Victor Valdés
- miihii
- KHAL
Miért van az,h ha VV gólt kap,akkor rögtön vmiért meg kell magyarázni,h az övé volt ,meg béna,meg estébé?
Bakker,nincs bevett formula,h honnét hova fogják rúgni a szabit.Felállítja a portás a falat,aztán onnét annyit tehet,h kábé két tizedmásodperc alatt le kell reagálnia a labdát,amit már igencsak jó sebességgel közeledve lát meg.
Csillió és egy ilyen gólt lőttek már és még fognak is.LEhet belemagyarázni,h az övé volt,de szerintem felesleges.Akkor lenne az ő sara teljesen,ha egy pokoli rosszul helyezett és/vagy erőtlen lövésnek nyúlt volna mellé.De ez esetben ez nem játszik,sztem.Jól lett rúgva,VV meg nem oda számított rá,ennyi.
Nem ezen múlt a vereségünk!
Sztem nem kell ezen ennyit rugózni,de ti tudjátok...
Bakker,nincs bevett formula,h honnét hova fogják rúgni a szabit.Felállítja a portás a falat,aztán onnét annyit tehet,h kábé két tizedmásodperc alatt le kell reagálnia a labdát,amit már igencsak jó sebességgel közeledve lát meg.
Csillió és egy ilyen gólt lőttek már és még fognak is.LEhet belemagyarázni,h az övé volt,de szerintem felesleges.Akkor lenne az ő sara teljesen,ha egy pokoli rosszul helyezett és/vagy erőtlen lövésnek nyúlt volna mellé.De ez esetben ez nem játszik,sztem.Jól lett rúgva,VV meg nem oda számított rá,ennyi.
Nem ezen múlt a vereségünk!
Sztem nem kell ezen ennyit rugózni,de ti tudjátok...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Semmi nem garantálja, hogy pont oda lövik. Ez nem az ő gólja volt. PONT.Sanama írta:Hát pl onnan hogy 2ATM játékos állt a sorfalnak a hosszu sarok felőli oldalára .

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Hát pl onnan hogy 2ATM játékos állt a sorfalnak a hosszu sarok felőli oldalára .
nem védtem volna ki,ezért nem vagyok a világ legjobb csapatában.MichaaBee írta:Így van! Kíváncsi lennék, hogy a most szövegelők közül hányan védték volna ki...Colos írta:Szerintem nem az ő gólja volt.
persze benézhetz 1-2heyzetet. nem baj, csak kellemetlen.
Egyszerűen vannak védhetetlen szabadrúgások és ez is az volt. Alap hogy mikor a rugó ellövi egy lépést tesz befelé a kapus, mert csakis ezzel a lendülettel lenne esélye egy sorfal mögé csapódó labdánál. Pech hogy éppen most visszarúgták az oldalára ráadásul ekkora erővel sikerült ilyen pontosra.
- Barcaádám
- Capitá del Barça
MichaaBee írta:Így van! Kíváncsi lennék, hogy a most szövegelők közül hányan védték volna ki...Colos írta:Szerintem nem az ő gólja volt.
nem akarom bántani Valdést de az ő gólja volt .. elment jobbra aztán a helyére belőtte Simao.

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Így van! Kíváncsi lennék, hogy a most szövegelők közül hányan védték volna ki...Colos írta:Szerintem nem az ő gólja volt.
H a t t r i c k
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
kicsit ?Maxsteel666 írta:Ez után a meccs után nem hiszem, hogy őt kéne megtalálni, amikor a csapat legjobbja volt Puyollal! Még akkor is, ha kicsit benne volt a 2. gólban!

- Capon
- Llegenda del Barça
Bár VV valóban benne volt a szabigólban, de egyáltalán nem rajta múlt a meccs. Egyébként is tegye fel a kezét akit meglepet, hogy távolról gólt kapott. Szerintem nem sokan lepődtünk meg. Barátommal néztem a meccset és a szabadrúgásnál mondtam, hogy itt nagy bajban lesz VV, sajnos így is volt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Maxsteel666
- Jugador del Barça
Ez után a meccs után nem hiszem, hogy őt kéne megtalálni, amikor a csapat legjobbja volt Puyollal! Még akkor is, ha kicsit benne volt a 2. gólban!
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
/Sir Bobby Robson/
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
nagyon el tudja nézni a pontrugasokat Valdes , ez a specialitása , ezt most is bizonyította 

- levproff
- Director del Fútbol
És ki írta azt, hogy nem?Ede72 írta:a nagy francokat. a hosszú sarokba kapta a gólt

Itt épp azt magyarázták a kedves kollegának, hogy mi a hosszú sarok.
Arról szó sem volt, hogy nem oda kapta volna a gólt.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Ez pontosan így van! Erre kár is több szót pazarolni.sneco7 írta:
Szóval ha a lővő van olyan ügyes,h eltekeri a sorfal felett a rövid felsőbe és a kapus nem ér oda,akkor jár neki a taps.De ha a hosszút lövi és gól,akkor az kapus hiba általában.
Egyébként tényleg jobban véd VV, mint korábban és örüljünk, hogy ez a védhető szabadrúgás nem a BL döntőben vagy a Real ellen jött...
a nagy francokat. a hosszú sarokba kapta a gólt, mert onnan kell nézni ahonnan a lövést adják és nem onnan ahova a kapus áll. Beállt a hosszúsarokra, elindult a rövidre és nem ért vissza mert a hosszú sarokba kapta a gólt , így ez nem volt egy rossz lövés, de szerintem védhető lett volna jobb helyezkedéssel, nem őt hibáztatom mert mostanában jobban véd mint éveken keresztül, de ez azért nem volt védhetetlen lövés...senkialfonz40 írta:Én is így tudom, másképpen nem lenne értelme.zsuni írta:kijavitalak mert nem.Javítsatok ki de véleményem szerint a hosszú az a sarok amelyiknél a kapus és a kapufa között nagyobb a távolság. Nem a labda szemszögéből nézzük a hosszú sarkot. SzVSz.
értelemszerűen amelyik sarokba a labda hosszabb utat tehet meg, az a hosszú sarok.![]()
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Én is így tudom, másképpen nem lenne értelme.zsuni írta:kijavitalak mert nem.Javítsatok ki de véleményem szerint a hosszú az a sarok amelyiknél a kapus és a kapufa között nagyobb a távolság. Nem a labda szemszögéből nézzük a hosszú sarkot. SzVSz.
értelemszerűen amelyik sarokba a labda hosszabb utat tehet meg, az a hosszú sarok.

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
- sneco7
- Capitá del Barça
Akkor én javítalak is,a labda szempontjából kell nézni,hogy rövid vagy hosszú sarok,az előttem szóló is így mondja,tehát az a hosszú sarok amelyiktől távolabb van a labda,hosszabb utat kell megetgyen odáig.Az ilyenfajta szabadrúgásoknál,elég gyakori eset ez,h van egy rövid sarok és van egy hosszú.Általában úgy tanítják,hogy a sorfalat a rövidre állítják fel és a kapusé a hosszú sarok.Persze ilyen esetben gyakran bemozdulnak a kapusok a rövidre,mert gyakran oda lövik a labdátés ha eltekerik a sorfal felett,akkor csak úgy van esély odaérni.Viszont az én kapus ismerősöm mindig azt mondja,hogy a hosszú sarokba kapott gól az kapus hiba,mert az az ő sarka,azt neki kell védeni.A sorfal védi a rövidet és fölöttük nehezebb elrúgni a labdát jól,mintha egyenes ellőnné a hosszúra.Szóval azt mondja,ha a lővő van olyan ügyes,h eltekeri a sorfal felett a rövid felsőbe és a kapus nem ér oda,akkor jár neki a taps.De ha a hosszút lövi és gól,akkor az kapus hiba általában.Persze nem szabad hibáztatni V.V-t mert mindenki belépett volna a rövidbe,de ha szőrszálhasogatóak akarunk lenni,akkor valóban az ő gólja volt.balazsfoci írta:Javítsatok ki de véleményem szerint a hosszú az a sarok amelyiknél a kapus és a kapufa között nagyobb a távolság. Nem a labda szemszögéből nézzük a hosszú sarkot. SzVSz.haze71 írta:Csak a szabadrúgásnál ugrott be a sorfal mögé. A hosszúra nem szabad gólt kapni. Miért áll ott a sorfal?
Mármost ebben az esetben sztem Valdes a hosszú sarokra állította a falat, és a rövidbe kapta a gólt ami sztem símán benne van, mert mivel a hosszúra(szerintem hosszúra) állítja a sorfalat így csak a rövidbe tartó labdát látja meg viszonylag hamar. Ahhoz h elérje a hosszúra tartó lasztit előbb el kell indulnia, és mivel azt hitte h ellenkező irányba fogja rúgni sabrosa a lasztit így el is ment érte de amikor meglátta a labdát vissza már ne tudott fordulni. Tény h jól eltalálta a portugál a zsugát. Annak idején Ronnie is rúgott ilyen gólt a Zaragozanak asszem.
szerintem ebben a gólban benne volt.
jól ment a labda,erős volt,de OTT állt könyörgöm. nem a sorfal felett csavarta ,hanem mellett. ezt fogni kellett volna érzésem szerint,mivel azon az oldalon állt VV.
jól ment a labda,erős volt,de OTT állt könyörgöm. nem a sorfal felett csavarta ,hanem mellett. ezt fogni kellett volna érzésem szerint,mivel azon az oldalon állt VV.
kijavitalak mert nem.Javítsatok ki de véleményem szerint a hosszú az a sarok amelyiknél a kapus és a kapufa között nagyobb a távolság. Nem a labda szemszögéből nézzük a hosszú sarkot. SzVSz.
értelemszerűen amelyik sarokba a labda hosszabb utat tehet meg, az a hosszú sarok.
- Maxsteel666
- Jugador del Barça
Ennyi erőből az első gól is az ő hibája, mert csak beleérni tudott!haze71 írta:De bizony lőttek, csak az nem a kapus hibája. Ellentétben azzal, ha oda kap gólt, ahol neki kellene állni...Maxsteel666 írta:Mert még a világon sohase lőttek gólt, a sorfal fölött?!haze71 írta:Miért áll ott a sorfal?

Amúgy tökmindegy, hogy lépett egyet a sorfal mögé(nem ugrott) vagy nem! Simao úgy eltalálta, ha ott áll Valdés ha nem akkor is gól!
/Sir Bobby Robson/
/Sir Bobby Robson/
-
- Jugador d'estrella
Javítsatok ki de véleményem szerint a hosszú az a sarok amelyiknél a kapus és a kapufa között nagyobb a távolság. Nem a labda szemszögéből nézzük a hosszú sarkot. SzVSz.haze71 írta:Csak a szabadrúgásnál ugrott be a sorfal mögé. A hosszúra nem szabad gólt kapni. Miért áll ott a sorfal?
Mármost ebben az esetben sztem Valdes a hosszú sarokra állította a falat, és a rövidbe kapta a gólt ami sztem símán benne van, mert mivel a hosszúra(szerintem hosszúra) állítja a sorfalat így csak a rövidbe tartó labdát látja meg viszonylag hamar. Ahhoz h elérje a hosszúra tartó lasztit előbb el kell indulnia, és mivel azt hitte h ellenkező irányba fogja rúgni sabrosa a lasztit így el is ment érte de amikor meglátta a labdát vissza már ne tudott fordulni. Tény h jól eltalálta a portugál a zsugát. Annak idején Ronnie is rúgott ilyen gólt a Zaragozanak asszem.
De bizony lőttek, csak az nem a kapus hibája. Ellentétben azzal, ha oda kap gólt, ahol neki kellene állni...Maxsteel666 írta:Mert még a világon sohase lőttek gólt, a sorfal fölött?!haze71 írta:Miért áll ott a sorfal?
- Maxsteel666
- Jugador del Barça
Mert még a világon sohase lőttek gólt, a sorfal fölött?!haze71 írta:Miért áll ott a sorfal?

/Sir Bobby Robson/
/Sir Bobby Robson/
Csak a szabadrúgásnál ugrott be a sorfal mögé. A hosszúra nem szabad gólt kapni. Miért áll ott a sorfal?