Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tisztelet a kivételnek....Mert amúgy nincs igazam?rytuu írta:Az utolsó mondatod meg elég.. hát...
Akkor meg minek írsz hülyeségeket,h MI csak Veletek foglalkozunk? Itt képzeldd el Veletek is foglalkozhatunk,azért van ez a topic...Colin írta:SOSEM megyek át más topicba. Nem az én dolgom, és őszintén a barca mint csapat engem hidegen hagymint ősi ellenfél vagyok jelen csak
Khm... először is min. 2 ellenérvem van: elprat és én.Mihu írta:Viszoooont.....nekünk egyáltalán nincs olyan sok lány szurkolónk mint a Real-nak...gondoljunk csak Beckhamre, Sergio Ramosra, Raulra, Cassillasra.....nálunk kik a szépfiúk? Ronaldinho, Eto'o vagy esetleg Puyol?![]()
![]()
Azért a lányok se igazi szurkolók valljuk be
Nézz át a Barca igazolások 07/08 topicba, és csodálkozni fogsz.Colin írta:Én csak azon csodálkozom hogy a barcások tbbet foglalkoznak a mi igazolásainkkal mint a sajátjaikkalez 2 dolgot jelent...
a ) félnek tőlünk ennyire
b ) ők nem igazolnak és jólesik addig is a Madridot piszkálni
Ezek mindenkit le akarnak igazolni.Game90 írta:16:28 - Spanyol lapértesülések szerint a Calderón által beígért igazolások között található Robben és Tevez is.
Hagy igazoljanak, egymás után kétszer nem rontjuk el!Game90 írta:Úristen, mi lesz ebből a topicból?![]()
![]()
16:37 - A Gabi Militoért kért 18 millió euró egyébként négyszer annyi, mint amennyit a klub négy esztendővel ezelőtt fizetett volna az argentin védőért.
16:28 - Spanyol lapértesülések szerint a Calderón által beígért igazolások között található Robben és Tevez is.
Én nem.....én súlyos focicipőfüggő vagyok....kívülről tudom hogy a nagy európai klubok játékosai milyen színű, márkájú és típusú csukában jáccanak...hamarabb megállapítom cipőről hogy kinél van a labda minthogy az emberke testét nézzemEvilgrim írta:Ti focisták combjait nézitek?Úristen hova kerültem!Mihu írta:És akkor még ez az átlagos focista combShandor írta:Azta! Gattusonak van ám combja!![]()
![]()
Nézz meg egy képet Ronaldinhoról
Direkt nem mondtam Roberto Carlost
![]()
nem játszottam a mechwart kupán mert balmazújvároson focizokJátszottál most télen a Mechwart kupán? Mert mi játszottunk a Mechwart ellen, lehet akkor veled is ütköztem párat
Ti focisták combjait nézitek?Úristen hova kerültem!Mihu írta:És akkor még ez az átlagos focista combShandor írta:Azta! Gattusonak van ám combja!![]()
![]()
Nézz meg egy képet Ronaldinhoról
Direkt nem mondtam Roberto Carlost