Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9840LG írta:Nekem az lenne a kérdésem, h hol található meg a "bizonyitvány a triplázóknak" második része. Lehet én vagyok vak, de nem találom sem a főoldalon, sem az archivumban.
Danka00792 írta:Itt a rekordos cikk, bent van nekem a könyvjelzöknél.![]()
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9681
Először kattints a főoldalra, majd utána a Hír archívumra, nálam így működik.S.Agüero írta:Én nem tudok belelépni a hír archívumba Ez mért van Tipp??
Én nem tudok belelépni a hír archívumba Ez mért van Tipp??lionelmessi19 írta:Rengeteg ilyen cikk volt már, keresgess a hírarchívumban.![]()
Összefoglaló jellegű is volt, ha nem is minden volt benne.
Újra felesleges ezeket kirakni, főleg hogy most komoly híráradat van.
Bezony,az én voltamfcbarca0827 írta:Nekem van egy Barcelonás klubom IWIW-en! Abban ötezerháromszázvalamennyi ember van...![]()
Ha jól láttam miihii te is tag vagy, a múltkor a "fórumon" segítettél is valakinek abban, hogy mi a Barca himnusz magyar fordítása! Persze lehet, hogy nem te vagy, de nem hiszem, hogy nagy az esélye annak, hogy van egy másik miihii is aki Barcelona drukker!
![]()
(Egyébként a klubom neve: FC Barcelona mindörökké)Bocsi a hírdetéséért...
![]()
![]()
Igazából részemről ez az érv jogos.Azért nem szükséges aktivizálni,mert a riválisnak van ilyen.lionelmessi19 írta:Részemről megelégszem azzal, hogy van egy lényegesen jobb oldalunk.![]()
Egyébként nem tartom egészségesnek teljesen ezt a madridistának van, legyen nekünk is felfogást.
Amíg nincs valami használható indok, addig nem nagyon foglalkozunk ezzel, sry.
Bennem is valami hasonló érzések kavarognak ezzel a gondolatmenettel kapcsolatban.torrestoni írta: Abidal, mint a "A legjobb Barca legrosszabbja. "
Ezzel sem, és az osztályzattal sem értek egyet. Mivel különösképp nem zavar, azért írom csak ide, viszont számomra V. Sánchez és Hleb Abidal hármasának tükrében úgy kettest érdemel... Tehát akkor vagy jobb osztályzat, vagy nem ő a legrosszabb. Persze ez csak az én véleményem. Illetve a "legrosszabbja" helyett jobban hangzana a "legrosszabb játékosa" szerintem...
Így tovább, minden jót!
soadroli írta:Abidalnak 3as?![]()
1-2-vel lehetne jobb is(szerintem)