Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.05.24. 19:20:53

Varga Tamás írta:28 év után először egymeccses lesz a kupadöntő.
FORZA INTER!
Köszi Tamás az infot. Egy meccses? de furcsa! Azt lehet tudni miért?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.24. 19:17:54

28 év után először egymeccses lesz a kupadöntő.
FORZA INTER!
Kép
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.05.24. 19:16:49

Boixos írta:Kép

na, akkor ma este ancora!
ANCORA UNA VOLTA!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma lesz Coppa Italia döntő? első meccs?
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.24. 15:12:40

Kép

na, akkor ma este ancora!
ANCORA UNA VOLTA!!!!!!!!!!!!!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.05.20. 10:51:10

Biztos a Juve nyer.. :lol:

Szombaton kiderül,ki a jobb.Reméljük bírói tévedések nélkül. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Drigo
Eurobarca Staff

2008.05.20. 09:55:04

Nekem sosem volt szimpatikus ez a De Rossi gyerek. Amikor ennek a véleményemnek hangot adtam nem akartam semmilyen vitát elindítani. Csak furcsa, hogy a Romában lévő játékosok közül mindig pont Ő, (vagy ha épp nem Ő, akkor Totti) az aki valamiért elégedetlenkedik, felhívja magára a figyelmet. Ha nyert volna a Roma, akkor örülne mint majom a ... szó sem lenne bírói segítségről...

De ott a hétvége, ha valóban annyira jók, akkor leverik az Intert, ha pedig egy szezon alatt háromszor sem tudják megverni őket, akkor marad a birós sztori...

Attól, hogy am ásik csapatban is sok a kuki, De Rossi nem lesz kisebb kuki - az én szememben legalábbis.(egyébként Messit is elítélem a "góljáért", meg én alapból sem vagyok úgy elszállva Tőle, mint a többség)
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.19. 21:48:37

Savi, én sem akarok itt hirigelni, csak azért írtam, amit írtam, mert de rossi egyáltalán nem az a vadparaszt gyerek, aminek esetleg egy nem roma szimpatizáns (vagy inkább inter szimpatizáns) szemében látszik az ominózus nyilatkozata után.
gondoltam, megvédem. :wink: :D

már látom, h nem véletlenül hívják a következő capitanonak, ő is tud úgy adni a hangulatnak, mint totti. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.19. 20:58:20

ezért jó hogy jövőre a Juve fog nyerni, és akkor nem kell a Romának meg az Internek egymással foglalkoznia. amúgy én mindkét csapatot szeretem, de az Internek nincs játéka, a romának meg nincs egy normális csatára, ezen a szinten Vucinic kevés egyedül. Totti meg nem csatár. Az Interhez visszatérve, ezzel a kerettel sokkal látványosabb, szebb, jobb játékot lehetne-kéne játszani.
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.05.19. 20:35:41

Jó,persze,ki lehet őket emelni,mert tényleg elég undorító emberek.Nem tagadtam ezt sem.

Másik oldalról is lehet ilyeneket sorolni,sőt minden csapatból lehet,szvsz.

:roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.19. 20:33:53

Saviola írta:...

Hogyha az,hogy az Internél sz.r hegyek vannak foglalkoztatva,az a te véleményed,akkor nekem is lehet talán annyi,hogy de rossi egy pöts.Az nem tudom,hogy miért indok,hogy fiatal?Ha fiatal,akkor lehet tahó,paraszt?Ez kétlem,hogy mentség. :evil:

Ettől függetelnül elismerem a Romat,nem is mondtam soha,hogy nem.Küzdöttek,majdnem odaértek,nem jött be.Megesik.Remélem azért még örülhetek az Inter elsőségének. :oops:
persze, örülj az inter elsőségének, egyébként nem is azért írtam, h ne tegyél így.
nem tudom, h mikor fogja de rossi elérni materazzi, ibrahimovics v akár figo szintjét.
de tényleg, legyen ő a pöc.s.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.19. 20:29:09

Tamás, azt, h hány bajnokságot nyert az inter az általad emlegetett idő alatt (0), annak tudom be, h a "cupolában" szereplő nagyok között ők voltak a legkisebbek, vagy inkább a legkisebb befolyással rendelkezők.
azt nem írtam, h nem a bírók döntötték el a bajnokságot, hanem inkább azt, h okés, h ilyenkor elkeseredett az ember, de azért meg lehetett volna nyerni az emlegetett meccseket is, mert úgy lehet, h más lett volna a végeredmény. de nem véletlenül írtam, h LEHET, azaz egyáltalán nem biztos.
de rossi pedig biztos mondhatta volna szebben is a dolgokat, de ő velünk ellentétben, abban a kint futballközegben él, ott mozog nap, mint nap.
valszeg emiatt és a fiatalabb korából adódó vehemenciája miatt nem tudott annyira disztingválni, mint ahogy esetleg megtehette volna.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.05.19. 20:28:27

Boixos írta: meg ez a "rakás [auto_cenzúra] volt világ életében" duma... talán ismered? ráadásul mindezt egy olyan csapat szurkolójaként mondani, ahol nem "sz.arrakások", hanem sza.rhegyek vannak foglalkoztatva... enyhén szólva nonszensz...
Hogyha az,hogy az Internél sz.r hegyek vannak foglalkoztatva,az a te véleményed,akkor nekem is lehet talán annyi,hogy de rossi egy pöts.Az nem tudom,hogy miért indok,hogy fiatal?Ha fiatal,akkor lehet tahó,paraszt?Ez kétlem,hogy mentség. :evil: A másik meg,hogy nem ismerem,de alapból unszimpatikus,s ezekután csak lentebb került.:twisted:

Ettől függetlenül elismerem a Romat,nem is mondtam soha,hogy nem.Küzdöttek,majdnem odaértek,nem jött be.Megesik.Remélem azért még örülhetek az Inter elsőségének. :oops:

De emellett béke,nem akarok véres vitákat folytani.De rossi meg messze nem ér ennyit.Majd jövőre.. :twisted:
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2008.05.19. 20:33:59-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.19. 20:18:38

Sanyi!
Egyet kérdeznék: 1989 és 2006 között hány bajnokságot nyert az Inter?
Azt szerintem Te sem gondolod, hogy előre le vannak osztva a lapok, mert az csúnya lenne.
De Rossit tényleg nem kell túlzásba menően "nyírni", de ettől én még nem szimpatizálok vele. Az ilyen kijelentéseket pedig sosem tartottam fair dolognak, mert az ellen úgyis talál rá választ, és kontráz. Sokkal jobban nézett volna ki, ha azt mondja: "Gratulálok az Internek! Úgy érzem csapatként mi jobban teljesítettünk, kiegyensúlyozottabban szerepeltünk. Végig küzdöttünk a győzelemért, de egy hajszállal lemaradtunk. Mégis büszke vagyok a csapatra, az edzőnkre, és a közönségünkre. Köszönünk mindenkinek mindent! Jövőre megpróbáljuk újra, és hiszem, hogy sikerülni is fog! Francesco! Te pedig gyógyulj fel mihamarabb!" Vagy valami hasonló.
Mert, mint Te is írtad, nem a bírók döntötték el a bajnokságot, hanem egy-két érdekes eredmény. A legjobb kerettel rendelkező csapat nyerte a Scudettót, nem könnyű körülmények közepette.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.19. 20:09:07

még mielőtt nyakig el lenne ásva de rossi a sza.rba, annyit azért hozzáfűznék ehhez az egészhez, h tökéletesen meg tudom érteni a kiborulását.
nehéz minden egyes idényben úgy nekimenni a bajnokságnak, h kb 90%ig biztos lehetsz abban, h nem te leszel a bajnok, mivel nem milannak, juventusnak vagy internek hívnak. de rossi fiatal még, nehezebben nyeli be ezeket a szitukat, de sajnos valszeg ő is bele fog szokni az ottani dolgok menetébe.
mindezektől függetlenül az is igaz, h meg kell verni az olimpicoban egy fo.s livornot, meg kell verni egy középsz.r torinot és nem kell megalázóan kikapni egy nulla sienától, ha ezek meg lettek volna, lehet, h más a vége a buginak. bár sztem valószínüleg erre is tudtak volna megoldást morattiék.
azon meg, h ilyen-olyan sz.rdarabnak tartjátok itt páran de rossit, csak röhögni tudok.
oké, lenyomta az ami gyereket a vb-n, ez kö.cs.ögség volt, de h azért lenne gyökér, mert szólt a bírónak, h kézzel tette be a zsugát a kapuba????
már elnézést, de majd ha nálunk messi is itt fog tartani, akit ünnepeltünk ugye a kamu góljáért, akkor én is fikázni fogom de rossit, de addig nem. inkább becsülöm, h volt benne ennyi tartás.
meg ez a "rakás [auto_cenzúra] volt világ életében" duma... talán ismered? ráadásul mindezt egy olyan csapat szurkolójaként mondani, ahol nem "sz.arrakások", hanem sza.rhegyek vannak foglalkoztatva... enyhén szólva nonszensz...

sztem nagyszerűen harcolt a roma, annak ellenére, h némileg hátrányosabb helyzetből indult, mint a legfőbb riválisai.
így is csak fél óra hiányzott a bajnoki címhez (meg egy "kicsit" több), és egy tízest vertünk a juventusra, majdnem húszat a milanra, a szántó-vetők csapatára pedig majdnem negyvenet...
szal szép volt fiúk!

remélem, szombaton nem csak szóban, hanem játékban is erősebbek leszünk az internél.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Capon
Llegenda del Barça

2008.05.19. 16:07:15

Én ezt arra vezetem vissza, hogy már nagyon magas volt az átlag életkor. Már nem tudtak 2 versenyfutásban helytálni. és inkább a BL-t választották. De ezt el is ismerték anno, hogy fonosabb nekik a BL. Érthető is, hogy pl szombaton bajnokit játszottak, szerdán Bl-t, aztán hétvégén megit bajnokit. Nem tudták már kipihenni magukat. Ezeknek az öreg játékosoknak szerintem minimum 1 hét kell hogy regenerálodjanak.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
DaveN
Jugador del Barça

2008.05.19. 15:59:23

socio66 írta:Gratulálok a Fiorentinának!! :wink:
nagyon szép tőlük ez a negyedik hely! és külön öröm hogy a Milan kárára lettek Bl indulók! remélem jövőre a legrangosabb kupában is megmutatják hogy mien jó csapat!
Grat még1X! :)
a fio-nak én is csak gratulálni tudok, de azt azért sajnálom h a milan nem indulhat a bl-ben. eggyel kevesebb igazi nagy csapat akitől igazán nagy meccseket lááthatunk. am nem értem ezt a milant. a bl-ben tök jók (...) de a bajnokságban nagyon nem megy nekik. tavaly is éppen h csak meg lett az a 4.hely.
Capon
Llegenda del Barça

2008.05.19. 15:23:00

Igazad van. A Fionak csak gratulálni lehet. Remélem mutatnak is valamit a BL-ben és nem potyára mennek. Szimpatikus "kis" csapat. Döntő lessz kiket tudnak megtartani és kik mennek a csapathoz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
socio66

2008.05.19. 15:17:33

Gratulálok a Fiorentinának!! :wink:
nagyon szép tőlük ez a negyedik hely! és külön öröm hogy a Milan kárára lettek Bl indulók! remélem jövőre a legrangosabb kupában is megmutatják hogy mien jó csapat!
Grat még1X! :)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.05.19. 13:56:34

De Rossi egy rakás sz.r volt emberileg világ életében,meg sem lepődöm a nyilatkozaton.Tapsolja meg magát! :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.19. 12:40:08

Semlegesként annyit tudok mondani,h örülhet a Roma,h a végén még szoros volt,a bíróra fogni meg vicc :lol: :lol: Inter szerencsetlenkedésének,és már-már magukban elkönyvelt bajnoki címnek köszönhetően szorták el a pontokat,ezért volt sansz Római részről.

Tényleg tudni kellene veszteni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kaka10
Jugador del Barça

2008.05.19. 12:33:56

Igaza van De Rossinak!!Mit művelt a bíró az Inter elleni meccsen..undorító...ot dőlt el a bajnokság!!
Drigo
Eurobarca Staff

2008.05.19. 12:24:33

Veszíteni, azért tudni kéne... Egyszer kellett volna megverniük a bajnokot, és máris más lenne a szitu...

Mondjuk de Rossitól nem várnék mást, taplóságban ott van a világelitben, persze tudásban is kb, de akkor is nagyon unszimpatikus gyerek. Volt a VB-s bugija, aztán amikor Maradonának képzelte magát...Jujj tényleg utána elismerte, mekkora király. És? Fogom magam valakit lerugok a pályán, de utána odamegyek a bíróhoz, hogy állítson ki, akkor még én leszek a jófiú, na ne már...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.05.19. 09:22:30

Ibra nagyon kellett már ennek a csapatnak, valószinűleg, ha nincs a sérülése sokkal simább lett volna.
2 dolog miatt is boldog vagyok:
1. bajnok az Inter
2. nem mehet a milan a bélbe
A Parmát viszont sajnálom, de most kellett a vereségük, az Inter bajnoki ciméhez.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.05.18. 23:15:39

Hát csak az első oldalt olvastam....és látom mindenki a bajnoki címmel van elfoglalva.
Nos igazából engem hidegen hagy a SerieA,nem szeretem az olasz focit de azért innen is választottam kedvencet magamnak.Meg azért sok játékost is szeretek...
De az igazi ok amiért írok az az,h megfogott,h senki nem sajnálja szegény Parmat.
Én nagyon szurkoltam nekik,h megússzák mindig szimpatikus csapat voltak.
Sajnos azonban van egy olyan érzésem,h egy jó darabig nem látjuk őket első osztályba.... :(

A bajnoki címhez csak annyit,h amíg nem a Milan nyeri addig örülök... :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.05.18. 23:10:41

Nem írtam le előre..de utálni szabad,igaz ? 8)
Lezárt