De szép szavak.

De jó lenne, ha jövőre is ezt ordíthatná Eto'o! Tudjátok az egyik szemem sír, a másik nevet. Kiválóan igazoltunk eddig, bár ha nem jön még mondjuk Silva meg Drogba(vagy hasonló 2), akkor nem tudom mire lesz elég ez a csapat. Ha igazolunk még 2 jót, akkor erősödni fog a CSAPAT(nagybetű nem véletlen, csapat szintem kell erősödni), de ne feledjük, emellett eladtuk azokat a játékosainkat, akik miatt ide jutottunk(mind pozitív, mind negatív értelemben). Én még emlékszem, mikor a Barca szinte középcsapattá süllyedt, és arra is mikor Ronaldinho megérkezett, és az első mérkőzésén háttal tette oda a ladbát Xavinak, aki maga is ledöbbent ezen.

Már akkor láttam, hogy itt valami megváltozott. Majd jött Eto'o, Deco... és minden meccset vigyorogva ültem végig, öröm volt nézni ahogy könnyedén, jókedvűen focizunk. Megvertük az egész világot, megnyertünk mindent. A régi szép idők. Nézzünk szembe a tényekkel, kell a váltás. És azzal is szembe kell néznünk, hogy túl magasak az elvárások. Annak idején olyan szép focit játszottunk, hogy nem tudom újra el lehet e érni azt a szintet. De ez nem csak ránk érvényes, hanem mindenkire. Szerintem az utóbbi 20 év legszebb futballját mutattuk be, a közelünkbe sem érhet semelyik csapat. Klasszisokkal jobbak voltunk, mint bármelyik sikert sikerre halmozó margit, és ahogy elnézem nem épp jövőre fogják felülmúlni az egykori játékunkat.

Szerintem jövőre sikeresek leszünk, DE. Én nem is igazán a sikert hiányolom, hanem azt a játékot, ami szépsége előtt térdre borult Európa, azt amiről szerintem ez a játék, a futball szól.

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!