Chino írta:
Ebből a nyilatkozatból hámozz ki valamit!:
"A tettek inkább beszélnek, mint a szavak, s az ő helyzete elég kényes, mindig azon gondolkodom, hogy tudok segíteni neki. Sajnálom őt, példamutató a hozzáállása, csodálom és tisztelem, hogy képes várni a lehetőségre...ha ez eljön, játszani fog."
Hát nem tudom, nekem Pep nyilatkozatai Bojanról ugrottak be erről. Szép szavak, csak üresek. Ne mondja már nekem, hogy idén Alvest mindössze kb 150 percnyit lehetett kihagyni, és máskor nem volt lehetősége játszatni..

Na mindegy, remélem akkor jövőre már tényleg megkapja a bizonyításra a lehetőséget - bár addigra már rég kiforrott játékos lehetne, ha normálisan elkezdtük volna beépíteni..
Chino írta:Amúgy valaki magyarázza már meg, hogy most Alvessel mi a retek van.
Jövőre lejár a szerződése. Zubi azt nyilatkozta, hogy nincs semmilyen opció a +1 éves hosszabbításról, nyáron pedig nem adhatunk új kontraktust neki.
Most van valami a háttérben vagy tényleg muszáj lesz elmennie. Az utóbbit támasztaná alá Douglas érkezése. Akkor pedig ha minden igaz Montoya a brazillal fog harcolni.
Ezt meg én se tudom, de nemrég olyanokat rebesgetett a sajtó, hogy hosszabbítanánk vele, és hogy ő innen akar visszavonulni. Amúgy a nyár óta SR-el is hosszabbítottunk emlékeim szerint, és Pedroval is, úgyhogy szerintem azt lehet, de valaki javítson ha tévedek.
MQuC írta:Szerintem tiszteletből megkapja Alves a szerződéséig maradó időt, aztán pedig jöhet Montoya.
Ez meg szép és jó, csak tök baromság - mármint nem amit te mondasz, hanem hogyha így van akkor az ötlet maga.

Ha úgyis megy jövőre, akkor el kéne kezdeni beépíteni az utódját.. Ha már a teljesítménye nem elég gáz ahhoz, hogy kikerüljön a kezdőből, legalább gondolhatna a jövőre Lucho. (Bár ha maradni fog..

)