Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jóóó na...mypeter írta:és bármi is légyen Henrik maradjon csak a hatodik...![]()
tetszett focista cseréje és a visszacsere
Írd fel magad és a sorsolás után az asztalok külön egyeztetnek hogy mikor biztos megérti mindenki hogy 9 előtt szeretnéd és szerintem nem akarja mindenki későre hagyni bár nekem jó az éjjel is hétvégén, mondjuk valószínű a péntek nem jó szal lehet a megbeszélésről lemaradok:D.. Ozsival majd egyeztetek ez ügyben.lopakodo írta:lehet h én is ráérek ,de csak akkor ha nem 9 után leszezér még nem írom be a nevem.a topicot folyamatosan olvasom ,szval ha az időpont megfelel jövök.
hát, hétköznap este 6ig dolgozok elvileg, hétvégém szabad. remélem estére szoktátok tervezni ezeketBenga írta:Ahha.breywol írta:msn-cím felvéve, szeretnék én is jelentkezni! még mindig a TH-POKER nevű progival játszotok?
Amúgy most remélem olyan időpont lesz amikor énis ráérek mer utóbbi kettő sajna nem jött össze.
Ahha.breywol írta:msn-cím felvéve, szeretnék én is jelentkezni! még mindig a TH-POKER nevű progival játszotok?
Én is jelentkeznék. Mivel még új vagyok ki próbálnám valamikor a programot.Chris0527 írta:Jövő héten lesz megrendezve a jelentkezést most indul. A többit beirjuk még nemsokára a lényeg most ugyis hogy lehet jelentkezni meg hogy jövő héten lesz lerendezve. Szokás szerint msn-en lesz a megbeszélés, aki még nem vette fel tegye meg aki újjoncként jelentkezik az töltse le a programot kicsit visszább megtalálja és vegye fel a juropoker@hotmail.com címet msn-en. Aki még nem játszott a programmal annak KÖTELEZŐ a bajnokság elött kiprobálni ne akkor szöszöljetek vele.
a Lista:
1.Ozsi
2.Kiki