Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ja!Silvanus írta:Bizony vannak megingásai, egy-egy ügyet talán nem a legmegfelelőbben kezel, és ez a Rossel balhé sem segített rajta, DE...
...ennek ellenére a Barcának nagyon kellett, NAGYON KELL, ÉS MÉG KELLENI IS FOG Juan Laporta elnök úr!!!
Nagy dolgokat vitt véghez, és összességében nagyon jól vezeti a Barcát minden téren!!! Vivá presidente!!!
Jó kis film! Főleg, ahogy végig kiséri a megválasztásától, Ronaldinho szerződtetésén át, a pokolból a "mennybe" jutáson át Deco és Guily szerződtetéséig a 2003/04es évet.Boixos írta:most nézem azt a dok.filmet a BBC4ről, amit Xavi tett fel. Gaspart bukásával, és Laporta megválasztásával kezdődik. amikor Laportát megválasztották, az első sajtótájákoztatón a "Laporta el Prezident, Catalunya independent!"-et üvöltözték a népek.! ez nagyon tetszett
Lehet, hogy egyre jobban hiányzik melőle Rossel?Enrique írta:Hm...
Egyre érdekesebben munkálkodik az elnökbácsink...
Mert amit Saviolával csináltak...
De kölcsön tudták adni végre, legalább neki jó lett így. Viszont most ugye Laporta szétbarmolta az Espanyollal meglévő - sztem - jó kapcsolatot, nem tudom megérte-e...
Nem tom, nem tom, vmi olyasmit érzek h nem stimmel vele kapcs. valami..?!?...
Én is mindet nagyon kedvelem. De ha úgy nézzük, akkor lesz három jobbhátvédünk (oleguer, Belletti, Gabri) 1 középső védőnk (puyí), két középső védőnk (Edmilson, Gallas), és két v. három vkp-nk (Motta Marquez és talán Albertini)A. Gábor írta:Hát igen.....Mr. Master írta:Tudom. Épp ez a gáz. Mert akkor lesz 3 játékosunk egy posztra!A. Gábor írta: Mind a 3 játékos bevethető a védekezőközéppályás poszton....
Motta nagy kedvenc
Edmilsont tavaly vettük
Marquez pedig még elég fiatal és Reik nagyon kedveli..
Lehet hogy valaki meni fog...
Az biztos hogy én nem fogok örülni ha egyik is elmegy!
Hát igen.....Mr. Master írta:Tudom. Épp ez a gáz. Mert akkor lesz 3 játékosunk egy posztra!A. Gábor írta:Mind a 3 játékos bevethető a védekezőközéppályás poszton....Mr. Master írta:Ha jön Gallas akkor ki megy? Marquez? Edmilson? Motta?
Tudom. Épp ez a gáz. Mert akkor lesz 3 játékosunk egy posztra!A. Gábor írta:Mind a 3 játékos bevethető a védekezőközéppályás poszton....Mr. Master írta:Ha jön Gallas akkor ki megy? Marquez? Edmilson? Motta?
LG írta:DEHOGYNEM!!! Minden épkézláb játékosunkat Rossel szerezteCooltiszo írta:Rosellnek semmi köze nem volt az anyagiakhoz. És majd akkor szidjátok Laportát ha lesz miért. Ami megjelent az újságokban a vételáráról nem megerősített információ, és ki tudja miylen kikötések vannak még benne?