Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
AMEN!lionelmessi19 írta:Ó amúgy, emberileg a legnagyobb dícséretet érdemli.![]()
Nem olyan fontos ugyan, de a Barcánál talán jobban, mint a többi klubnál:
Elveszítette az egoista megmozdulásait, a nagy arcát, ami rengetegszer előjött nála az Arsenalban, és amit nagyonnagyon nem szerettem.
Igen ez igaz mostmár nem ő van fénypontban. És ehez nehezen tud(ott) hozzászokni. Gondolom ezért is nem a régi márlionelmessi19 írta:Ó amúgy, emberileg a legnagyobb dícséretet érdemli.![]()
Nem olyan fontos ugyan, de a Barcánál talán jobban, mint a többi klubnál:
Elveszítette az egoista megmozdulásait, a nagy arcát, ami rengetegszer előjött nála az Arsenalban, és amit nagyonnagyon nem szerettem.
szerintem egy 31-32 éves veterántól sokkal többet már nem is kell várni. odateszi magát, lehet rá számítani, és azért más vén csontokhoz képest kiemelkedő a gólátlaga, talán pacit leszámítva.torrestoni írta:Egyébként ha most egy rövid összegzést kellene írnom az eddig itt töltött időszakáról, akkor én sem tudnék egy megfelelőtől jobbat mondani.
Voltak egészen kiváló meccsei, sőt, néha újjászületett úgymond, kész volt vért izzadni, az egyénisége elé helyezni a csapat érdekeit, s amennyire tudott, úgy segíteni, de akkor sem tudta a rá bízott feladatokat olyan hatékonysággal végrehajtani, amint én vártam. Később már sikerült elvonatkoztatnom a múltbéli Henyrytól, s másképp megítélni.
A bizalmam nem ingott meg, szeretném ha továbbra is csak hasznára lenne a csapatnak. Szóval kritikát is érdemel, minden irányban, csak ne túlozzuk el. Kerüljük a szélsőségeket, akkor is ha elképesztően jól teljesít, s akkor is, ha a csapat az ő hathatós közbenjárásával szenvedett...
Én nem személyeskedek. Csupán megmondom neked, nem esik jól ha olyat feltételezel rólam, hogy idő közben átfogalmazom a régi hozzászólásaimat. Eléggé elítélendő dolgnak tartom ezt ahhoz, hogy nagyon ne essen jól.Varga Tamás írta:Ja, egy korábbi hsz-ed volt, bocsi.lionelmessi19 írta:Nem Tamás, még mindig ott vannak, de örülök hogy feltételezel rólam ilyen dolgokat.
És úgylátom te sem fogtad fel amit ott írtam.
Én felfogtam, viszont nincs igazad. Mint azt többször is kifejtettem.
Ha Te tegnap felszólítottad Danit a személyeskedés mellőzésére, én is ugyanezt teszem irányodba. Igaz hogy elmúltam 32 éves, de szellemi képességeimmel eddig sem volt gond, és most sincs. Nagyon is értem, amit írsz, csak oly mértékben elvakultan elfogult, hogy az már fájdalmas. Ha a fene fenét eszik, Te akkoris kitartasz a véleményed mellett. És ha valaki azt vitatja, azt burkoltan lehülyézed. Na, ez nem megy.
Ja, egy korábbi hsz-ed volt, bocsi.lionelmessi19 írta:Nem Tamás, még mindig ott vannak, de örülök hogy feltételezel rólam ilyen dolgokat.
És úgylátom te sem fogtad fel amit ott írtam.
Egész egyszerűen nem tudsz olvasni.Andrisveres írta:Lionellmessi!!!!!!!!!!!!!!
Ekkora ökörségeket ,hogy lehet mondani? H mittomén 55 , 6 %-ban Henry 44,4 %-ban Keita a felelős a vereségért!
Mégse fáradtam bele úgytűnik.Mikaos írta:Legalább hárman vannak még a csapatban, akik egész ősszel elég gyengék voltak, páran közülük gyengébbek voltak mint Henry. Mégsem fogom állandóan keresni az alkalmat, hogy bele tudjak kötni a játékukba egy kicsit rosszabbul sikerült meccs után. Nálad viszont ennek ellenkezőjét érzem, amit nem tartok jónak. (Pláne, hogyha cikkíró is vagy)lionelmessi19 írta: Még leírom 100adszorra is: nem érdekel h ki hogy játszott, ez a Henry topic, itt róla beszélünk. Mondhatod hogy de a többi is rosszul játszott, a többi viszont a szezon nagy részében jól játszott, ami Henryre nem igaz.
Megint beleesel abba a retorikai túlzásba, hogy "mindenki". Igaz, most lazítottál a gyeplőn a talán kifejezéssel.lionelmessi19 írta: ...hát Iniesta talán mindenkinél első számú bal-támadó...
Valakinek az tetszik, hogy a balszélső több gólt lő (Henry), valakinek meg az, hogy a balszélső több helyzetet dolgoz ki (Iniesta - amikből lutri, hogy gól lesz-e). Én Iniestát jobban kedvelem középpályásként. De attól még nem fogom azt mondani, hogy Iniesta mindenki szerint a legjobb középpályás, vagy hogy ott játszik legjobban.
Legalább hárman vannak még a csapatban, akik egész ősszel elég gyengék voltak, páran közülük gyengébbek voltak mint Henry. Mégsem fogom állandóan keresni az alkalmat, hogy bele tudjak kötni a játékukba egy kicsit rosszabbul sikerült meccs után. Nálad viszont ennek ellenkezőjét érzem, amit nem tartok jónak. (Pláne, hogyha cikkíró is vagy)lionelmessi19 írta: Még leírom 100adszorra is: nem érdekel h ki hogy játszott, ez a Henry topic, itt róla beszélünk. Mondhatod hogy de a többi is rosszul játszott, a többi viszont a szezon nagy részében jól játszott, ami Henryre nem igaz.
Megint beleesel abba a retorikai túlzásba, hogy "mindenki". Igaz, most lazítottál a gyeplőn a talán kifejezéssel.lionelmessi19 írta: ...hát Iniesta talán mindenkinél első számú bal-támadó...