Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a Sevillára gondoltSlither írta:Mikor játszott a nyúl a Vilarrealban?Bojan Krkic írta: Én még mindíg jobban örülnék ha visszamenne a Villarealba.
Amugy szerintem nem a realt fogja választani,azért ez mégis szemétség lenne.Figo már megtette velünk-remélem tanult a hibájából.
Mikor játszott a nyúl a Vilarrealban?Bojan Krkic írta: Én még mindíg jobban örülnék ha visszamenne a Villarealba.
Amugy szerintem nem a realt fogja választani,azért ez mégis szemétség lenne.Figo már megtette velünk-remélem tanult a hibájából.
Lehet más, egyéni sportágra gondolt, amiben bajnokságot sikerült nyernie. Egy egyre jobban terjeszkedő sportágban-kiflievés madzagról-söpörte be az aranyat.Vito írta:lemaradtam valamiről? te is bajnok lettél? milyen poszton játszottál a Madridban?kiskorú P. Isti írta:Minek nyugtatnám magam? Miért lennék feszült?Semmi okom rá...A Bajnok a nyugodt mindig.....
úgy beszélsz, mintha bármit is hozzá tettél volna a dologhoz.
Na persze te aztán tudod....az sztem nem árulás ha nem talál magának csapatot és így marad még egy évet...pancho írta: Tehát nem árulja el azzal a Barcát, ha most a Realhoz megy, de a Barca már elárulta őt.
Én még mindíg jobban örülnék ha visszamenne a Villarealba.Zozzy 5 írta:Egyrészt, másrészt pedig ezzel keresztüldöfné a Barca szivet, és ha a vezetőségnek nem is, a szurkolóknak óriási bánatot, és csalódottságot okozna. Márpedig a BARCA legalább anynira áll a szurkolókból, mint a vezetőségből, ha nem jobban...Scorpio írta:Én csak azért, mert korábban nyilatkozta, hogy nem megy Madridba mert az árulás lenne!Zozzy 5 írta:Haragudni nem fogok Savira, de nagyot csalódtam benne
lemaradtam valamiről? te is bajnok lettél? milyen poszton játszottál a Madridban?kiskorú P. Isti írta:Minek nyugtatnám magam? Miért lennék feszült?Semmi okom rá...A Bajnok a nyugodt mindig.....
Nem érted a lényeget....azzal hogy elmegy a Real-ba azzal szembeköpi a szurkolókat akik a végsőkig kitartottak mellette és bekiabálták a csapatba amikor Eto'o sérült volt....A vezetőknek meg ezzel egyáltalán nem tesz rosszat mert sztem őket az sem érdekli hogy ha az Üzbég bajnokság 3. vonalában szereplő kiesés ellen küzdö csapatba menne el....Ezzel sztem így van minden klub vezetője ha egy játékos ingyen távozik a klubtól...Szóval ezzel nem a vezetőkkel b@sz ki hanem a szurkolókkal akiket ő is nagyon szeret(ett)pancho írta:Még egyáltalán nem biztos, hogy Saviola Madridba igazol, ezt csak a Marca állítja. De ha így is van, akkor is, miért ne? A Barcelona egy nevetséges szerződést ajánlott neki, egy olyat, ami nem méltó hozzá. Lemondtak róla. Tehát nem árulja el azzal a Barcát, ha most a Realhoz megy, de a Barca már elárulta őt.
Teljes mértékben igazad van! Gondolom a döntésnél csak a vezetők jártak a fejében! Más magyarázatot nem tudok elképzelni!Zozzy 5 írta:Egyrészt, másrészt pedig ezzel keresztüldöfné a Barca szivet, és ha a vezetőségnek nem is, a szurkolóknak óriási bánatot, és csalódottságot okozna. Márpedig a BARCA legalább anynira áll a szurkolókból, mint a vezetőségből, ha nem jobban...
Egyrészt, másrészt pedig ezzel keresztüldöfné a Barca szivet, és ha a vezetőségnek nem is, a szurkolóknak óriási bánatot, és csalódottságot okozna. Márpedig a BARCA legalább anynira áll a szurkolókból, mint a vezetőségből, ha nem jobban...Scorpio írta:Én csak azért, mert korábban nyilatkozta, hogy nem megy Madridba mert az árulás lenne!Zozzy 5 írta:Haragudni nem fogok Savira, de nagyot csalódtam benne
Már bocs de ezt nem tudom lenyelni még Saviolának semvarga tamás írta:A madridista.hu szerint a margit megegyezett soldadóval és Saviolával. Ez utóbbinak nem örülök, mert az egyik kedvencemet nem szívesen láton a legfőbb elenség mezében. De hát, erről a mi vezetőségünk tehet. Én nem tudok haragudni rá. Legyen több szerencséje, mint nálunk - de ne a mi rovásunkra.
Sajnos várható volt, hogy Saviola Madridba igazol! Vezetőséget nem értem s nem is fogom megérteni, hogy tudták ezt csinálni!varga tamás írta:A madridista.hu szerint a margit megegyezett soldadóval és Saviolával. Ez utóbbinak nem örülök, mert az egyik kedvencemet nem szívesen láton a legfőbb elenség mezében. De hát, erről a mi vezetőségünk tehet. Én nem tudok haragudni rá. Legyen több szerencséje, mint nálunk - de ne a mi rovásunkra.
Nyugodt vagyok év már tavaly is ezt vártam.Jobb lesz a csapat job lesz a liga.Ez a lényeg!Megnyugodhatsz, a többi poszton is meglesznek az erősítése
Csak ahhol szükséges....Megnyugodhatsz, a többi poszton is meglesznek az erősítése
Megnyugodhatsz, a többi poszton is meglesznek az erősítésekPicsókpista írta:Nem tudom miért temetnének? Azt meg pláne hogy félnének? Miért?Nincs semmi okunk rá...
Henry azért nem olyan fontos mert nem ez a részleg volt a problémás. Henry jó,de ha pályán lesz akkor valaki a nagy 3 asból meg nem.
Ez olyan mintha mi vennénk egy hasonlót RvN mellé pl és már menne az hogy minek? Melyik fog játszani ? stb...