Barca vs. Real
-
- Eurobarca Staff
Hamár átjártok ODA, akkor légyszíves kíméljetek meg ezektől, nem véletlenül nem megyek át, mert az ilyenekre nem vagyok kiváncsi, akinek meg ezekután a madridistán van kedve szörfözgetni...
Lionelmessi19: gondolom, hogy egyik Barça drukker gratulációja sem őszinte, de én akkor sem tudom leírni...
Lionelmessi19: gondolom, hogy egyik Barça drukker gratulációja sem őszinte, de én akkor sem tudom leírni...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Llegenda del Barça
Nem lett volna komoly ellenfél, ha mi nem ezt nyújtjuk...Persze tom, nincs ha...Game90 írta:Év elején mindenki lesajnálta a Madridot. Én mondtam, hogy azért figyeljünk oda rájuk...sajnos ez lett a vége![]()
-
- aka Game90
Év elején mindenki lesajnálta a Madridot. Én mondtam, hogy azért figyeljünk oda rájuk...sajnos ez lett a vége
Ez a vers meg....

Ez a vers meg....
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Entrenador del Barça
EZ a szerencsén múllott ennyi,ha nem állunk le az espanyol ellen,nekik meg nincs mákjuk,akkor nem kellett volna izgulni,de Rijkaard megint elcserélte magát,remélem jövöre nem ő lesz az edző.

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Sajnos van benne igazság, mert az a Madridot így gatyába rázni a hajrára azért nem kis teljesítmény. Grat a Madridnak, de azért hóhóhó, nem csak te tudsz ám angolul... !Raziel írta:a madridiak még verset is irtak gyorsan ime:
FABIO CAPELLO,
MEGHAJLUNK ELŐTTED
A REAL MADRIDOT
AZ EGEKBE EMELTED!
![]()
![]()
![]()
![]()

L:
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Raziel írta:a madridiak még verset is irtak gyorsan ime:
FABIO CAPELLO,
MEGHAJLUNK ELŐTTED
A REAL MADRIDOT
AZ EGEKBE EMELTED!
![]()
![]()
![]()
![]()

Ha még büszkék is rá, az még jobb.
bizony..3 év után lejjebb estek az igények.
Ez a bajnoki cím bravúreredmény ettől a madridtól, mert a képességeik alapján ez nem volt bennük.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador d'estrella
bocs elirtam a barcának nem lenne ellenfeleBojan Krkic írta:Drigo én is rühellem és a hátam közepére se kivánom de külömben nem lenne ellenfele a madridnakDrigo írta:Számomra a legmegalázóbb és legszégyenteljesebb, hogy egész évben szídtuk AZOKAT h mekkora ótvaros gyenge csapatuk van a világsajtó eltemette őket, erre ők nyerik a bajnokságot, ez a saját szegénységi bizonyítványunk.
Ég a pofám.
Ja és nem fogok nekik gratulálni SOHA bármi is legyen, egyszerűen nem férne bele az értékrendemben, szívből úgysem tudnék az meg mit ér, ha csak ideírom.Hiába a sportszerűség, egyszerűen rühellem a Madridot.
-
- Entrenador del Barça
Nagyon gyengék...és bajnokok lettek 3év után,ez az első győzelme a nagy madridnak.Rivaldo11 írta:Azért jövőre ennek ellenére sem őket tartom a legveszélyesebb ellenfélnek. HA összeállunk normálisan, nem kell rájuk figyelni.
-
- Jugador d'estrella
Drigo én is rühellem és a hátam közepére se kivánom de külömben nem lenne ellenfele a madridnakDrigo írta:Számomra a legmegalázóbb és legszégyenteljesebb, hogy egész évben szídtuk AZOKAT h mekkora ótvaros gyenge csapatuk van a világsajtó eltemette őket, erre ők nyerik a bajnokságot, ez a saját szegénységi bizonyítványunk.
Ég a pofám.
Ja és nem fogok nekik gratulálni SOHA bármi is legyen, egyszerűen nem férne bele az értékrendemben, szívből úgysem tudnék az meg mit ér, ha csak ideírom.Hiába a sportszerűség, egyszerűen rühellem a Madridot.

- Andris
- Adminisztrátor
Ahogy olvasom, amit írsz, elgondolkozom, és igazából az én gratulációm sem őszinte, egyáltalán nem.Drigo írta: Ja és nem fogok nekik gratulálni SOHA bármi is legyen, egyszerűen nem férne bele az értékrendemben, szívből úgysem tudnék az meg mit ér, ha csak ideírom.Hiába a sportszerűség, egyszerűen rühellem a Madridot.
De mind1, én úgy döntöttem, hogy azért illik, akárhogy is gondolom valójában...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
Felesleges...ezt mi vesztettük el,most is simán nyertünk,ők meg csúsztak másztak most,szánalom ahogy játszottak most is,és bajnokok,pffel fuero írta:Én is sírokRaziel írta:Odaát mindenki sír![]()
![]()
![]()
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
És most a futballgyilkos, nézhetetlen játékot játszató csaló kapello a nagy stratéga szerepében tetszeleg...
röhej.
remélem nem rúgják ki, mert akkor jövőre 20 ponttal verjük ezt a csapatot.
röhej.
remélem nem rúgják ki, mert akkor jövőre 20 ponttal verjük ezt a csapatot.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Andris
- Adminisztrátor
Maradjunk annyiban, hogy a real megnyerte, mi meg elvesztettük...Bojan Krkic írta:Hm, hát igen erre nemtudok mit mondani mert mert igy elrontani 1 bajnokságot.
Sajnos mi vesztettük el és nem a real nyerte és ez az igazán dühitö
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A futballban az a szép, hogy a gyengébb is megelőzheti az erősebbet. Most ez történt, bár több pontot nem szereztek nálunk. Magunkat okolhatjuk, mert gyengébb képességű csapat mögött lettünk másodikak. Egy tavalyira csak hasonlító csapatnak nem lett volna gond, egy ilyen madrid. Ez a játék, amit bemutatnak...csúszás, mászás... Most a "barca szurkoló" farkas norbi szerintem szemen lövi a munkatársait a studióban örömében.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Entrenador del Barça
Drigo írta:Számomra a legmegalázóbb és legszégyenteljesebb, hogy egész évben szídtuk AZOKAT h mekkora ótvaros gyenge csapatuk van a világsajtó eltemette őket, erre ők nyerik a bajnokságot, ez a saját szegénységi bizonyítványunk.
Ég a pofám.
Azt jó volt nézni mikor 0-1-nél csúsztak mászkat

-
- Eurobarca Staff
Számomra a legmegalázóbb és legszégyenteljesebb, hogy egész évben szídtuk AZOKAT h mekkora ótvaros gyenge csapatuk van a világsajtó eltemette őket, erre ők nyerik a bajnokságot, ez a saját szegénységi bizonyítványunk.
Ég a pofám.
Ég a pofám.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Jugador d'estrella
Hm, hát igen erre nemtudok mit mondani mert mert igy elrontani 1 bajnokságot.
-
- aka Game90
Hát sajnos eljött ez a pillanat is: Grat
De nem kérünk a hülye hsz-ekből

De nem kérünk a hülye hsz-ekből

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Andris
- Adminisztrátor
Még nem fujták le, de már eldőlt.
Gratulálok nekik, de jobb ha tudják, tudjátok, jövőre nem lesz elég ellenünk ez a focit nélkülöző munkás csapat.
Ne is reagáljatok erre, ez a véleményem a játékotokról, de nem szeretnék most itt veszekedni.
Kellemesen csalódnék, ha egy madridista sem jönne járatni a száját.
Gratulálok nekik, de jobb ha tudják, tudjátok, jövőre nem lesz elég ellenünk ez a focit nélkülöző munkás csapat.
Ne is reagáljatok erre, ez a véleményem a játékotokról, de nem szeretnék most itt veszekedni.
Kellemesen csalódnék, ha egy madridista sem jönne járatni a száját.

- József Attila
- József Attila
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A bayern madrid hozta a kötelezőt, de ez várható is volt. Ide is leírom: Összességében csak egy nagyon kevéssel kellett volna többet nyújtanunk, hogy megelőzzük ezt a-real madrid hagyományaihoz mérten-szerény képességű munkáscsapatot.
Rivaldo-A Legnagyobb.