Akkor csak a miért kérdőszót nem értem.Varatrix írta:Én a szerződésére vagyok kiváncsi.

Amúgy nemtudom, meddig tart, de nemhiszem hogy ő kell nekünk, középpályán lesz elég ember szvsz.
Akkor csak a miért kérdőszót nem értem.Varatrix írta:Én a szerződésére vagyok kiváncsi.
Essien középpályás.Varatrix írta:Miért Essiennek meddig tart a szerződése a Chelesa hoz?Gomezinho írta:Azt nemértem hogy Essient hogyan lehet jobbhátvédként bevetni? Jó pármeccset elbír... de hogy Ő OLDANÁ MEG A PROBLÉMÁT?
Miért Essiennek meddig tart a szerződése a Chelesa hoz?Gomezinho írta:Azt nemértem hogy Essient hogyan lehet jobbhátvédként bevetni? Jó pármeccset elbír... de hogy Ő OLDANÁ MEG A PROBLÉMÁT?
Alves, EssienLG írta:Ha Oleguer + Zambrotta is menne, akkor már 2 jobbhátvédet is kellene igazolni, mert 1 kevés.torrentkiller írta: A távozóktól kihagyatad Oleguert
tudom hogy ez hülyeség... de én belemenék a Eto'o kivételévelgekkodan írta:The Camp Nou side are allegedly willing to offer Samuel Eto’o to Inter in return for Ibrahimovic, Xavi to Chelsea for Essien, and Puyol to Arsenal in return for Fabregas. The type of plan proposed would mean that players from different clubs wouldn’t have to play in the same position - for example a midfielder for a defender, and so on.
Hallottatok már ekkora baromságot? Te jóóó égezen nevetek fél órája... Mi lesz itt még? Holnap a stadiont fogjuk eladni CéRonaldoért cserébe? pff...
azért 2éve ezt roniról se mondtad volna meg!!:D most egy kalap fingot nem ér!Varatrix írta:1. Eto'o nem ugyan az a kaliber mint Ronee, Eto'o megbízhatóbb egyneletesebb teljesítményt nyújt.djtrack írta:azért meggondolandó h most adnak ennyit érte. és mi lesz ha bekattan mint roni? nem kizárt. akkor meg alig tudjuk majd eladni.
2.Szerintem ez nem következik be!
1. Eto'o nem ugyan az a kaliber mint Ronee, Eto'o megbízhatóbb egyneletesebb teljesítményt nyújt.djtrack írta:azért meggondolandó h most adnak ennyit érte. és mi lesz ha bekattan mint roni? nem kizárt. akkor meg alig tudjuk majd eladni.
Inkább Huntelar! Bár 40 milla? Azért nézzük meg azt is hogy a legrosszabb szezonunkba is Eto'o 14 gólt rugott én megtartanám és ez mondjuk nem is kérdés szerintem!barcatom írta:Istenem de jó lenne eladni ennyi pénzért, jöhetne az új jövö és nagy tehetség Benzema, vagy Huntelar!!!:):):)
LG írta:Ha Oleguer + Zambrotta is menne, akkor már 2 jobbhátvédet is kellene igazolni, mert 1 kevés.torrentkiller írta: A távozóktól kihagyatad Oleguert
Ha Oleguer + Zambrotta is menne, akkor már 2 jobbhátvédet is kellene igazolni, mert 1 kevés.torrentkiller írta: A távozóktól kihagyatad Oleguert
Így van kell ide még Van der Vaart-is.Messa írta:Ezzel csak az a baj, hogy nincs ki irányítsa a középpályát, Xavi inkább labdát szerez, Iniesta meg nem 1 vezér típus.laxa1990 írta:Szerintem naggyából így fog ki nézni a csapat jövőre:
Valdés-D.Alvés,Puyol, Milito,Abidal-Xavi,Touré,Iniesta-Messi, Bojan, Benzema (v. Eto'o)
Ezzel csak az a baj, hogy nincs ki irányítsa a középpályát, Xavi inkább labdát szerez, Iniesta meg nem 1 vezér típus.laxa1990 írta:Szerintem naggyából így fog ki nézni a csapat jövőre:
Valdés-D.Alvés,Puyol, Milito,Abidal-Xavi,Touré,Iniesta-Messi, Bojan, Benzema (v. Eto'o)
Na nehogymár Cech többet érjen Eto'o-nál! Jóval többet buknánk ezen az üzleten, mint amennyit nyernénénk. És ez igaz az összes ilyen sztár kapus leigazolására is. Nem ér az a -2-3 gól szezononként annyi millió eurót, amennyibe lenne egy ilyen igazolás.bogen írta:háát szerintem van az a pénz(+esetleg játékos) amiért Cech átjöjjöninkább, mint Torres...pl.: Eto'o + pár miska = Cech ?
és akkor Eto'o helyére meg jöhet a Villa Ő megszerezhető és a spanyolosítási vágyam is beteljesül :F
Nem hiszem h Zambi padozzna ha kezdő ember lenne a Milannál.albicelesteX írta:Én Zambrotta távozására nem vennék mérget!Még ha jönne is Alves akkor sem!pont olyan ember kéne a helyettesítő posztra akit nyugodt szívvel lehet berakni!Felmerül egy név és akkor már egyből hasra kell esni?
ez a baj eto'o-ba h nagyon sérülékenybogen írta:Eto'o-t nagyon komálom...csakhátnéhanéha lesérül, meg öregszik és most még ér valamit, úgyis menni akar(jövőre, de ez milyen hozzáállás?)