Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezek a rúgott gól-kapott gól statisztikák szinte semmit nem mutatnak. Ennyi erővel 2 másik játékost is össze lehetne vetni, mert nem ezen múlik. A játékosok egyéni teljesítménye nem mérhető a teljes csapat teljesítménye alapján. Másrészt pedig, ahogy előttem is írták, nagyon nem mindegy, hogy ki milyen meccsen, milyen állásnál, mennyire kiélezett szituban szállt be a játékba, illetve lett lecserélve. Ne egy Levante elleni ötödik gól legyen már a mérce egy Fabregas megítélésénél (ez volt az utolsó gólja a szezonban, még JANUÁRBAN!!!), hanem az évek óta tartó tavaszi betlijei, amik folyamatosan előjönnek és pont akkor, amikor leginkább élesedik a szezon és amikor leginkább szükség lenne 1-2 kulcsember villanására. Nálam továbbra is rejtély a srác. Ügyes dolgokra képes, ha van kedve focizni, de borzasztóan hullámvasút a teljesítménye, ami ezen a szinten, ennyi pénzért nem biztos, hogy elég.Sanama írta:Annyira vicces, hogy ha statisztikával próbálja valaki igazolni, hogy Fabregas jó, akkor az becsapós. Ha azt írja le valaki, hogy szerinte a játék képe alapján is jó, akkor személyes vélemény. Ha meg más nincs, akkor már előjön, hogy a statisztikája is azért volt jó, mert csatárt játszott. Végül kiderült, hogy nem azért, stb. Bármi van, valamit ki lehet találni, hogy miért nem jó![]()
azért a statisztika becsapós is tud lenni (nem mindegy, hogy milyen meccseken jönnek ezek az eredmények és persze csapatjáték, nem feltétlenül ezen az egy játékoson múlik), de ha Xavi lesz jövőre a kezdő, akkor hozni tudjuk az idei "eredményeket"...S.Agüero írta:2013-2014
CSAK FABREGAS: 1514 perc - 52 rúgott gól - 11 kapott gól - 29,12 percenként egy rúgott gól - 137,64 percenként egy kapott gól - 90 percre levetítve: 3,09 - 0,65
CSAK XAVI: 1344 perc - 38 rúgott gól - 16 kapott gól - 35,37 percenként egy rúgott gól - 84 percenként egy kapott gól - 90 percre levetítve: 2,54 - 1,07
MINDKETTŐ: 2257 perc - 50 rúgott gól - 18 kapott gól - 45,14 percenként egy rúgott gól - 125,39 percenként egy kapott gól - 90 percre levetítve: 1,99 - 0,72
Vicc lesz, ha eladjuk.
Viszont, HA eladjuk, akkor legalább 50-et kapjunk érte. Helyettesének Pogba lenne a legjobb, bár Yaya/Koke/Silva hármasból, ha jön az egyik, akkor sem leszek annyira szomorú. Más nagyon szóba sem jöhet.
Remélem nem Xavit kell látnom jövőre a kezdőben...
Szerintem is így van. Egyébként úgy gondolom, hogy ezt a szintet Rafinha is képes lehet megütni...Lionel85 írta:Én úgy gondolom, hogy amikor idejött, szárnyalt a csapat, ő kilógott lefelé a csapatból. Idén az egész csapat becsődölt, ő pedig nem azok között van, akik gyatra teljesítményt nyújtottak. Tehát se nem túl jó, se nem túl rossz. Mondhatni, hogy kiegyensúlyozott, hoz egy átlagot, de az tartós. Most megújul a keret, kérdés ez mennyire dobja fel, mi változik majd a játékában.
Pedig igaz. Nem is tudom miért csodálkoznak egyesek, ismerve a mi igazoláspolitikánkat.Castiel írta:Nem a link volt a baj, hanem pl a jelző, h mik leszünk, ha eladjuk... m.
értem, lehetett volna balfékeknek is érteni!mindegy többet nem akarok offolni!
http://arsenalfan.hu/hirek/2014/05/31/s" target="_blank ... bregastol/
akkor még egyszer linkelek!(bár az előbb írták, h Bartomeu lenyilatkozta hogy Cesc marad)
Először is bocs a dupláért, bár eltelt pár nap köztük, úgyhogy gondolom így nem gáz..Feast4 a Barca Igazolások 2013-2014 topicban írta írta: Fabregas távozásának pedig a hangjai egyre inkább erősödnek. A stadionban ki az akit kifujjogott a közönség? Én nem mondom, hogy Fabre rossz játékos nagyon örültem anno amikor megvettük, de ahogy múltak az évek egyre jobban az látszott, hogy nem kellene ide. ÁLL A PÁLYÁN ÉS BAMBÁN NÉZ! Három éve volt rá, hogy beilleszkedjen, vagy hogy Xavit kiszorítsa. Három éve. Ez marha sok idő a semmire. És az öregedő Xavi ha pályán van vagy a 27 éves Fabregas semmi változás nincs hiába magyarázzuk bele, hogy így vagy úgy jobb.
Sokkal értelmesebb lenne, ha van egy épkézlább játékosunk aki erős gyorsan mozog és pontosan passzol. Én nem a középpálya kicserélésére gondolok, de egy Pogba, egy Vidal, egy Koke, vagy egy Gündogan jobb megoldás lenne mint ő. Mindegyikük jól passzol erőteljesebb és agilisebb mint ő. Fabregas legnagyobb baja az agilitás teljes hiánya. Egy madridista barátom szokta mondani az classicokon "De jó Fabregas játszik megint csak 10-en vagyok!" És igaz! Három edző keze alatt volt eddig Rourával négy. És senkinél sem vált be. És Xavi mondta, hogy ő kibe látja a saját utódját. Arra felé kéne kaparászni.
Elhiszem, hogy szereted meg véded, nekem is szimpatikus, de a szimpátiát félre kell tenni. Ahogy néztem a hozzászólásaid igazából a Fabregas kérdést leszámítva szinte mindenben egyet értünk. De Ha ő rá akarjuk bízni a jövő Barcáját szerintem rossz évek jönnek. De cáfoljon rám megkövetem!
Na emiatt most gyorsan megnéztem, mert bennem is mindig az van, hogy Cescet folyton lecserélik. Fabregas 55 meccsből 16-ot játszott végig és 15-ször nem a középpályán volt - plusz még volt olyan többször is amikor meccs közben került előrébb, de arról nincs adat -, Ini 52-ből 28-at és ebből 8-szor nem a középpályán volt, Xavi pedig 47 meccsből 24-en maradt végig a pályán, és mind a 47 meccsén irányítót játszott - trasnfermarkt-ról vannak az adatok, nem tudom mennyire pontosak. Ami még durva, hogy Fabregas 0db Bl meccset játszott végig..tatesz1990 a 'Barcelona Igazolások 2013-20014' topicban írta: Cesc: Nagyon remélem, hogy megint csak kacsa, hogy távozhat. Ő az egyik személyes kedvencem, és nem hiszem, hogy ne tudna tartósan jól játszani, ha hagyják. Szinte minden meccsén, ahol kezdett lecserélték. (Iniestát vagy Xavit miért nem?)
Három szezon óta van a Barcánál és akárki akármit mond, a világot nem váltotta meg itt eddig. Mindegy hogy miért, azért mert nem olyan poszton játszik ahol kellene, azért mert nyomasztja hogy olyan zsenik mellett kellett volna bizonyítania mint Xavi, Iniesta meg Messi vagy csak szimplán azért mert nem elég jó, de a tény az tény, mindenki többet vár tőle úgy gondolom.Rivaldo11 írta:Nálam az "érinthetetlen"csoportba lenne. Egyértelmű, hogy meg kell kapnia a karmesteri pálcát, osztom azokat a véleményeket, amelyek szerint posztján játszva nem okozott csalódást, és az egyik legjobb volt.
Ha eladjuk, újabb gondot generálunk magunknak.
Ez most nem tudom mennyire vág a témába, mert a "pénzéhséget" nem soroltam fel negatívumként. Még csak hasonlót sem mondtam, nem is céloztam rá.pep71 írta:Milliomosra csak annyit, hogy amikor idejött, beleegyezett abba, hogy kevesebb legyen a fizetése(tudom, hogy nem hal éhen..), az Arsenalnál ő volt a kapitány, imádták a szurkolók, itt meg kifüytülik, meg mindenki őt szidja. Fabregas azt hiszem, hogy 4M -t keres, Neymar pedig a többszörösét..
Az Arsenalban kapitány volt, gondolom nem véletlenül, ezért nem hiszem, hogy pont ő lenne az aki tesz az egészre...
Milliomosra csak annyit, hogy amikor idejött, beleegyezett abba, hogy kevesebb legyen a fizetése(tudom, hogy nem hal éhen..), az Arsenalnál ő volt a kapitány, imádták a szurkolók, itt meg kifüytülik, meg mindenki őt szidja. Fabregas azt hiszem, hogy 4M -t keres, Neymar pedig a többszörösét..Game90 írta:Ez most komoly?Capon írta:Valahogy az az érzésem, hogy ő hozta az öltözőbe ezt a nyegle, trendi teszek mindenre milliomos vagyok hozzáállást.![]()
![]()
Amúgy szegény gyereket mostanában nagyobb divat szidni, mint Pedro-t/Sánchez-t.
Ha az előtte meg az utána lévő rész is hozzáolvasod, akkor kicsit árnyaltabb, nem ennyire lesarkított a dolog, és szerintem értelmezhetőbb is, hogy mire gondoltam. És nem úgy néz ki mint ha a sátánt látnám benneGame90 írta:Ez most komoly?Capon írta:Valahogy az az érzésem, hogy ő hozta az öltözőbe ezt a nyegle, trendi teszek mindenre milliomos vagyok hozzáállást.![]()
![]()
Amúgy szegény gyereket mostanában nagyobb divat szidni, mint Pedro-t/Sánchez-t.
Ez most komoly?Capon írta:Valahogy az az érzésem, hogy ő hozta az öltözőbe ezt a nyegle, trendi teszek mindenre milliomos vagyok hozzáállást.