Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még mindig nem örülsz?grecki írta:Hát azért én ennek annyira nem örülök... Helguera még mindig jó kis bekk, és elég gyakran gólt is szokott szerezni...csak nehogy igazam legyen...noname írta:Rosszul kezdődik. Remélem így is folytatódik.20:44 - Miguel Torres a bemelegítésnél megsérült. Helyette Iván Helguera került a kezdők közé.
Hát azért én ennek annyira nem örülök... Helguera még mindig jó kis bekk, és elég gyakran gólt is szokott szerezni...csak nehogy igazam legyen...noname írta:Rosszul kezdődik. Remélem így is folytatódik.20:44 - Miguel Torres a bemelegítésnél megsérült. Helyette Iván Helguera került a kezdők közé.
Én is remélem, de szép is lenne...noname írta:Rosszul kezdődik. Remélem így is folytatódik.20:44 - Miguel Torres a bemelegítésnél megsérült. Helyette Iván Helguera került a kezdők közé.
Akkor így állnal fel:noname írta:Rosszul kezdődik. Remélem így is folytatódik.20:44 - Miguel Torres a bemelegítésnél megsérült. Helyette Iván Helguera került a kezdők közé.
Mikor fogjátok fel,h van tétje nekik isDrigo írta:Nekik semmi tétje sincsen, csak a Zarán múlik, ami elég nagy baj.
Az nagyon finomgrecki írta:Igen! Egy raklapnyi zöldalmás Hubba-Bubbát!Game90 írta:És köteles kártérítést fizetni R10-nek
hát azért szerintem sima győzelem biztos nem lessz!! Én 1 talán 2 gólos győzelmet várokez a real simán veri a zaragozát....