Elég kiszámíthatatlan lesz az EB, sztem megtippelhetetlen hogy ki fog nyerni. Ott vannak ugye a "nagyok": Németo., Franciao., Olaszo., akik mindig képesek a végső sikerre. Aztán ott vannak az árnyékukban a Portugálok, Hollandok, ők is odaérhetnek egy kis szerencsével. Spanyolország viszont az örök talány...ki tudja talán épp most kijön nekik a lépés... Vannak az úgymond meglepetéscsapatok: Horváto., Oroszo., Románia, nyerni azért csak nem fognak, de megbolondíthatják a nagyobb csapatok(lásd: hogy járt Anglia

)! Van egy Görögországunk is hát sztem nem egységesek annyira, pedig ez volt a legnagyobb fegyverük. Ott a házigazda Svájc illetve Ausztria mindkettőnek csoda kellene a továbbjutáshoz szvsz. Még a bírói segédletben sem bízhatnak, nagyon feltűnően el kellene fújniuk a mecceket, hogy sansza legyen valamelyik rendezőnek. Csehország öregjei nélkül megy az EB-re, ez nekik sztem tanuló év lehet. Mindenesetre a csoportjukból tovább mennek remélem. A lengyelek nem hiszem, hogy túlélik a csoportjukat. Onnan valszeg a németek és a horvátok lépnek tovább. A svédeknek a csoport is elég kemény dió, nem rosszak, de elég kiegyenlített az a csoport!
Különösebb kedvenc csapatom nincs. Abban bízok, hogy egy jó világeseménynek lehetünk a szem és fül tanúi, ahol nem egy védekező felfogású nemzeti tizenegy fog az élen végezni!
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina