Angol Eurosporton néztem a spanyolok meccsét és ott mondták szünetben, hogy Mancini csábítgatja az Interhez. Remélem is, hogy olaszba megy és nem hozzánk. Én legjobban Sanna érkezését támogatnám.
Barca Igazolások 2010-2011
- lui1698
- Llegenda del Barça

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- barca0417
- Entrenador del Barça
Nekem az összes vkp jelölt közül még mindig Diarra a legszimpatikusabb. Ő már rutinos, de nem is olyan koros. Senna nagyon jó, de ő már 34 éves, igaz hogy még pár évet lehet azon a poszton még játszani, de nekünk erő kell Busi mellé a középpályára, meg szerintem Diarra játéka hasonlíthatna leginkább Touré-éra a jelöltek közül. De Senna is jó lenne végül is.

A legdurvább az volt, amikor legírták, h Capoue, Sissoko, Bruno közül jön vki napokon belül, majd másnap h Senna kiszemeltElBartimaeus írta: Ami meg a mostani híreket illeti. Az El Mundo képes szép kitalációkra. Nekem elég abszurd, hogy egy újság véletlen pont értesüléseket szerez, de csak egy, a többi nem, a nyár egyik legfelkapottabb témájában.![]()
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
kurdt írta:guardiola_16 írta:Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
Guardiola ebbe az évben még lesz jövőre a helyére Maradona jönn!Téged szeretni fogunk rövid ittartózkodásod során...guardiola_16 írta:Nem kéne ide hozni Sennát hanem Özilt kéne ide hozni!Caceres remélem marad!![]()

Ami meg a mostani híreket illeti. Az El Mundo képes szép kitalációkra. Nekem elég abszurd, hogy egy újság véletlen pont értesüléseket szerez, de csak egy, a többi nem, a nyár egyik legfelkapottabb témájában.

Senna meg a legtökéletesebb ember, akit igazolhatnánk most a vkp posztra. Ismeri a csapat nagy részét a válogatottból, elég magabiztos és jó játékos volt, csak már idős. És mivel idős, valószínűleg tűrné a padot és ténylegesen olcsó lenne. 1-2 évre meg ha már megvan a csere védekező középpályás, aki remek teljesítményt tud nyújtani azon a néhány meccsen, amikor be kell ugrani 3 millióból, akkor jöjjön. Habozás nélkül.

@Varatrix! Ibráról is cikkeztek, ment ott is a királydráma, aztán végül megszereztük. De olyan amúgy még tényleg nem nagyon volt, hogy az első felröppenő hírek után még/már csak 1-2 hét kellett és meg is szereztük a játékost. Tehát átlagos nem volt, csak szélsőséges: vagy nagyon gyorsan, vagy nagyon lassan sikerült csak mostanában igazolni.

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Mondcsak, amugy te részeg vagy?guardiola_16 írta:Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
Guardiola ebbe az évben még lesz jövőre a helyére Maradona jönn!

Amugy szépen alakul a keret. de a középpályára még várom azt a valakit. most a Fabregas ügyben is egész "csönd" van. remélem összejön.
Fabregast még mindig nem venném én biztosra....majd ha itt lesz a Camp Nouban Barca-mezben a bemutatásán....
Sennának én nagyon örülnék, jó játékosnak tartom és ez a 2-3 millliós ár is vicc. Busquets mögé a padra tökéletes megoldás lenne. Én ezt talán jobban sürgetném mint a Cesc-ügyet...mert arra a posztra én Thiagonak minél előbb minél több lehetőséget adnék.
Sennának én nagyon örülnék, jó játékosnak tartom és ez a 2-3 millliós ár is vicc. Busquets mögé a padra tökéletes megoldás lenne. Én ezt talán jobban sürgetném mint a Cesc-ügyet...mert arra a posztra én Thiagonak minél előbb minél több lehetőséget adnék.
Saját példámból kiindulva 12 évesen itt még 10 hsz-ig se jutottam volna el a bant megelőzőenVaratrix írta: Remelem, hogy 16 eves fejemmel meg ittmaradhatok.![]()
Szoval szerintem a kor igazabol mindegy, ha valaki tud ertelmesen komunikalni.
Egyszeruen az idiotaktol meg kell szabadulni.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Remelem, hogy 16 eves fejemmel meg ittmaradhatok.Lionel85 írta:Azért remélem mire Maradonához értél, nem fulladtál meg.d írta:Kuyt nevénél félrenyeltem a kávém.![]()
Hihetetlen milyen emberek képesek ide regisztrálni. Már régóta szajkózom, hogy kor és IQ-határossá kéne tenni a fórumot...

Szoval szerintem a kor igazabol mindegy, ha valaki tud ertelmesen komunikalni.
Egyszeruen az idiotaktol meg kell szabadulni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Jézusom..guardiola_16 írta:Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Azért remélem mire Maradonához értél, nem fulladtál meg.d írta:Kuyt nevénél félrenyeltem a kávém.

Hihetetlen milyen emberek képesek ide regisztrálni. Már régóta szajkózom, hogy kor és IQ-határossá kéne tenni a fórumot...

Attól még nem lesz hitelesebb a hír, mert egyre több újság hozza le. Főleg, mert mind ugyanabból a forrásból dolgozik, az pedig egy fantáziadús spanyol újságíró valahol az el mundo, vagy épp a marca irodájában két izgalmas pasziánsz játék között.
- frost86
- Jugador del Barça
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ol-2038666
Már az nso is lehozta!!!
Már az nso is lehozta!!!
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff
Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
Kuyt nevénél félrenyeltem a kávém. 

- Varatrix
- Director del Fútbol
Epp ezt mondom, ezert nem Senna fog jonni.Victor_Valdes írta:Azért nem a semmiből jön ő, a spanyol sajtó napok óta cikkez róla. Ellenpélda viszont: Adriano.
Mert cikkeznek rola.
Egyik nap felkelunk es akkor tudjuk meg, hogy kit igazoltak le.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
guardiola_16 írta:Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
Téged szeretni fogunk rövid ittartózkodásod során...guardiola_16 írta:Nem kéne ide hozni Sennát hanem Özilt kéne ide hozni!Caceres remélem marad!

Szerintem néha gondolkozz is, vagy kérdezz meg valakit...ilyesmi.
Komolyan nem tudom eldönteni h Kuyt vagy Maradona volt-e a jobb, de majd elválik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kurdt 2010.07.27. 19:20:44-kor.

Your village called. Their idiot is missing.
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Nem kéne ide hozni Sennát hanem Özilt kéne ide hozni!Caceres remélem marad!
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért nem a semmiből jön ő, a spanyol sajtó napok óta cikkez róla. Ellenpélda viszont: Adriano. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ha valoban 2 millio euroba kerul akkor meg ma utaljak at a penzt es irjak ala a szerzodest.
Lehet hogy Senna nem mai gzerek, de 1-2 evre meg jo es ez epp eleg.
Foleg, hogy padra erkezik.
Szerintem megkernek ketmillio Barca szurkolot, hogy adjanak egy eurot Senna szerzodesere keszsegesen belemennenek.
Annak ellenere hogy orulnek neki, eleg kamu szagu.
A semmibol fugunk igazolni valakit.
(Bocs az irasmodert, de nem rendes billentyuzet.)
Lehet hogy Senna nem mai gzerek, de 1-2 evre meg jo es ez epp eleg.
Foleg, hogy padra erkezik.
Szerintem megkernek ketmillio Barca szurkolot, hogy adjanak egy eurot Senna szerzodesere keszsegesen belemennenek.
Annak ellenere hogy orulnek neki, eleg kamu szagu.
A semmibol fugunk igazolni valakit.
(Bocs az irasmodert, de nem rendes billentyuzet.)
Azt nem tudni ugyan, hogy Senna mennyit kér(ne), de 2 millió euró a töredéke a legjobban kereső játékosaink éves fizetésének. Annyit még egy évi szolgálatáért is megéri kiadni valószínűleg. Legutóbb Sylvinho volt, aki nagy öregként még bizony igen hasznos szerepet tudott játszani.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hú. Lehet hülyének néztek, de engem ezidáig -Villát kivéve- Senna ügye izgat a leginkább.
Nagyon csípem az öreget, örülnék, ha nálunk játszana még 1-2 évig.
Nagyon csípem az öreget, örülnék, ha nálunk játszana még 1-2 évig.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Ne vegyetek semmilyen hirt komolyan , mert már a nyáron ha nem volt 80db atigazolási hir akk 1se , szentem akk kell komolyan venni mikoir irja hogy hivatalos(vagy akk se , nem lehet tudni
) ) szoval én nem hiszem, kul ez amit ir a z oldal ezt ma tegnap lattam

SZILIandBARCA
- Barcaádám
- Capitá del Barça
jaja én is !! a Sennás remélem nem mert bár jó játékos , és semmi bajom vele nagyon fölösleges egy 3. vkp..LM10 írta:Remélem ez igaz hír márLionel85 írta:Az El Mundo Deportivo szerint az Arsenal és a Barcelona megegyeztek egymással és várhatóan 45 millió euróért jön 5 évre Fabregas. Fizetése 7 millió euró lesz.Ha visszahozzuk végre Cesc, még Sennát elnézném. Főleg, hogy 2 milláért elhozható, bukni nem lehet rajta.

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."