Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
doki
Entrenador del Barça

2007.07.01. 11:27:12

Madridista.hu:
10:48 - Állítólag Kaká találkozott Berlusconi-val, akit arra kért, hogy miután mindent megnyert a Milannal, engedje őt új kivívások elé, hadd igazoljon a Realhoz. (as)
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.01. 11:19:09

Valdez
Zámbo-Puyol-Marquez-Abi
Xavi-Toure
Messi-R10-Henry
Etoo

? Igy ?

Sztem :

Valdez
Zámbo-Puyol-?-Abi
Xavi-toure
Messi-Ini-R10
Etoo
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.01. 11:13:46

Ki ez a 50%-os?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.07.01. 11:13:00

Slither írta:Emberek! Ne reagáljatok arra az agyatlan Real Madrid 636-ra
Miért, írt valaki ilyen névvel hsz-t?
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.07.01. 11:12:13

Picsókpista írta:
Ez, amit elkezdett, nem út, hanem egy nagy adag mákkal nyert cím,
Az akkor lenne igaz ha nyertünk volna egy -két olyan meccsen hogy nincs különösebb esélyünk de bekotrunk egyet és pontot szerzünk. Mi az utolsó 10 meccsre nagyon összeálltunk.Fizikailag mindenkit lenyomtunk.Az utolso 20-30 percben teljesen felőröltük őket.Volt hogy ki sem tudtak jönni a félpályáról....igy csak idő kérdése volt a gól.Ez nem szerencse.Lehet rá mondani hogy nem tul szép,de nem szernecse.A foci ne szerencsjáték.Ez egy 38 meccses bajnokság ahhol nem lehet végig szerencséd....pár alkalom meg hasztalan.
A pár alkalom igenis számít...pontegyenlőség volt a végén...
Én-a játékosok egyéni képességeiől függetlenül-szerencsének hívom az olyan jelenséget, amikor sorozatos utolsó peces gólokat sikerül szerezni.
Az meg, hjogy a legfőbb rivális ugyanakkor kapjon gólokat...arra meg már nem tudom mit mondjak.
De az akarással kapcsolatos résszel egyetértek. A szerencsének elébe kell menni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.07.01. 11:08:42

Emberek! Ne reagáljatok arra az agyatlan Real Madrid 636-ra, csak próbálja felhúzni az agyunkat. Ha még sokat zavrja itt a levegőt, egy szer csak kivágják. :twisted:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.01. 11:07:42

Picsókpista írta: A gépfoci meg a munkás csapat egy ráragasztott gúny mert megnyerték a bajnokságot és valamit kell mondani amivel megy a feszültség...
Erre csak idézni tudok: Ha nem megy be Diarra fejese rugnak helyette kettőt- mondta akkor egy Barca fan barátom.Felesleges kapcsolgatni- ugy is nyernek.
Én nem az országos gúnnyal éltem, szerintem az amit játszottatok darálás volt. Év végére összekaptátok magatokat, lőttétek a gólokat, de szépen akkor sem játszotattok...Persze mi sem...És akkor még mindíg ott van az a szerencse, amit végsősoron megérdemeltetek.
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.01. 11:05:06

Ez, amit elkezdett, nem út, hanem egy nagy adag mákkal nyert cím,
Az akkor lenne igaz ha nyertünk volna egy -két olyan meccsen hogy nincs különösebb esélyünk de bekotrunk egyet és pontot szerzünk. Mi az utolsó 10 meccsre nagyon összeálltunk.Fizikailag mindenkit lenyomtunk.Az utolso 20-30 percben teljesen felőröltük őket.Volt hogy ki sem tudtak jönni a félpályáról....igy csak idő kérdése volt a gól.Ez nem szerencse.Lehet rá mondani hogy nem tul szép,de nem szernecse.A foci ne szerencsjáték.Ez egy 38 meccses bajnokság ahhol nem lehet végig szerencséd....pár alkalom meg hasztalan.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.07.01. 11:03:25

Picsókpista írta: A Barca is összekapta magát a végére
Ez sajnos nem igaz. Ha így lett volna, megnyertük volna a ligát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.01. 11:00:25

a nagycsapatok egyfolytában botladoztak. Ahogy a Madrid is,
Persze mert a középcsapatok felerősödtek, a kicsik meg mentek mint a gép.Próbálta mindenki elcsipni a pontokat.
A gépfoci meg a munkás csapat egy ráragasztott gúny mert megnyerték a bajnokságot és valamit kell mondani amivel megy a feszültség...
Erre csak idézni tudok: Ha nem megy be Diarra fejese rugnak helyette kettőt- mondta akkor egy Barca fan barátom.Felesleges kapcsolgatni- ugy is nyernek.
A Barca is összekapta magát a végére, de mi már lendületbe voltunk.Jövőre az erősitések és a felkészülés döntő lesz.Óriási harc lesz! Mi most fogunk még csak erősiteni ezért lépés hátrányban vagyunk.De sok idő nem telt el.Schuster támadóbb csapatot ígér.Kiderül lsz e belőle valami?

Van pár név amit a sajtó irogat....jövő héten meglesznek az a konkrét nevek.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.01. 10:50:46

Picsókpista írta:Az hogy unalmas csunya focit játszottunk, hááát az elején biztosan.Igy van.De kellett egy stabilitás amihez kell az egyszerű szilárd játék mert éveken át nem volt tartás a csapatban.Mostmár volt.És be is bizonyitottuk hogy nem igazán lehetett minket megverni.Azt hogy a Liga gyenge volt azt kétlem.Inkább tulságosan egyforma erős.Nagyon felerősödtek a középcsapatok.A többfrontos harc kivesz mindenkiből.Azért ez a bajnoki cím kicsit többről szólt mint egyszerű gyenge ligáról.és azért szereztük meg.Azért szereztük meg mert nagyon akartuk,jobban mint bárki más.Ez a sport.Igy kell nyerni.A tili toli- huzi-Elton foci ideje lejárt.Lásd Brazilok.
Hát, szerintem végig gépfocit játszotattok, dehát én biztosan elfogult vagyok egy kicsit... :wink:
Abban egyetértek, hogy a közép és kiscsapatok megerősödtek, de a Real igazi riválisai, vagyis a nagycsapatok egyfolytában botladoztak. Ahogy a Madrid is, stabil igazán csak a végén lett.
A győzniakarás, a küzdés pedig egy nagyon fontos dolog, de a szép, kreatív játék sosem fog meghalni...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.07.01. 10:45:36

Én meg azt mondom, hogy pont így lesz csapat a Madridból...Ha marad Capello, akkor az arancia lett volna arra, hogy továbbra is nyőgvenyelős meccseket játszik a Real. Ez, amit elkezdett, nem út, hanem egy nagy adag mákkal nyert cím, amiért meg is dolgoztak persze a játékosok, de ez még kevés lett volna, ehhez vastagon kellett a mi bukdácsolásunk is. Nálunk jövőre ráadásul már nem jelent súlyos pontokat egy esetleges sérülés-bár remélem nem lesz-valamint a frissességgel, és a motivációval sem lesz gond.
Schustert én nagyon jó edzőnek tartom. Képes erős csapatot építeni, amelyik ráadásul még látványosan is játszik.
Mert Capello alatt kb. annyira volt látványos a Real játéka, mint egy üres fehér a4-es lap...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.01. 10:41:28

Szerintem nem lettetek volna esélyesebbek nálunk úgy sem, ha Capello marad. Persze azzal, hogy megint mindent újra kell kezdeni, amibe már a Real Madrid sokszor belebukott, így mégnagyobb mértékben kérdéses a címvédés véleményem szerint. De ha Capello marad, akkor folytatjátok ugyan ezt az unalmas, csúnya focit, ami ebben az idényben annak köszönhetően, hogy a liga színvonala a béka feneke alatt volt bajnoki címet jelenthetett. Jövőre ez szerintem nem lesz így, mi nagyon nagyot erősítettünk, és arról pedig szó sem lesz, hogy elbízzuk magunkat, hiszen nincs mire...
Igaz.Legalábbis nem lettünk volna esélytelebbek ha marad.Lehet igy kellett volna irnom.Az ujrakezdés az mindig hátráltat.Ebből kellett volna kinőni végre,ezért bíztam az uj vezetőségbe de csufot üztek belőlünk ugy néz ki. Sebaj, nyerni fogunk idén is valamit, érzem.Nem leszünk rosszabbak.
Az hogy unalmas csunya focit játszottunk, hááát az elején biztosan.Igy van.De kellett egy stabilitás amihez kell az egyszerű szilárd játék mert éveken át nem volt tartás a csapatban.Mostmár volt.És be is bizonyitottuk hogy nem igazán lehetett minket megverni.Azt hogy a Liga gyenge volt azt kétlem.Inkább tulságosan egyforma erős.Nagyon felerősödtek a középcsapatok.A többfrontos harc kivesz mindenkiből.Azért ez a bajnoki cím kicsit többről szólt mint egyszerű gyenge ligáról.és azért szereztük meg.Azért szereztük meg mert nagyon akartuk,jobban mint bárki más.Ez a sport.Igy kell nyerni.A tili toli- huzi-Elton foci ideje lejárt.Lásd Brazilok.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.01. 10:33:11

Akkor én sem izgultam volna ha marad a don mert akkor szerintem mi lettünk volna az esélyesebbek a ligára hiába erősítetek frankón.Egyszerűen azért mert a Digo tudja a világon legjobban mit kell tenni bármilyen feladat is van előtte.Sz*rból is várat tud épiteni, ebben talán egyedűli az edzők között.
Szerintem nem lettetek volna esélyesebbek nálunk úgy sem, ha Capello marad. Persze azzal, hogy megint mindent újra kell kezdeni, amibe már a Real Madrid sokszor belebukott, így mégnagyobb mértékben kérdéses a címvédés véleményem szerint. De ha Capello marad, akkor folytatjátok ugyan ezt az unalmas, csúnya focit, ami ebben az idényben annak köszönhetően, hogy a liga színvonala a béka feneke alatt volt bajnoki címet jelenthetett. Jövőre ez szerintem nem lesz így, mi nagyon nagyot erősítettünk, és arról pedig szó sem lesz, hogy elbízzuk magunkat, hiszen nincs mire...Persze ti is erősítetettek volna Capelloval a fedélzeten is, de a játék gyökerei nem a minőségre, hanem az eredményességre korlátozódnak, tegyük hozzá, ebben az évben nem kis szerencsével...
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.01. 10:12:29

Azért folyik a diskurzus mert a Barca 2 hét alatt lezavarta az erősitéseket, ráadásul kifejezetten jól.Mi semmit sem csináltunk eddig.Ez mindenkit idegesit.Főleg az hogy Capellot eltávolitották annak ellenére hogy kihuzott minket ujra a fásultság és az öreguras "topfoci" világából.Akkor én sem izgultam volna ha marad a don mert akkor szerintem mi lettünk volna az esélyesebbek a ligára hiába erősítetek frankón.Egyszerűen azért mert a Digo tudja a világon legjobban mit kell tenni bármilyen feladat is van előtte.Sz*rból is várat tud épiteni, ebben talán egyedűli az edzők között.Ezeket pedig rendkivűl gyorsan és eredményesen teszi.Na de Don nincs jön Schuster igy mindenki feszült,nem tudni mire lesz képes a NSZK szőkeség.A sajtó már ilyeszgetett az embereivel köztük Schneiderrel , brrrr, mókáznak a médiában.Jó hogy nem egy uj csapatot épit hátul Briegellel- Försterrel, Stielikével-Augentalerral.Beszélnek egy uj korszakról....ez az uj korszak elkezdődött egy éve,csak nem vették észre.Nem sztárokat kell venni sok pénzzért akiknek max két évük van még mert ez sokat nem ér.Na mindegy...
Kárörvendeni tényleg nem szép , de ez ban.Egyszerre egy csapat nyerhet.Ez most mi voltunk.Jövőre nem tudni,de az tuti hogy ha elbízza magát a Barca az baj lesz.Igy volt ez idén is.Sokan lenézték a Realt,esélytelennek kiáltották ki.Ezt a csapatot soha nem lehet annak minősiteni.Akkor sem ha nem erősitünk idén senkivel.
Az hogy szerinted a 4 helyre leszünk jók az gondolom viccnek szánted vagy azért irtad hogy rosszul essen szegény fáradt lelkének...mert ez te sem gondolod komolyan.A tag egyébként nem tudni mit akar...mire jó ez amit csinál.Nálunk is megjelent egy sárga cédulás aki szidja Ronaldinhot mint a bokrot, meg a Barcát kulázza....minden alkalommal le lett állitva hogy ez marhára nem divat.De csak irta, bizom benne röpűl minél előbb...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.01. 09:16:20

Real Madrid 636 írta:Szevasztok! :-D

Na mi a helyzet Barcások! Miért a Reallal foglalkoztok?:D Miért nem a Bajnoki címet ünneplitek?:D Ja persze eszembe jutott! Mert nem ti nyertétek meg: :D :D :D ( Bocsi)
Amúgy vehettek akárkit úgysem tud segíteni! Henry és Abidal is nagyon jó játékos! A posztjukon talán a legjobbak! Csak tudjátok nem csak a tudás számít! Kell a szív is! Úgye nem kell példát mondanom! :D :D
Na mindegy! Legyetek jók, csak vigyázzatok jövőre nehogy lecsússzatok a dobogóról is :lol: :lol: :lol: :lol:

Hala Madrid! :lol:
Kisfiú! A hsz színvonala a bányász béka valagát verdesi! Vissazkérdezek: a margitistán miért folyik napok óta a diskurzus, hogy most a Barca hogyan iagzol, milyen lesz a csapatuk jövőre stb? Tudod, nekem van egy realos barátom - kb. annyira elvakult a királyi klubbal kapcsolatban, mint én a Barcával, és vagy 20 éve szurkol a madridnak -, akit elég nagy izgalommal és félelemmel tölt el a Barca erősödése, és elismeri: hogy nagyon jól igazolunk. Emellett most annak szorít, hogy Chivu nehogy aláírjon hozzánk. Erről ennyit!
És még valami: kárörvendeni nem szép dolog. De tudod a szellemi szintedhez mérem, és így már haragudni sem tudok rád! Aztán jövőre nehogy hatalmasat koppanjál! De én nem megyek át a madridistára kárörvendeni, elég lesz a abjotok a bajnoki 4. hellyel.
A végére egy kis jó tanács: szüleidet kérdezd meg az illemről, vagy ha ők ebben nem tudnak segíteni, menj el a könyvtárba, és vegyél ki egy erről szóló könyvet. A nyári szünetben azt olvasgasd!
Raziel
Entrenador del Barça

2007.07.01. 08:29:20

Sharkinho írta:
Picsókpista írta:Ki kell csapni , ez egy félnótás...nagyon nem tudja mi merre!
Ki lesz csapva, de már tényleg ne foglalkozzunk ezzel az emberrel

OFF:

Sacchi :!: Ment egy privi :!:
off:Sark jó az avatarod,nekem már vagy 3napja ez. 8)
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.30. 23:05:21

Picsókpista írta:Ki kell csapni , ez egy félnótás...nagyon nem tudja mi merre!
Ki lesz csapva, de már tényleg ne foglalkozzunk ezzel az emberrel

OFF:

Sacchi :!: Ment egy privi :!:
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.06.30. 23:01:54

Ki kell csapni , ez egy félnótás...nagyon nem tudja mi merre!
Sacchi
Jugador d'estrella

2007.06.30. 23:00:36

Ajjdefinomlesz mikor kivágjuk a madridistáról... Hmmm 8)
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.30. 22:53:54

Na, hagyjátok már szerencsétlent
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.30. 22:52:48

Az nem lehet. Összevissza nincs 10 éves.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.30. 22:27:00

Gratulák, 1902! Te aztán egy nagyon értelmes ember lehetsz. :roll: Gondolom már legalább 10 éve szurkolsz a madridnak. :lol:
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.30. 22:09:46

Tudom, hogy okosabb az ilyen gyereket hagyni, de azért én még hozzászólnék, ha már MSNre is felvett ez a gyerek, és ott is anyázott egy kicsit...
Látom, nem sikerült azóta sem agyat növesztened...Szép vagy, büszke lehetsz magadra, és a Real is az ilyen nagyszerű "drukkereire".
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.30. 21:40:50

Igaza van Sharknak, nem kell vele foglalkozni. Én is hülye voltam hogy reagáltam rá az imént.
Lezárt