daffy írta:Mihu írta:Már az is szégyen, hogy feltehetőleg rekord győzelemmel fejezik be a szezont.
Nincs más hátra, szombaton akár egy 1-0-al is de meg kell verni a Sevillát. Jelen helyzetben ez nagyon nehéz lesz, de muszáj...
miért érzem azt,hogy ezt is a real nyakába akarjátok varrni? szerintem ez inkább a bajnokság szégyene,mintsem a madridé. mit csináljanak? ne nyerjenek?

Rosszul érzed

Én nem abból a fajtából vagyok aki azt is a Real nyakába varrja, hogy tegnap csak 60ezren voltak kint a Nou Camp-ban
Egyébként mondja már meg nekem valaki, hogy miért kell ennyire görcsösen ragaszkodni ahhoz a játékstílushoz, amit játszunk? Gondolok itt arra, hogy mi ha kell akkor 90 percen keresztül odaszorítjuk az ellenfelet a kapujához, és várjuk, hogy a 10 ember közül az egyik hibázik és majd csak rúgunk egy gólt. Miért nem tudjuk azt játszani ilyenkor, mint a Real, hogy magukra engedik az ellenfelet? Sokkal egyszerűbb lenne egy lazább szerkezetű védelem ellen támadni, mint egy olyan ellen, mint az Inter, hogy 10 ember felállt a kapuja elé, és onnan sehova...Ezért van az többek közt, hogy a Real ellen nem lehet azt csináln, hogy beállunk védekezni 10 emberrel. Mert ha a Real mondjuk elkezd passzolgatni a felezőnél, vagy a saját térfelén, akkor az ellenfél nem fog ottmaradni a 16-os vonalánál, és várni hogy majd csak felhozza a Real a labdát...