Yaya Touré
Barcelona még egyszer ismételte a ragaszkodásukat az a középpályás, Yaya Toure, nem fogja elhagyni Camp Nout ezen a nyáron.
Talán(?) az lehet az egyetlen "vonzerő" az Arsenalban, hogy ott játszik a testvére. Egyébként sztem is bolond lenne elmenni, és nem is fog...

fabregast..gekkodan írta:Kit tudna onnan? Egyedül Adebayort, aki minket is érdekel, az meg nekem akkor sem lett volna pálya, ha fizetünk, nemhogy úgy, hogy Yaya is elmegy....Boixos írta:lehet, h beajánlott vkit cserébe venger, mert anélkül nem hiszem, h ez az eszébe jutott volna.
az egyik alapemberünket akarná kiszedni a brigádból.
Wenger kapáljon máshol
nonszensz, hogy megszerezzék tourét, nyugi. egyrészt mi a francért menne el? itt több esélye van trófeákat nyerni, mint az arsenallal, másrészt pénzt is csak többet kaphat. egy új, formálódó csapat alapembere, hülye lenne itthagyni.
-
- Director del Fútbol
Kit tudna onnan? Egyedül Adebayort, aki minket is érdekel, az meg nekem akkor sem lett volna pálya, ha fizetünk, nemhogy úgy, hogy Yaya is elmegy....Boixos írta:lehet, h beajánlott vkit cserébe venger, mert anélkül nem hiszem, h ez az eszébe jutott volna.
az egyik alapemberünket akarná kiszedni a brigádból.
Wenger kapáljon máshol

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ha nem veszi le róla a kezét, letöröm a franciának.lionelmessi19 írta:Már akarta egy párszor.. de úgyse kapja.zsoltman írta:Wenger Toure-t akarja rem nem adjuk mert baj lesz!!!!
Am. jó szeme van az öregnek az igazán jó játékosokhoz..

-
- Director del Fútbol
Jelenleg 20 millió euróra kostálja a transfermarkt, egyébként ha jól emlékszem 9 misiért vettük.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Egyébként mennyibe került touré?
- Andris
- Adminisztrátor
Már akarta egy párszor.. de úgyse kapja.zsoltman írta:Wenger Toure-t akarja rem nem adjuk mert baj lesz!!!!
Am. jó szeme van az öregnek az igazán jó játékosokhoz..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Wenger Toure-t akarja rem nem adjuk mert baj lesz!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
ahhoz képest hogy csak egy éve van itt, nagyon jól beszél spanyolul 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- lui1698
- Llegenda del Barça
Megműtötték és sztem rendbe is jön vagy már jött!djtrack írta:most akkor rendbejött a sérve? műtötték vagy csak kezelték ki mit tud róla? remélem nem fog kiesni az idén,bár Keita tudná helyettesíteni de nem láttam játszani őt nagyon. de tényleg tavaly ő volt a legnagyobb igazolás.pár év múlva akár a régi Viera szintet is elérheti!!!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- djtrack
- Capitá del Barça
most akkor rendbejött a sérve? műtötték vagy csak kezelték ki mit tud róla? remélem nem fog kiesni az idén,bár Keita tudná helyettesíteni de nem láttam játszani őt nagyon. de tényleg tavaly ő volt a legnagyobb igazolás.pár év múlva akár a régi Viera szintet is elérheti!!!
hát igen sztem is nagyon ottvan Kolo!Gallassal egyszerűen egy hatalmas fekete falat szimbolizálnak előttem...ők talán azok akik sztem körülbelül Puyol szintjén vannak bár nem csak hazabeszélés miatt de sztem Puyol a világ legjobb középső védője!
Régebben én is sokat álmodoztam egy Puyol-Kolo Touré védő párosról, de sajnos nem ez a realitás. Pedig ütne nagyon. Bár sohasem szabad azt mondani, h soha, lehet látjuk még a 2 Tourét 1ütt a Barcában.Richi írta: biztos eggyütt akarja játszatni a testvérével!felőlem játszhatnának is eggyütt de azt itt a Barcánál tegyék!
biztos eggyütt akarja játszatni a testvérével!felőlem játszhatnának is eggyütt de azt itt a Barcánál tegyék!henry&eto írta:most pedig el kell mondjak vmit!(de ezt végülis ne vedd komolyan!)az fc-arsenal.hu-n olvastam hogy wenger 12milliós ajánlatott tett yayaért!ez sztem nevetséges!:)lopakodo írta:NEKEM YAYA A KEDVENCEMSEMMI PÉNZÉRT NEM ADNÁM EL

méghozzá nem is kicsithenry&eto írta:most pedig el kell mondjak vmit!(de ezt végülis ne vedd komolyan!)az fc-arsenal.hu-n olvastam hogy wenger 12milliós ajánlatott tett yayaért!ez sztem nevetséges!:)lopakodo írta:NEKEM YAYA A KEDVENCEMSEMMI PÉNZÉRT NEM ADNÁM EL

Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még mindig a legjobb igazolásnak tartom őt. Kiváló egy játékos, még sérülten is küzdött hajtott, nagyon meg kell becsülni őt. Remélem jövőre kevesebb sérülése lesz, bár őt az se hátráltatta. Nekem ő az egyik nagy kedvencem, mint játéka és tudása felbecsülhetetlen.
U: Még 1 spurs rajongó... de ezt elnézem neki
GO LAKERS!!!
U: Még 1 spurs rajongó... de ezt elnézem neki

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
nhem hogy szeretem hanem imádom ezt a benga négert. egyszerüen fantasztikus hogy nem megy el melllette senki (labdával meg pláne) méterekröl csuszik szabályosan jol cselez és passzol jolo lö és ehhez olyan unott gyárimunkáspofát vág hogy meg kell zabálni