Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mihu
Director del Fútbol

2007.06.18. 21:41:07

noname írta:
Mihu írta:Jaj istenem....aki még nem nézte meg a Real vezető gólját az ha nem akar kumma ideges lenni akkor ne nézze meg...de azért belinkelem....MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=KROaCYbp ... ed&search=
Van egy olyan érzésem h jövőre úgy fog járni a Ral mint idén az Mu a Bl-ben. Nekik is a Roma ellen elfogyott az összes mákjuk, a Milan-meccsre nem marat.
A real is elfogyasztott eben a szezonban úgy 3 évre való szerencsét... :twisted:
Bepótolták azt ami 3 évig nem jött össze nekik...
3 évig minden kifele pattant idén meg 3 évre való helyzet volt ami befele...szal most vannak egálban a srácok :D
Kép
noname
Llegenda del Barça

2007.06.18. 21:17:28

Mihu írta:Jaj istenem....aki még nem nézte meg a Real vezető gólját az ha nem akar kumma ideges lenni akkor ne nézze meg...de azért belinkelem....MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK :lol: :lol:

Van egy olyan érzésem h jövőre úgy fog járni a Ral mint idén az Mu a Bl-ben. Nekik is a Roma ellen elfogyott az összes mákjuk, a Milan-meccsre nem marat.
A real is elfogyasztott eben a szezonban úgy 3 évre való szerencsét... :twisted:
A Fifa egy szégyen
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.18. 21:08:21

hát ez beszarás na de jövőre nem lesz ekkora mákjuk :twisted:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.18. 20:11:34

Game90 írta:
És még nekünk van szerencsénk... :roll: Ilyen gólt :?
Én 0-3-nál már a Madrid meccset néztem...láttam az összes gólt,direkt nem irtam be mert utána egyből jöttek volna Messivel...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 20:11:23

Így is épp,h elérte a kapús,amúgy aszhem épp a szögletet megelőzően védett egy ÓRIÁSIT a kapús,amiből lett a szöglet....én azt már bent láttam...

szóval nem vagyok ideges emiatt..kész csoda volt,h szöglet lett belőle,nem pedig gól (mármint az előzetes szituból!)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.18. 20:06:06

Atyavilág... :shock: :twisted: Most tényeg sikerült felhúznotok. :roll:
in to exile
PCsabi
aka Game90

2007.06.18. 20:03:54

És még nekünk van szerencsénk... :roll: Ilyen gólt :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.18. 19:56:03

áh b+, inkább nem is mondok semmit. ilyen nincs.
és mégis van. ******************************** :D :lol: :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mihu
Director del Fútbol

2007.06.18. 19:49:50

Jaj istenem....aki még nem nézte meg a Real vezető gólját az ha nem akar [auto_cenzúra] ideges lenni akkor ne nézze meg...de azért belinkelem....MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK :lol: :lol:

Kép
Keelhaul
Jugador del Barça

2007.06.18. 19:48:17

Egyébként Eto'o cabró, mert ugye egyes szám. De azt hiszem etó meg is érdemli. A Barca nem.
doki
Entrenador del Barça

2007.06.18. 19:36:17

Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.18. 19:35:38

Game90 írta:Megtanultak magyarul? :shock: 8)
ja, megtanultak, bár némi akcentus biztos befigyel.
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2007.06.18. 19:33:16

Boixos írta:
A helyszínen több ezer madridista ünnepel, s skandálja a következő rigmusokat: "Bajnokcsapat! Raúlt a válogatottba! Eto'o c*bron..."
Megtanultak magyarul? :shock: 8)

Ők sem tökéletesek, ilyen szurkolók mindenhol vannak... :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
noname
Llegenda del Barça

2007.06.18. 19:31:44

Kralo írta:Másrészt én jobban tartok attól, hogy az igazoláspolitikánk a 3-4 évvel ezelötti Madridéra fog hasonlítani. :roll:
Ettől nem hiszem h kell félni. A legtöbb felmerült név alapján legalábbis. A real igazoláspolitikájának a lényege néhány éve az volt h a hiányposztoktól függetlenül nagy pénzért vegyenek sztárokat, hátha bevállnak. Lásd:Becham
Mi viszont a hiányposztokra keresünk embereket. Kéne egy balhátvéd, egy középhátvéd,egy vkp és egy cserecsatár és elérhető árú, jó játékosok jöttek csak szóba:Chivu,Mutu,Milito,Palacio,Abidal,Toure,Sissoco...
Talán Henry a kivétel, de jelen állás szerint az se biztos h jön.Wenger ott fogja marasztalni szerintem az Arsenalnál.
A Fifa egy szégyen
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.18. 19:29:44

...A fanatikusok Madrid utcáin is folytatták az ünneplést, de üröm vegyült az örömükbe, amikor rendbontásokba csapott át a fiesta, s a rendfenntartók is közbeavatkoztak. A felhevült drukkerek petárdákkal és palackokkal dobálták meg a rendőröket, akik viszonzásul gumilövedékeket lőttek a tömegbe. Az összecsapások során legalább százan megsérültek, 22-en kórházba kerültek, 12 embert pedig letartóztattak.
A helyszínen több ezer madridista ünnepel, s skandálja a következő rigmusokat: "Bajnokcsapat! Raúlt a válogatottba! Eto'o c*bron..."
na, ünnepel a fővárosi elit.
de legalább bebizonyították ezek a gyökerek, h ők sem jobbak a deákné vásznánál :?
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 18:15:08

lionelmessi19 írta: Egy utólagos eltiltást viszont megérdemelne talán... :roll:
....azzal aztán sokra mennek,meg biztos megbánja majd amit tett :roll: mennyire fogja bánni,h nem játszhat teszem azt a köv idén első meccsén :roll: :roll:

De úgyse lesz belőle semmi...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.06.18. 17:59:40

Én azért nem említettem meg, mert én is igazságatalannak éreztem volna, ha mondjuk Messi kapja. Nem jó, ha belenyúl egy ilyen téttel bíró meccsbe a bíró, hiába volt nagyon csúnya. Egy utólagos eltiltást viszont megérdemelne talán... :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.18. 17:53:45

Na üdv...

Én bizony 11kor le akartam volna feküdni (5-kor keltem volna, ha sikerült volna :)), de hajnal egyig hánykolódtam az ágyban. Egyszerűen nem tudom megemészteni, hogy elbuktuk... Pedig megérdemelte a Madrid szerintem is...
És aki nézte a Real meccset, az tudja, hogy mit jelent egy Capello szintű edző. (Nem a játékstílusát kell kritizálni, mert abban én is látok kivetnivalót, hanem az eszköztárát kell elismerni.) A második félidőben úgy jött ki a Real, hogy ha kellett volna, akkor szerintem 5-öt is rúgtak volna. Mint amikor a 6-1-es Zaragoza elleni zakót követően majdnem elérték a továbbjutást (Asszem négy nyúl lett a vége...)

Viszont azon csodálkozom, hogy senki nem említette meg a Reyes-féle "narancslapot"... Nem erre akarom fogni, távol álljon tőlem, de én nem tudok szó nélkül elsiklani az eset felett. Szerintem az tízből kilencszer pirost érdemelt volna...
Kralo
Entrenador del Barça

2007.06.18. 17:00:02

off:
:arrow: Rijkaard topic. Ejnye - bejnye.
Egyébként nekem nincs bajom Rijkaarddal, bár nem egy nagy edző az tény.

on:

DE nem feltétlenül ő a ludas, hanem az a sok elpuhult motiválatlan játszani nem akaró sztár(nem akarásnak nyögés a vége). Ezzel ellentétben a Madrid úgy odatette magát, ahogy kell. Küzdöttek, akartak.. ez becsülendő, grat nekik.

Másrészt én jobban tartok attól, hogy az igazoláspolitikánk a 3-4 évvel ezelötti Madridéra fog hasonlítani. :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 15:18:14

antiimperialista írta: Nem veszem piszkálódásnak. Szerintem akkor is igazam volt, csak a sztárjátékosai, akik akkor még akartak focizni és valszeg Henk ten Cate kihúzták a sz.rból. Persze voltak kivételek, pl. amikor a Chelsea kivert a BL-ből két éve, akkor is taktikailag maradt alul Mourinhoval szemben.
Persze sok múlott azon is,h sikerre éhes sztárok alkották a csapatot,akik úgyis játszottak mint a SZÁROK,és taktikailag sokat nyomhatott a latba Henk is....

Chelseas témában gondolom az első 10-20 percre gondolsz,amikor úgy mentünk a pályára,h támadtunk mint állat,és simán lekontráztak minket,azokután Ronnienak nagyban köszönhetően 3-2 re hoztuk a meccset...és kb 5-6x eldönthettük volna a témát..csak nem tettük :arrow: :? Terry "szabályos" (VV-t kissé akadályozták) góljával kiestünk....
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.18. 15:13:45

ozsimiki írta:Nem piszkálódni akarok,de ha így nézzük akkor meg 2-3 évig azt bizonyította,h nincs igazad :roll: Persze akkor egy sikerre éhes társaság volt,és Henk is....
na mind1,én még bízok abban,h szükséges vérfrissítéssel Ő is megoldja jól a feladatát jövőre...ha nem,akkor pápá részemről is...
Nem veszem piszkálódásnak. Szerintem akkor is igazam volt, csak a sztárjátékosai, akik akkor még akartak focizni és valszeg Henk ten Cate kihúzták a sz.rból. Persze voltak kivételek, pl. amikor a Chelsea kivert a BL-ből két éve, akkor is taktikailag maradt alul Mourinhoval szemben.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.18. 15:07:05

Zozzy 5 írta:
lionelmessi19 írta:Úristen. :cry:
Végignéztem a képeket. :( Iszonyatos érzés.
Én kihagytam :wink: A meccs lefújásánál megtapsoltam a Madridot, aztán kinyomtam a tévét :wink:
A madridistán... :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 14:50:10

antiimperialista írta: rijkaardban viszont nem tudok bízni, ahogy eddig se tudtam, és idén 100%-ig bebizonyította, hogy igazam volt.
Nem piszkálódni akarok,de ha így nézzük akkor meg 2-3 évig azt bizonyította,h nincs igazad :roll: Persze akkor egy sikerre éhes társaság volt,és Henk is....
na mind1,én még bízok abban,h szükséges vérfrissítéssel Ő is megoldja jól a feladatát jövőre...ha nem,akkor pápá részemről is...
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.18. 14:36:34

Vito írta:van ilyen sajnos, el kell fogadni, hogy hullámvölgyek vannak egy cspat életében és, ha Frank marad is jövőre, akkor én ugyanolyan elánnal fogok szurkolni és bizalommal leszek felé.
Természetesen én is ugyanúgy fogok szurkolni, az elmúlt pár évben annyi minden történt a csapatnál, aminek nem örültem (két kedvenc játékosom kiutálása, Sorint nem igazolták le, pedig jól teljesített, szinte csak olyan játékosokat vettek, akiket utálok), hogy ha divat lennék, már rég másnak szurkolnék...
rijkaardban viszont nem tudok bízni, ahogy eddig se tudtam, és idén 100%-ig bebizonyította, hogy igazam volt.
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.18. 14:31:51

antiimperialista írta:Én nem. Az edző marad, és ez mindent meghatároz majd, úgy, mint idén. Bíztam abban, hogy lesz változás, ha lenne, én is azt mondanám, hogy lesz esélyünk újra olyannak látni a csapatot, amilyen nem is olyan régen volt. De laporta lecsillapított: megmondta, hogy rijkaarddal képzeli el a jövőt. Ha csak valami csoda nem történik, a következő szezonunk ugyanolyan rossz lesz, mint az idei (vagy még rosszabb). Ezen az igazolások sem fognak segíteni, mert hiába igazoltunk két remek védőt, rijkaard [auto_cenzúra] miatt sokszor nem is játszottak. Hozhatunk bárkit, úgyis a köpőlégy kedvenckéi fognak játszani, taktika megint nem lesz, így pedig veszett nehéz...

A Madrid viszont a bajnokság végére összeállt, ha nem zavarják el Capellot, jövőre ugyanilyen erősek lesznek, mint most, a szezon végén - márpedig ez azt jelenti, hogy igen nehéz lesz őket megverni... Ezért nem értem, miért vagytok olyan biztosak abban, hogy a következő szezonban a Madrid meg se fogja tudni szorítani a Barcát?
Leírtam a véleményem, érvekkel alátámasztva, várom a válaszokat, remélhetőleg hasonló stílusban... (Vito: ez nem Neked szól, csak a Te hsz-edre reagáltam :wink: )
semmi gond Ati!

én nem teljesen így látom.
ha Franknek bizalmat szavaz a főnökség, akkor azt el kell fogadni és bízni kell benne. más edzőnek is voltak már vesszőfutásai (lásd: Sir Alex) és nézd meg, hogy idén, hogy feltüzelte a csapatát :arrow: egy sokkal jobb erőkből álló és jó edzővel rendelkező Chelsea-t vertek meg.
van ilyen sajnos, el kell fogadni, hogy hullámvölgyek vannak egy cspat életében és, ha Frank marad is jövőre, akkor én ugyanolyan elánnal fogok szurkolni és bizalommal leszek felé.
Lezárt