Bajnoki Mérkőzések 10-11
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Még sosem láttam ekkora gólt...
:D:D

sztem lesz egy piros isS.Agüero írta:Sztem villa dupláz és a végén Jeffren rúg még egyet.
csak megérzés.

Abi & Tito
lehet...de most veszem észre hogy mou az Osasuna edzője...úgy látszik számolni kell velük a bajnokságba?L.Messi 10 írta:és már 2-0! és szerintem 5-0 lesz a vége!Initom írta:várjatok...az osasunánat mióta van ekkora stadionja?![]()
és és és mióta játszanak fehérbe... és és hogy lehet hogy már 2. félidő ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Abi & Tito
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Ajj Xavi... Pedig már 3-0-ra vezethetnénk, ha ezt most berúgta volna...Initom írta:várjatok...az osasunánat mióta van ekkora stadionja?![]()
és és és mióta játszanak fehérbe... és és hogy lehet hogy már 2. félidő ?de legalább vezetünk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
és már 2-0! és szerintem 5-0 lesz a vége!Initom írta:várjatok...az osasunánat mióta van ekkora stadionja?![]()
és és és mióta játszanak fehérbe... és és hogy lehet hogy már 2. félidő ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

várjatok...az osasunának mióta van ekkora stadionja?
és és és mióta játszanak fehérbe... és és hogy lehet hogy már 2. félidő ?de legalább vezetünk

és és és mióta játszanak fehérbe... és és hogy lehet hogy már 2. félidő ?de legalább vezetünk

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Initom 2010.12.04. 20:27:52-kor.
Abi & Tito
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Most legalább látjátok, hogy kellene játszanotok a Valencia ellenferninho írta:takarodjanak el a jó édes tudjuk kijükbe![]()
![]()
![]()
ilyen nincs bazzeg

- ab1daL
- Director del Fútbol
Villa dupláját még látni fogjuk.
És reméljük ma is dupláz David!
Forca Barca!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2010.12.04. 20:25:53-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
takarodjanak el a jó édes tudjuk kijükbe
ilyen nincs bazzeg

ilyen nincs bazzeg

madridista
- Messithebest
- Director del Fútbol
JajaInitom írta:most meg leadják az El-Classicó 2. félidejét...szegény madridisták![]()
![]()
csúnya este kacsingat

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
A kezdésig a kivégzés második félideje a sport2-őn 

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Valaki tudna egy használható linket??
thx

thx
most meg leadják az El-Classicó 2. félidejét...szegény madridisták
csúnya este kacsingat

csúnya este kacsingat

Abi & Tito
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Pont most ecseteli Faragó Ricsi a stúdióban, hogy nem befolyásolja-e a csapat teljesítményét ez a hercehurca. Nemrég ez nekem is eszembe jutott, de van annyira erős gárda, hogy nem fog ki rajtuk a sztrájk!

-
- Director del Fútbol
Nyerünk, csúszik az ő meccsük, mi győzelmünket végignézik a madridisták, csak saját nevelésű játékosok lőnek gólt és utána Mata góljával nyer a Valencia felvételrőlAndris írta:Hát ezt is a fiúk érték el, 10szer jobban játszunk mint a nagy real madrid, ezért inkább őket csúsztatják mint h a miénkből vágjanak le. régen ez nem így volt..

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Tivornya
- Capitá del Barça
Még szép, h a hétfőre utaltam vissza...minden alkalmat megragadok, h erre a meccsre visszaemlékezzen minden BARCA és real szurkoló is...hisz igazi klasszikus voltVargaAron írta:
remélem az 5öst és a Realt direkt írtad egybe![]()
am lenne értelmetlen amit írtál...

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Mondhatjuk, hogy nagyon bölcs vagy.kiskev írta:Mondhatjuk azt hogy a Barca a világ legjobb csapata!Mondhatjuk azt hogy 6 kupát is nyertünk mááár!Mondhatjuk hogy Guardiola a legjobb edzö!mondhatjuk hogy a Barca 5-ször nyert egymás után a madrid ellen!Mondhatjuk hogy Messi a világ legjobbja!mondhatjuk hogy Xavi a világ legjobb középályása!Mondhatjuk azt is hogy Messi kenterbe veri Ronadlot,Drogbát,Rooneyt,És bárkit! Akkor emberek itt mi a kérdés ???1Spanyolország ki a legjobb?
-Barcelona nem kérdés!
miért kételkednek abban az emberek hogy a Barca a világ legjobbja?
-Mert a premier league-ban nem játszik/Játszhat egy spanyol csapat!
Ezéért kételkednek sokan benne hogy a Barca a legjobb mert a Realt kenterbe verik!De kételkednek benne hogy a Barca a legjobb azéért mert preamier league-ben is vannak jo csapatok!Ezért hülyék az emberek!
Bye:Ki$kev!!!!!Mes que un club FORZA BARCA!

- Andris
- Adminisztrátor
Hát ezt is a fiúk érték el, 10szer jobban játszunk mint a nagy real madrid, ezért inkább őket csúsztatják mint h a miénkből vágjanak le. régen ez nem így volt.. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
elég mérgesek az arcok!!
egyedül Pique nevet
ez egy hatalmas csalás,kitolás.
egyedül Pique nevet

ez egy hatalmas csalás,kitolás.
Abi & Tito
Mondhatjuk azt hogy a Barca a világ legjobb csapata!Mondhatjuk azt hogy 6 kupát is nyertünk mááár!Mondhatjuk hogy Guardiola a legjobb edzö!mondhatjuk hogy a Barca 5-ször nyert egymás után a madrid ellen!Mondhatjuk hogy Messi a világ legjobbja!mondhatjuk hogy Xavi a világ legjobb középályása!Mondhatjuk azt is hogy Messi kenterbe veri Ronadlot,Drogbát,Rooneyt,És bárkit! Akkor emberek itt mi a kérdés ???1Spanyolország ki a legjobb?
-Barcelona nem kérdés!
Ezéért kételkednek sokan benne hogy a Barca a legjobb mert a Realt kenterbe verik!De kételkednek benne hogy a Barca a legjobb azéért mert preamier league-ben is vannak jo csapatok!Ezért hülyék az emberek!
-Barcelona nem kérdés!