Iqlightosoknak

Nem nagyon vártam tőled sem mástsergi1989 írta:köszönjük fiuk akkor nem érdemeljük meg!
de köszi nektek hogy bajnokot csináltatok belőlünk!
fiuk fogadjátok el mindenki eltudja mi is eltudtuk !
jah és kedvenc barátomnak is gratulálok:RIVALDÓ11!
+ jobban irogatsz...lionelmessi19 írta:Sergi, tedd meg azt a szivességet, hogy figyelmesen olvasgatsz.
Azthiszem, hogy itt mindenki elfogadta. Sergi, tedd meg azt a szivességet, hogy figyelmesen olvasgatsz.sergi1989 írta:köszönjük fiuk akkor nem érdemeljük meg!
de köszi nektek hogy bajnokot csináltatok belőlünk!
fiuk fogadjátok el mindenki eltudja mi is eltudtuk !
jah és kedvenc barátomnak is gratulálok:RIVALDÓ11!
Valahol ez természetes egyébként, de mind1, elküldjük őket melegebb éghajlatra (huh, majdnem mást írtamkovinho írta:Azt nem értem, hogy minek jön ide kárörvendeni.
Hagyjon minket béként, menjen a madridistára és kész.
senki nem kérte hogy itt jártasd a szádat mert annak az állitolag "világ legjobb csapatának" nem hinném hogy csak 1 bajnoki cimet illett volna nyerniük hanem mást isReyes és Raulű írta:ronaldinho igazi neve LÓnaldinho!
sajnálom de a VILÁGLEGJOBB csapatát ti se tudjátok legyőzni
Szerinted kit érdekel hogy te most mit fogsz csinálni?Reyes és Raulű írta:megyek ünnepelni a madridistára mert mi vagyunk a BAJNOKOK!!!!!!
HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönjük az elmés hozzászólást. Azt hiszem, mostmár jól tájékozottak vagyunk.Reyes és Raulű írta:megyek ünnepelni a madridistára mert mi vagyunk a BAJNOKOK!!!!!!
Oké, tedd azt, grat nektek...Reyes és Raulű írta:megyek ünnepelni a madridistára mert mi vagyunk a BAJNOKOK!!!!!!
Én meg divatszurkoló szagot érzek...Ha meg nem vagy az, akkor a Cibelesetek nem erre van!Reyes és Raulű írta:ronaldinho igazi neve LÓnaldinho!
Ne röhögtesd ki magad. Inkább tűnj el. Többieknek meg kéretik nem túlreagálni.Reyes és Raulű írta:ronaldinho igazi neve LÓnaldinho!
TudomZozzy 5 írta:Nem lett volna komoly ellenfél, ha mi nem ezt nyújtjuk...Persze tom, nincs ha...
Akkor bizony mi isel fuero írta:Mi lesz h ha ezek a következő bajnokságnak úgy indulnak neki h 38 döntő!?
És igazuk is volt azoknak, akik lesajnálták...Merthogy egy tavalyi Barcának-szezon előtt még mindenki azt hitte, hogy azt kapja-ez a madrid nem ellenfele. Azzal nem számoltunk, hogy mi sem leszünk jók. Meg azzal sem, hogy a madridiak nem egyszerűen sz.rba lépnek meccs előtt a szerencséért, hanem egyenesen kakiban alszanak...Game90 írta:Év elején mindenki lesajnálta a Madridot. Én mondtam, hogy azért figyeljünk oda rájuk...sajnos ez lett a vége![]()
Ez a vers meg....