Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden Barca játékos nagyon fontos kiegészítő eleme a csapatnak...Ráadásul Giulynak tavlay elég nagy szerepe volt a bajnoki címben.Enrique írta:Úristen, micsoda 1 madár ez a Gili..![]()
![]()
![]()
Nem akarom bántani, de technikailag egy szép kerek 0...
Arra hogy ennyire brutál a középpályás védekezésünk + a védelmünk,és esélytleen volt hogy rápuskázzanak a kapunkra!Ordog írta:Hogy nem csak bekkeltek??? Az 1 kapuralövésük a 11-esen kivül szted mire utal???:))Saviola írta:Fantasztikus meccs volt,nagyon szépen játszottunk és tisztelet a Racingnak,hogy nem csak bekkeltek..
Forca Barca!
Hogy nem csak bekkeltek??? Az 1 kapuralövésük a 11-esen kivül szted mire utal???:))Saviola írta:Fantasztikus meccs volt,nagyon szépen játszottunk és tisztelet a Racingnak,hogy nem csak bekkeltek..
Forca Barca!
Szegényt sajnálom,de hát rúgott ő már sok fontos gólt,de most hagyjuk is eztEnrique írta:Úristen, micsoda 1 madár ez a Gili..![]()
![]()
![]()
Nem akarom bántani, de technikailag egy szép kerek 0...
Csá balboa7! Én is Barcsi vok! Nem is tudtam hogy jövőre lesz SportKlub. Azért a Sport 2-nek jobban örültem volna!balboa7 írta:...egy véleményen vagyunk!...egy ilyen csapatot mindig élőben kéne adni!redlions írta:Rohadt Fibernet!Ráadásul jövőre SportKlub lesz és nem Sport2...
![]()
...majd kedden 21.30tól legalább az eurosport-on lesz a "Béke" elleni mérkőzés!
...egy véleményen vagyunk!...egy ilyen csapatot mindig élőben kéne adni!redlions írta:Rohadt Fibernet!Ráadásul jövőre SportKlub lesz és nem Sport2...
![]()