2008.01.28. 07:06:54
Nahát kedves leeandra ekkora marhaságot-elnézést-már régen olvastam. Persze ki is lehet kapni, de nem igy -sem akarat sem lendület,semmi. És ezek nem hobbyfocisták hanem sok pénzért játszó/?/ profik. Nem kedv kérdése a játék. A sok távollevőre sem lehet fogni egy ilyen égést, hiszen a nevek alapján a tegnap szerepelt csapat / ha ez lenne a legjobb összeállitásunk / akkor is dobogon lenne a helyünk. Láttam a Villareált este, stilusosabb, összerakott csapat. A Reál is joval jobb mint mi, ami lenyelhető mert nem lehetünk mindig az élen. Nem lehet mindig nyerni- de ez semmi. Pedig pályán volt az a középsö sor Ini-Deco-Xavi elől Messi-Henry akiknemrég még elkáráztattak minket. De Messi azt hiszi mindenkit ki kell cselezni, Henry elsétálta a meccset, Deo, Xavi meg talán nem is játszott. És nem tudom összeszámolta e valaki, hogy az elmult 2 évben hányszor fizettünk rá az 1-0 ráülésére. Ez vitte el a tavaji aranyat is.De az edző eltüri. Nem tudunk golt rugni, bekkelő csapat lettünk. Az elmult 2 meccsen 1-2 golhelyzetünk volt-rémitő. Én bizony / már1 éve irom, persze tudom ez mit ér/hogy uj edző kellene, és eladnám nyáron Zambrottát, Silvinhót, Oleguert, Edmilsont,Gudit, Ezkut,Decot, Ronniet,Xavit, Thuramot is. Le kell nyelni idén nem fogunk nyerni semmit legfeljebb a királykupát ammi gyakorlatilag semmit. De Reikard most mondta, hogy nem adjuk fel-megnyugtat. Ne ocsároljuk a csapatot irják alább, hát nem kell ocskán sziv, akarat nélkül játszani - ez nem jut az eszébe. Amikor dicsérni lehetett szerinten szinte Istenek voltak, de tettek is érte. Szinhában sem érdekl senkit, hogy a tegnapi előadás jó, volt ha mai gyenge.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Léfe 2008.01.28. 07:13:20-kor.
Fecó