Barca vs. Real
-
- Entrenador del Barça
Akkor jósolok én is
: Egyértelmű h barca-reál harc lesz a címért, de most sokkal kiegyensúlyozottabb lesz mind a két csapat. Gigászi párharcok lesznek és remélem mi jövünk ki belőle győztesen.
Na, ehhez se kellett sok jós tehetség!

Na, ehhez se kellett sok jós tehetség!

Forza Lazio!
-
- Capitá del Barça
Kár beszélni, és szájjal az ellenfelek fölé nőni gyerekek
lehet itt kapálózni, hogy jövőre így meg úgy verünk titeket, stb, sok értelme nincs.. ez még a jövő kérdése ! De abban biztos vagyok hogy izgalmas lesz nagyon a következő bajnoksáG ! főleg ha tudunk jól igazolni 

REAL MADRID C. DE F.
-
- Jugador d'estrella
Ezt is csak azért mondod mert realos.Ne aggódj ott lesz a Barca és nem csak a real háta mögött -elötte is.Lehet hogy most igy látod ,de ..........pancho írta:Ha valóban láttad volna a Madrid utóbbi 10-12 meccsét akkor kevésbé lennél magabiztos. Amúgy pedig azt gondolod, hogy mi se fogunk erősíteni a nyáron? Ráadásul nekünk most érett össze a csapatunk, nálatok pedig inkább ellenkező irnyú folyamatok zajlanak. Nem mondom hogy jövőre simán nyer a Real, de azért ennyire ne legyél biztos a Barca sikerében.Rivaldo11 írta:Hát innen a nagy magabiztosság.
Meg onnan, hogy látom az ellenfeleink teljesítményét is.
- Picsókpista
- Jugador del Barça
Már tavaly is csak Capello miatt maradt.Szeretett volna nyerni még egy címet.Mint ahogy nyilatkozta : Soha nem dolgozott még jobb edzővel.Egy évre kapott hosszabbitást...tehát ugy néz ki már hosszabbtávon /34 éves/ nem számolnak vele.A Fener tavaly is nagy pénzt igért neki és 2 évre fixre....Amúgy reálosoktól kérdeném,hogy Robi magától akart már úgymond "levezetni",vagy mindenképp mennie kellett volna? És hogy Ti hogy voltatok,vagytok vele? Mármint elnéztétek volna még,vagy jobb így mindenkinek?
Capello talán bízott benne hogy marad évet mert Marcelot nem igazán próbálgatta.
A véleményem egyébként hogy ugyan volt sok év hogy RC vel nagyon erős baloldal volt,nagyszerű elfutásokkal , beadásokkal,belövésekkel,bombákkal...de mára és az elmult 2 évben már árnyéka saját magának.Megöregedett és elfáradt.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Enyhén fogalmaztálRivaldo11 írta:Fura látvány, nem mondom.

Amúgy reálosoktól kérdeném,hogy Robi magától akart már úgymond "levezetni",vagy mindenképp mennie kellett volna? És hogy Ti hogy voltatok,vagytok vele? Mármint elnéztétek volna még,vagy jobb így mindenkinek?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nálunk a klasszisok a legjobb korban vannak, és még nagyon sok van bennük. Azt nem mondom, hogy 20 ponttal nyerjük a ligát, de az a véleményem, hogy nagy esélyesei leszünk a köv. szezonnak. Ezt alátámasztja az a tény, hogy valószínüleg még ez a gyenge játék is elég lett volna, ha a számtalan összetevő közül csak egy nem következik be. (utolsó perces lőtt Madridi gólok, utolsó perces általunk kapott gólok, Messiék sérülése, ami ha nincs, ezerszáz, hogy miénk a liga, stb...)
Majd kiderül.
Ami pedig az utolsó 12 fordulót illeti: Elismerésem a küzdőszellemért, de ha emlékszel milyen a Barca, ha igazán jól megy a játék... hasonlítsd össze a ti-egyébként harcos, lelkes-utolsó fordulókban mutatott játékotokkal.
Nem a mutatott játék miatt nyertetek ligát, az nem volt valami félelmetes. Capello megtanította megnyerni a csapatnak az elveszett meccseket, megtanította küzdeni a Realt. Más kérdés, mire lesz mindez elég egy felspannolt, kipihent Barca ellen, és az is más kérdés, hogy egy gyenge formát mutató Barca ellen sem lett volna elég, csak az ezüstre, de mi az utolsó meccseken két kézzel szórtuk a pontokat...ezt már kitárgyaltuk.
Majd kiderül.
Ami pedig az utolsó 12 fordulót illeti: Elismerésem a küzdőszellemért, de ha emlékszel milyen a Barca, ha igazán jól megy a játék... hasonlítsd össze a ti-egyébként harcos, lelkes-utolsó fordulókban mutatott játékotokkal.
Nem a mutatott játék miatt nyertetek ligát, az nem volt valami félelmetes. Capello megtanította megnyerni a csapatnak az elveszett meccseket, megtanította küzdeni a Realt. Más kérdés, mire lesz mindez elég egy felspannolt, kipihent Barca ellen, és az is más kérdés, hogy egy gyenge formát mutató Barca ellen sem lett volna elég, csak az ezüstre, de mi az utolsó meccseken két kézzel szórtuk a pontokat...ezt már kitárgyaltuk.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.06.19. 18:49:47-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ha valóban láttad volna a Madrid utóbbi 10-12 meccsét akkor kevésbé lennél magabiztos. Amúgy pedig azt gondolod, hogy mi se fogunk erősíteni a nyáron? Ráadásul nekünk most érett össze a csapatunk, nálatok pedig inkább ellenkező irnyú folyamatok zajlanak. Nem mondom hogy jövőre simán nyer a Real, de azért ennyire ne legyél biztos a Barca sikerében.Rivaldo11 írta:Hát innen a nagy magabiztosság.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
1. A bamba képű hollandussal nyertünk két bajnoki címet (a másodikat sétagaloppban), két spanyol szuperkupát, meg egy BL-t. És akik azzal jönnének, hogy azzal a csapattal nem volt nehéz:antiimperialista írta:Ez kb. az, amit tegnap én is leírtam, de hiába kértem, válaszokat nem kaptam rá (csak kb. kettőt). Legalább tudom, hogy egy véleményen vagyunk (ebben is)grecki írta:Honnan ez a fenemód magabiztosság? Nem is értem... Ha ez a bambaképű hollandus marad a kispadon, akkor egyáltalán nem lenne ilyen nagy a mellényem.
2. A húzóemberek ugyanazok, akik eddig voltak. Nem öregedtek ki, és a mostani gyengébb szezon miatt éhesek lesznk a sikerre. Vélhetően nem szúrjuk el ismét a nyári alapozást, és megerősítjük a keretet a szüséges posztokon.
Hát innen a nagy magabiztosság.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador d'estrella
Így van.Mióta elment ten Cate valami hiányzik a csapatból, talán sőt szerintem biztos hogy ez közrejátszik a Barca la Liga 2. helyezésébe,és talán nem lett volna annyi civakodás se.Az már más kérdés hogy a hozzáálláson is van mit javítani.Atesz írta:Hát most már kénytelenek vagyunk megbízni benne!!!![]()
Amúgy azt még így is támogatnám, hogy Neskens helyett hozzanak valami jobbat!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sokat hibázott,és mondhatni,h voltak végzetes hibái is az idén...ebben igazat adok..de szntem nem lesz neki még1 ilyen idénye...ha meg igen,az hamar kiderül,de most már 100%,hogy marad,úgyhogy Vito szavaival élve,meg kellene próbálni Bizalommal lenni felé,és reménykedni,hogy ez "csak" egy nagyon rossz éve volt...és a jövőben megfelelő döntéseket hoz,grecki írta:
DE én azt sem mondom, hogy vele soha többet nem leszünk bajnokok. Mert simán benne van a pakliban az is, hogy sikerül felpörgetni a játékosokat, sikerül tanulnia a hibáiból, stb, de jelen állás szerint ha jövőre is ilyen kiélezett lesz a pontvadászat, akkor ismét egy jelentős faktorban leszünk hátrányban a többi vetélytárssal szemben.
Éppen ezért - mivel optimalizáni kellene a helyzetet - én személy szerint minden olyan tényezőt kiiktatnék, amin jövőre, esetleg a következő években elmehetne a bajnoki cím sorsa. Nálam Rijkaard egyértelműen egy ilyen tényező.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
de fura Vito-t "hazai" környezetben látni!
a Rijkaard kérdésebe én nagyon nem szólnék bele de ha kivagytok akadva erre a hollandra, akkor Van Gaal idejében mi volt a véleményetek? 

REAL MADRID C. DE F.
-
- Hírhozó-cikkíró
Számomra a napnál is világosabb, hogy az elsősorban nem az ő érdeme volt.Vito írta:a 100%-os és ellentmondást nem tűrő Rijkaard elleneseknek azért azt is kellene látni, hogy 2bajnoki cím és egy bl is leesett amióta itt van. most pedig
egymás elleni eredmény miatt csúszott a csapat a második helyre, úgy hogy a három legmeghatározóbb játékosból kettő sérült volt fél évig.
azért ezt nem elfelejteni!
én sem vagyok Rijkaard pártoló, de azért nektek sem kellene pálcát törni felette. utaltam Fergussonra is, aki évekig nem tett le az asztalra semmit, idén pedig oktatta a ligát.
szóval a napot nyugtával -és tessék bízni a csapatba!
emellett pedig korántsem biztos, hogy marad.
Másodsorban, akkor soha senkit nem kellene elküldeni, ha ezzel a logikával járnának el mindig az elnökök... Akkor például nem kellett volna elküldenki Van Gaal-t sem, mert nyert két bajnoki címet, meg egy spanyol kupát...
Vagy lehetne sorolni a játékosokat is, akiket nem kellett volna elküldeni, ha csak a múltjuk alapján ítéljük meg őket. Ennyi erővel akkor jöhetne Saviola példája is, ha már úgyis ennyire aktuális a téma...
Rijkaard már 100 fronton bebizonyította, hogy képtelen nyerni a csapat, ha nem megy a játék, nem képes arra a pluszra, ami ilyenkor szükségeltetik a három pont begyűjtéséhez. Pontosan az hiányzik belőle, amitől egy nagy edző nagy edző lesz. Az átlagnál sokkal jobb pszichológiai érzékkel van megáldva, ez elvitathatatlan, de a szakmai képességeiben meglehetős hézagok tátonganak.
Eddig ezeket a hiányosságokat képes volt kompenzálni a csapat, a vezéregyéniségek zsenialitása. Nem kezdek bele megint abba, hogy mi lenne az ő feladata, és ebből mennyit valósított meg, már jó párszor kitárgyaltuk...
DE én azt sem mondom, hogy vele soha többet nem leszünk bajnokok. Mert simán benne van a pakliban az is, hogy sikerül felpörgetni a játékosokat, sikerül tanulnia a hibáiból, stb, de jelen állás szerint ha jövőre is ilyen kiélezett lesz a pontvadászat, akkor ismét egy jelentős faktorban leszünk hátrányban a többi vetélytárssal szemben.
Éppen ezért - mivel optimalizáni kellene a helyzetet - én személy szerint minden olyan tényezőt kiiktatnék, amin jövőre, esetleg a következő években elmehetne a bajnoki cím sorsa. Nálam Rijkaard egyértelműen egy ilyen tényező.
-
- Llegenda del Barça
Én közel sem vagyok biztos a dolgainkban...Abban hiszek, hogy megerősödünk, és, hogy a kispadot is feltöltjük minőségi emberekkel, de ugyan ezt el tudom mondnai a Madridra. Egy jó Barca ezt a Madridot verte volna, de jövőre nem ezzel a csapattal kell szembe nézni.
-
- Director del Fútbol
Fergusonnal kapcsolatban csak annyit akartam mondani, hogy ő jó edző, a köpőlégyről azonban ez nem mondható el. A ManU gyengélkedésében meg nagyrészt az játszott közre, hogy a delfin és Rooney előtt évekig nem volt igazán jó igazolásuk, ezért mehetett el mellettük ideig-óráig a Chelsea. Mire Ferguson minőségi embereket kapott, és azokat csapattá formálta, újra bajnok lett a gárda.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
100%-ig egyetértek veled.Vito írta:a 100%-os és ellentmondást nem tűrő Rijkaard elleneseknek azért azt is kellene látni, hogy 2bajnoki cím és egy bl is leesett amióta itt van. most pedig
egymás elleni eredmény miatt csúszott a csapat a második helyre, úgy hogy a három legmeghatározóbb játékosból kettő sérült volt fél évig.
én sem vagyok Rijkaard pártoló, de azért nektek sem kellene pálcát törni felette. utaltam Fergussonra is, aki évekig nem tett le az asztalra semmit, idén pedig oktatta a ligát.
in to exile
-
- Director del Fútbol
Erre most nem válaszolok, tegnap kifejtettem hosszanVito írta:a 100%-os és ellentmondást nem tűrő Rijkaard elleneseknek

Meg azért ne felejtsd el, hogy egy épp összeállt Madrid is lesz a ligában, akiket szerintem (ha szép focit nem is játszanak, bár ez a bajnoki cím szempontjából másodlagos) igen nehéz lesz megverni az utolsó 12 forduló tapasztalatai alapján.
-
- Llegenda del Barça
a 100%-os és ellentmondást nem tűrő Rijkaard elleneseknek azért azt is kellene látni, hogy 2bajnoki cím és egy bl is leesett amióta itt van. most pedig
-
- Director del Fútbol
Ez kb. az, amit tegnap én is leírtam, de hiába kértem, válaszokat nem kaptam rá (csak kb. kettőt). Legalább tudom, hogy egy véleményen vagyunk (ebben is)grecki írta:Honnan ez a fenemód magabiztosság? Nem is értem... Ha ez a bambaképű hollandus marad a kispadon, akkor egyáltalán nem lenne ilyen nagy a mellényem. Egyébként, meg ugyanúgy benne van a pakliban néhány újabb hosszú időre kidőlő játékos, és megint itt a baj. Növekszik a nyomás, a spílereket motiválni kellene, de az luxus Rijkaard háza táján, és ugyanott leszünk, mint most. Üres kézzel nézhetjük, ahogy örül a Madrid vagy más...