Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
skadi
Capitá del Barça

2008.07.24. 10:35:41

drogbának az arcával van a legnagyobb bajom...
...de van az a rúgott gólmennyiség amiért talán megszeretném :twisted:
xbalix
Jugador d'estrella

2008.07.24. 10:11:05

Én személy szerint nem nagyon örülnék Drogbának. Már 30 éves, és ehhez képest sztem magas az ára. :? Gondoljatok bele 25 millió euró :arrow: Henry 23-ért jött tavaly asszem és ő azért csak volt gólkirály meg aranycipős. Ami miatt legjobban nem szeretném h Drogba idejöjjön az az h már 30 éves. Sztem elég Henry, ő a rutin elöl. inkább egy max 25 éves kéne (Adebayor). De Berbatovnak is jobban örülnék már akkor.
lui1698
Llegenda del Barça

2008.07.24. 02:57:49

MichaaBee írta:
lluisllach89 írta:1 kőagyú állatot aki bárkit eltakarítana :D
Jose Martin Caceres
cseng valami? :lol:
Vagy akár Piqué!Nem hiába lett véve! :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.07.24. 02:15:22

lluisllach89 írta:1 kőagyú állatot aki bárkit eltakarítana :D
Jose Martin Caceres
cseng valami? :lol:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.24. 00:26:07

"A lényeg: szép foci 99% h jön trófea 99,9 % h jön akarat, küzdés pedig 100% h lesz!!!!"

lluisllach89 igazad van, egyetértek, ebben is. Szerintem ugyan azt gondoljuk, csak a kötél másik végéről közelítünk a közepéhez, a tényekhez. 8)
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
KicsiDumszi
Barça C

2008.07.23. 23:38:27

Én mondok neked egyet.... Gattuso:) Nah az ő posztján még ő a világ legjobbja:)! Ő ehhez ért semmi máshoz, de párkit eltüntet akár a föld színéről is!:)
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.07.23. 22:59:45

Bestbarca írta:"Igazad van. Ám az nem minden Pep rávilagíthat a lényegre: jobb kondi( Abidal még panaszkodott is h tavalyhoz hasonló gyenge alapozást még nem látott) több, jobb fejjáték( gondoljunk csak Pep rengeteg aszisztjára pontrúgásokból, pár variációval gazdagabbak lettünk szerintem). Közhely tudom, de az eredmény számít. Szvsz ennek a sokadik dream teamnek is a szép foci lett a veszte: Nem szabad minden posztra "játszó embert venni" hiányzott a primitív, rombolás, a gyors kegyetlen kontra a játékunkból. De edző téren had mondjam el elméletem: ezek a játékosok annyi edzővel dolgoztak, annyi taktikát hallottak, annyi különböző edzésmódszerrel dolgoztak nem csak korábbi klubjukban( kiv az ancient-culék ) hanem válogatottakban is, h ezeknek kevés újat lehet mutatni. Pep viszont elővarázsol 1-2 új figurát az fix, szép játék is jön sztem, de a legfontosabb dolga: MOTIVÁLNI. Mentálisan úgy hatni 1 közeg futbalistára h elhiggye h nincs az a csapat amiből ne tudná még a 'mit is' ? is kiverni. Hitet adni, csapattá kovácsolni őket! És ha vki nagy karakter, akkor az ő, mert CSK szalag díszítette mindig a 4es mezt!!!!!"

Teljesen igaz, én is úgy érzem, hogy jó irányba haladunk. Minden estre nehéz lesz megimételni, vagy túltenni a 2006-os teljesítményen, mert akkor szépen és eredményesen játszottunk, pont ez volt a hihetetlen. Nem a szép foci lett a vesztünk, hanem a kondíció, a motiváltság, no meg egy új, jó taktika hiánya.
Persze, nem a szép foci, mert sajna azt nem olyan sokszor láttunk tavaly, hanem az ahhoz való görcsös ragaszkodás: pl bekkek is technikásak pl Abidal, ami nem baj hisz a modern szélső bekkeknek már a támadás is kötelességük, csak nem bántam volna 1 kőagyú állatot aki bárkit eltakarítana :D És ismét a szép foci: azért mondjatok pls 1 védekező középpályást aki nagyobb spíler mint TOURÉ!!! Meg azért Keita se semmi!!
A lényeg: szép foci 99% h jön trófea 99,9 % h jön akarat, küzdés pedig 100% h lesz!!!!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.23. 22:48:50

"Igazad van. Ám az nem minden Pep rávilagíthat a lényegre: jobb kondi( Abidal még panaszkodott is h tavalyhoz hasonló gyenge alapozást még nem látott) több, jobb fejjáték( gondoljunk csak Pep rengeteg aszisztjára pontrúgásokból, pár variációval gazdagabbak lettünk szerintem). Közhely tudom, de az eredmény számít. Szvsz ennek a sokadik dream teamnek is a szép foci lett a veszte: Nem szabad minden posztra "játszó embert venni" hiányzott a primitív, rombolás, a gyors kegyetlen kontra a játékunkból. De edző téren had mondjam el elméletem: ezek a játékosok annyi edzővel dolgoztak, annyi taktikát hallottak, annyi különböző edzésmódszerrel dolgoztak nem csak korábbi klubjukban( kiv az ancient-culék ) hanem válogatottakban is, h ezeknek kevés újat lehet mutatni. Pep viszont elővarázsol 1-2 új figurát az fix, szép játék is jön sztem, de a legfontosabb dolga: MOTIVÁLNI. Mentálisan úgy hatni 1 közeg futbalistára h elhiggye h nincs az a csapat amiből ne tudná még a 'mit is' ? is kiverni. Hitet adni, csapattá kovácsolni őket! És ha vki nagy karakter, akkor az ő, mert CSK szalag díszítette mindig a 4es mezt!!!!!"

Teljesen igaz, én is úgy érzem, hogy jó irányba haladunk. Minden estre nehéz lesz megimételni, vagy túltenni a 2006-os teljesítményen, mert akkor szépen és eredményesen játszottunk, pont ez volt a hihetetlen. Nem a szép foci lett a vesztünk, hanem a kondíció, a motiváltság, no meg egy új, jó taktika hiánya.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

lluisllach89
Director del Fútbol

2008.07.23. 22:42:01

Bestbarca írta:
lluisllach89 írta:Akkor lehet calderonék nem hallották Sami megasztáros képességeit:
http://www.youtube.com/watch?v=4fjfGsA0Ank
De szép szavak. :D De jó lenne, ha jövőre is ezt ordíthatná Eto'o! Tudjátok az egyik szemem sír, a másik nevet. Kiválóan igazoltunk eddig, bár ha nem jön még mondjuk Silva meg Drogba(vagy hasonló 2), akkor nem tudom mire lesz elég ez a csapat. Ha igazolunk még 2 jót, akkor erősödni fog a CSAPAT(nagybetű nem véletlen, csapat szintem kell erősödni), de ne feledjük, emellett eladtuk azokat a játékosainkat, akik miatt ide jutottunk(mind pozitív, mind negatív értelemben). Én még emlékszem, mikor a Barca szinte középcsapattá süllyedt, és arra is mikor Ronaldinho megérkezett, és az első mérkőzésén háttal tette oda a ladbát Xavinak, aki maga is ledöbbent ezen. 8) Már akkor láttam, hogy itt valami megváltozott. Majd jött Eto'o, Deco... és minden meccset vigyorogva ültem végig, öröm volt nézni ahogy könnyedén, jókedvűen focizunk. Megvertük az egész világot, megnyertünk mindent. A régi szép idők. Nézzünk szembe a tényekkel, kell a váltás. És azzal is szembe kell néznünk, hogy túl magasak az elvárások. Annak idején olyan szép focit játszottunk, hogy nem tudom újra el lehet e érni azt a szintet. De ez nem csak ránk érvényes, hanem mindenkire. Szerintem az utóbbi 20 év legszebb futballját mutattuk be, a közelünkbe sem érhet semelyik csapat. Klasszisokkal jobbak voltunk, mint bármelyik sikert sikerre halmozó margit, és ahogy elnézem nem épp jövőre fogják felülmúlni az egykori játékunkat. :D Szerintem jövőre sikeresek leszünk, DE. Én nem is igazán a sikert hiányolom, hanem azt a játékot, ami szépsége előtt térdre borult Európa, azt amiről szerintem ez a játék, a futball szól. :cry: [-o<
Igazad van. Ám az nem minden Pep rávilagíthat a lényegre: jobb kondi( Abidal még panaszkodott is h tavalyhoz hasonló gyenge alapozást még nem látott) több, jobb fejjáték( gondoljunk csak Pep rengeteg aszisztjára pontrúgásokból, pár variációval gazdagabbak lettünk szerintem). Közhely tudom, de az eredmény számít. Szvsz ennek a sokadik dream teamnek is a szép foci lett a veszte: Nem szabad minden posztra "játszó embert venni" hiányzott a primitív, rombolás, a gyors kegyetlen kontra a játékunkból. De edző téren had mondjam el elméletem: ezek a játékosok annyi edzővel dolgoztak, annyi taktikát hallottak, annyi különböző edzésmódszerrel dolgoztak nem csak korábbi klubjukban( kiv az ancient-culék :D) hanem válogatottakban is, h ezeknek kevés újat lehet mutatni. Pep viszont elővarázsol 1-2 új figurát az fix, szép játék is jön sztem, de a legfontosabb dolga: MOTIVÁLNI. Mentálisan úgy hatni 1 közeg futbalistára h elhiggye h nincs az a csapat amiből ne tudná még a 'mit is' ? is kiverni. Hitet adni, csapattá kovácsolni őket! És ha vki nagy karakter, akkor az ő, mert CSK szalag díszítette mindig a 4es mezt!!!!!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.23. 22:19:00

lluisllach89 írta:Akkor lehet calderonék nem hallották Sami megasztáros képességeit:
De szép szavak. :D De jó lenne, ha jövőre is ezt ordíthatná Eto'o! Tudjátok az egyik szemem sír, a másik nevet. Kiválóan igazoltunk eddig, bár ha nem jön még mondjuk Silva meg Drogba(vagy hasonló 2), akkor nem tudom mire lesz elég ez a csapat. Ha igazolunk még 2 jót, akkor erősödni fog a CSAPAT(nagybetű nem véletlen, csapat szintem kell erősödni), de ne feledjük, emellett eladtuk azokat a játékosainkat, akik miatt ide jutottunk(mind pozitív, mind negatív értelemben). Én még emlékszem, mikor a Barca szinte középcsapattá süllyedt, és arra is mikor Ronaldinho megérkezett, és az első mérkőzésén háttal tette oda a ladbát Xavinak, aki maga is ledöbbent ezen. 8) Már akkor láttam, hogy itt valami megváltozott. Majd jött Eto'o, Deco... és minden meccset vigyorogva ültem végig, öröm volt nézni ahogy könnyedén, jókedvűen focizunk. Megvertük az egész világot, megnyertünk mindent. A régi szép idők. Nézzünk szembe a tényekkel, kell a váltás. És azzal is szembe kell néznünk, hogy túl magasak az elvárások. Annak idején olyan szép focit játszottunk, hogy nem tudom újra el lehet e érni azt a szintet. De ez nem csak ránk érvényes, hanem mindenkire. Szerintem az utóbbi 20 év legszebb futballját mutattuk be, a közelünkbe sem érhet semelyik csapat. Klasszisokkal jobbak voltunk, mint bármelyik sikert sikerre halmozó margit, és ahogy elnézem nem épp jövőre fogják felülmúlni az egykori játékunkat. :D Szerintem jövőre sikeresek leszünk, DE. Én nem is igazán a sikert hiányolom, hanem azt a játékot, ami szépsége előtt térdre borult Európa, azt amiről szerintem ez a játék, a futball szól. :cry: [-o<

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.07.23. 20:34:39

Akkor ennyi erővel lehetne tiltani a marcat és az ast is. Azért valahol meg kell húzni a határt. Ennyi erővel akár az nso-t is tiltani lehetne. Az azért már nonszensz lenne szerintem.

Erősen gondolkoztunk utóbbi kettő feketelistázásán.. :) nade igazolások > L.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.23. 20:34:17

lionelmessi19 írta:
Ami azt illeti, sok helyen kisebb ferdítések vannak, és nem egy kitalált nyilatkozatot láttam már, illetve minden nap szinte látni olyat, hogy bármely spanyol lapban megjelent újságírói feltételezésekből konkrétan játékostól származó interjú idézetet csinálnak.. illetve nem nagyon mérlegelnek a hírek illetve cikkek hitelességét illetően.
De feketelistára nem kerül persze..
Egyébként az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezt már megemlítettem a megfelelő topic-ban annak idején, s akkor is ez volt a válasz, s azt meg is értettem. Most leginkább azért jöttem elő ezzel ismét, mert a hír egyrészt bosszantott, másrészt a többi fórumozót tekintve is bonyolult folyamatokat indított el a topic-ban :wink:
grecki írta:Akkor ennyi erővel lehetne tiltani a marcat és az ast is. Azért valahol meg kell húzni a határt. Ennyi erővel akár az nso-t is tiltani lehetne. Az azért már nonszensz lenne szerintem.
Én értem mit mondasz, csak megjegyeztem, hogy itt nap mint nap talákozok az oldalról belinkelt abszolút badarságokkal. Részemről off.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.07.23. 20:37:28-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Andris
Adminisztrátor

2008.07.23. 20:29:07

grecki írta:
torrestoni írta:Lassan a goal.com is nyugodtan kerülhet a fekete listára...
És mégis miért? Mert lefordítják a spanyol lapokat? :shock:
Ami azt illeti, sok helyen kisebb ferdítések vannak, és nem egy kitalált nyilatkozatot láttam már, illetve minden nap szinte látni olyat, hogy bármely spanyol lapban megjelent újságírói feltételezésekből konkrétan játékostól származó interjú idézetet csinálnak.. illetve nem nagyon mérlegelnek a hírek illetve cikkek hitelességét illetően.
De feketelistára nem kerül persze..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.23. 20:25:50

grecki írta:
Én így gondolom. Sok szennyet hoznak le, amit aztán linkelgetnek folyton folyvást a topic-ba, ezzel szeméttel telítve azt. A Transzferek menü pedig tiszta pletyka, az lényegtelen, hogy a forrást honnan szerzik. Nagyvonalakban ezek az okok, mely miatt így gondolom.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.07.23. 20:14:00

Cali
Entrenador del Barça

2008.07.23. 20:10:41

Hamarabb menne Eto'o abba a kuruvicsi csapatba mint a realba...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.23. 20:09:34

Perrero írta:Szerintem az Laporta
Szerintem pedig Estruch. :lol: :lol: :wink:
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.07.23. 20:06:16

Nem,ő Győzike,csak felvarrták kicsit az arcát.. :?
,,Azt hitted, hogy mi történt."
darmian
Jugador del Barça

2008.07.23. 20:00:19

Kép

Ez az arc Henrique lenne ? :D
soadroli
Llegenda del Barça

2008.07.23. 19:59:22

Kép
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.07.23. 19:43:17

manuel írta:A goal.com azt közli hogy Schusternek kell Eto.Na most én szerintem akkor lenne jó üzlett odaadni nekik hogyha cserébe pedig ideadnák Robinhót.Na és szerintettek???
Lehet, hogy kell nekik. De Laporta és Calderon megállapodott, hogy nem vesznek egymástól játékosokat. Egyébként, ha elvinnék akkor inkább Sneijdert kéne kérnünk és egy kis moneyt. És Eto mát játszott egyébként Realban a Mallorca előtt. De nagyon nagy pech lenne, ha oda menne.
soadroli
Llegenda del Barça

2008.07.23. 19:35:44

Hatalmas videó........:D
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.07.23. 19:33:17

Akkor lehet calderonék nem hallották Sami megasztáros képességeit:
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.23. 19:24:42

Egyet értek! :!:
Nagy kacsa a dolog.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lezárt