságban nagyon nem megy nekik. tavaly is éppen h csak meg lett az a 4.hely.socio66 írta:Gratulálok a Fiorentinának!!![]()
nagyon szép tőlük ez a negyedik hely! és külön öröm hogy a Milan kárára lettek Bl indulók! remélem jövőre a legrangosabb kupában is megmutatják hogy mien jó csapat!
Grat még1X!