Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.07. 09:32:29

ozsimiki írta:Nem hogy az elődöntők érnek, hanem a 09es BL döntő újrajátszása is :D

na jó, ne szaladjunk ennyire előre.

viszont az Inter,Spurs,Shakhtar 3asnak adok összesen 3% esélyt a továbbjutásra, a Chelseanek meg 10%ot.

Végre annyi neccesen lejátszott, olykor megúszott hazai meccs után, kikaptak a M.U.tól.
Viszont az igazság az, h most nem érdemelt a Chelsea vereséget, jobbak voltak, mégis kikaptak. Ezt el kell ismerned! A Mu jelenleg az a csapat, aki akkor is gyakran tud nyerni, ha az ellenfél játszik fölényben. Amúgy innen nem hiszem, h megfordítaná a Chelsea, de talán egy hosszabitásra jók lehetnek.
A mi meccsünk meg kb. az történt, amit vártam, mivel úgyis van rá másik topic, itt nem nagyon ejtenék róla szót.
Nagyon úgy néz ki, h az első meccseket minden eldőlt, 3 csapatot ki lehet jelenteni, h ott lesznek a 4-ben, is MU is nagyon jó pozícióból várhatja a elődöntőt. Ha pedig ez a 4 csapat lesz az elődöntőben, akkor nagyon fogok szorítani a Schalke-Barca döntőért! Ha ne adj isten egy mu-real lenne, meg se nézném...
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.07. 01:09:50

Nem hogy az elődöntők érnek, hanem a 09es BL döntő újrajátszása is :D

na jó, ne szaladjunk ennyire előre.

viszont az Inter,Spurs,Shakhtar 3asnak adok összesen 3% esélyt a továbbjutásra, a Chelseanek meg 10%ot.

Végre annyi neccesen lejátszott, olykor megúszott hazai meccs után, kikaptak a M.U.tól.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Dantes
Jugador del Barça

2011.04.06. 23:53:31

Nagyon örülök ennek az eredménynek.

A mérkőzés előtt 2-0-ban reménykedtem, mert az ellenfél olyan stílusban játszik ami nekünk nem igazán fekszik (talán én képzelem be, de valahogy a legidiótább helyzetekben találja/találta meg a támadóikat a labda): a védelem szívós (ügyesen alattomos), a támadók - ha hagyják - kreatívak, gyorsak, és összességében az egész csapatuk egységes, nem az a feladós brigád.

Éppen ezért óriási gratula a csapatnak. Külön öröm, hogy az 5 gólt 5-en lőtték, az elkövetkező meccsekre is gondolván számomra ez nagyon fontos tényező

Szerényen, az ellenfélt tisztelve csak ÍGY TOVÁBB.

\:D/ \:D/ \:D/
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.04.06. 23:33:56

Torres sztem No1 esélyes az aranymálna díjra a londoni teljesítményével, ennyi pénzért....Még a az a szerencse, h nem sérült le eddig....
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.06. 23:15:23

levproff írta:Azért én óvatosan bánnék a védelem szidásával, mivel ha nem is annyira látványosan, de ez a Shaktari támadószekció igen is erős és kellemetlen ellenfél, nem csoda, hogy ennyi gólt szereznek és ennyi győzelmük van. A letámadást amúgy sem szereti a csapat.

Elégedett vagyok nagyon is a mai meccsel.
Egyetértek.
Nem gyenge ez az ukrán csapat, de pechjükre a Barcával találkoztak.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.04.06. 23:09:49

csababarca írta:Körvonalazódnak elég rendesen az elődöntő párharcai.

Real-Barca
Schalke-MU.
Erről a valószínesíthető elődöntőkről eszembe jutott a 2001-2002-es szezon,csak ott a Schalke helyett a Leverkusen volt,és tudjuk ki lett a végső győztes.Nagyon remélem,hogy a történelem nem ismétli önmagát.. :roll: :oops:
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
levproff
Director del Fútbol

2011.04.06. 23:09:11

Azért én óvatosan bánnék a védelem szidásával, mivel ha nem is annyira látványosan, de ez a Shaktari támadószekció igen is erős és kellemetlen ellenfél, nem csoda, hogy ennyi gólt szereznek és ennyi győzelmük van. A letámadást amúgy sem szereti a csapat.

Elégedett vagyok nagyon is a mai meccsel.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.04.06. 23:05:47

Nem láttam a meccset, mert ahol voltunk hely,ott csak sima digi volt, de látva az eredményt az történt amit vártam.
Magabiztos, sok gólos győzelem.
Egyértelmű volt,hogy ki fog jönni a tudásbeli különbség,nem is értettem azokat, akik féltek az ukránoktól.
Majd az elődöntőben a madrid ellen lehet félni, bár nem tudom elképzelni, hogy két meccsen ne legyünk jobbak náluk...ahhoz nagy betli kéne több játékostól is egyszerre.

Örülök annak is, hogy olyanok rúgták a gólokat,akiktől azért nem szoktuk várni.

Másik meccs nem volt valami jó, attól is ezt vártam, 0-0, vagy egygólos győzelem valamelyik csapatnak. Mondjuk a bíró bizonyította,hogy spanyol, a végén Ramirest levadászták, sima tizi helyett, semmi...

Körvonalazódnak elég rendesen az elődöntő párharcai.

Real-Barca
Schalke-MU.

Óriási meglepetések kellenének, hogy ne ez legyen a 4 között.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Capon
Llegenda del Barça

2011.04.06. 23:01:31

Melyik meccs a kakukktojás?
Real Madrid 4:0 Tottenham
Inter 2:5 Schalke
Barca 5:1 Sahtar
Chelsea 0:1 MU
Ez azért nem semmi forduló volt. A BL ezen szakaszában azért nem jellemző, hogy így potyogjanak a gólok.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Pavel
Entrenador del Barça

2011.04.06. 23:00:36

Pár gondolat a játékról.
A védelem egy kalap f*s volt. Az első fél órában simán kaphattunk volt, minimum két gólt.
Dani gólt lőtt, gólpaszt adott, de amit hátul művelt, arról inkább semmit.
Egy dolgot nem értek nála, hogy miért kell helyzetben visszapaszolni vagy Messit keresni. :evil:
Pedro ugyanezt csinálta a lesgólnál.
Xavi Ini Masce nagyon ott volt.
A csatáraijónk nem lőttek gólt, de nagyon hasznosan játszottak.
Nem tudom, hogy a classikók előtt ez jó vagy rossz. Az idő majd eldönti.
Ini okosan besárgult.
Deus
Boixos Nois

2011.04.06. 22:59:53

MoM: Iniesta, ez egyértelmű. Nagyon stabilan játszott, jó labdákat osztogatott.

Egyedüli negatívum számomra a Villa. Elképesztően lassú, körülményes, tisztára mint a rozsdás csapágy kb...
Messi nagyon jó volt szerintem, pörgött, adott gól passzt Keitának.

Mindenkivel megvagyok elégedve. Csak Alvés néha rám hozza a szívbajt a baromságai miatt.
KépKép
19Messi19
Jugador del Barça

2011.04.06. 22:49:33

Szép győzelem.Ezzel el is dőlt a továbbjutás azt hiszem.Viszont lehet,hogy hülyének fogtok nézni,de nem vagyok teljes mértékben elégedett a mai játékunkkal.

Csak azért nem szidom a védőket,mert ők döntötték el a meccset szinte.De pl. Alves amiket leművelt hátul...kétszer majdnem rajta kaptunk gólt.Piqué lassúsága már-már fáj.Simán lefutották őt.Remélem a következőn már visszatér a mester(Puyol) és rendbe teszi a fejeket ott hátul,mert ezek a védelmi hibák egy erősebb csapat ellen már megbosszulhatják magukat.

Minden esetre most foglalkozzunk a mai meccsel. :) Szép győzelem volt,csak kezeljék helyén ezt a győzelmet.

Visca el Barca!!
„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
9Dave
Capitá del Barça

2011.04.06. 22:43:34

Robcsyy írta:
9Dave írta:Bocs, de a Sahtarból ki lőtte a gólt ellenünk?
Y. Rakitskiy
Köszi :wink:
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.04.06. 22:42:34

9Dave írta:Bocs, de a Sahtarból ki lőtte a gólt ellenünk?
Y. Rakitskiy
9Dave
Capitá del Barça

2011.04.06. 22:41:21

Bocs, de a Sahtarból ki lőtte a gólt ellenünk?
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Pavel
Entrenador del Barça

2011.04.06. 22:35:58

Na, ez is megvan!
Jöhet a két classikó!
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.04.06. 21:10:12

Vezet a MU Londonban Rooney góljával!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.06. 18:52:26

Chelsea-M.U.:

remélem ezúttal nem nyúl bele a bíró egyik oldalra sem (mostanában eme párharcnál! a kékek nem panaszkodhatnak), és olyan eredmény születik, ami a M.U. továbbjutását teszi biztosabbá.

egy 1-1nek már örülnék.

GO M.U.!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.06. 16:48:51

Csalódott vagyok ami a Tottenhamet illeti. Többet vártam, de Crouch már az elején elintézte a dolgokat. :roll: Nyilván nem azon múlt, de hogy 11 emberrel nem kapnak 4-et abban biztos vagyok, és talán még a gólszerzésre is lett volna esély. A Real nem muszikált olyan jól, mint ahogy az eredmény mutatja, ezért is bosszantó hogy már az első meccsen eldőlt a továbbjutás. Nem a megszokott agresszív játékát hozta a Spurs így pedig a Real nyugodtan játszhatott.

Ma reggel néztem meg hogy mennyi lett a másik meccs. Elsőre nem hittem a szememnek, így meg kellett néznem 10 perc múlva is! :shock: Nem nagyon értem hogy kaphatott otthon 5-öt az Inter. Pontosabban inkább azt nem értem hogy rúghatott 5-öt ez a Schalke?! :roll:

Mai tippeim:

Chelsea-MU 1-1
Barca-Sahtar 3-0
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.04.06. 15:03:40

daffy írta:(kell nekik pár arab olajos)
Akkor meg külföldről igazolnák a játékosokat és az olasz fiatalok szívnák meg...
samy85
Capitá del Barça

2011.04.06. 15:01:59

Capon írta:Jó gól gazdag meccsek voltak ezek a tegnapiak, ennyi gólra álmomban nem számítottam volna.

A real meccsen az a hülye hogy a francba tudta két sárgával kiállíttatni magát a 15 perc környékén az nem értem. Főleg egy csatár!
Feltéve ha mi is tovább jutunk nem nagyon fogok örülni megint a realnak. Kicsit sok lesz belőlük szerintem. Nekem bőven elég szokott lenni a bajnokságban oda vissza, de ha még a BL-ben is össze kerülünk az már tényleg túl sok lesz. Jóformán minden hétvégén találkozni fogunk velük.

Az Inter pedig nagyon szépen szerepelt büszkék lehetnek magukra =D> csak így tovább (jövőre is)!! Nem akarom lebecsülni a Schalket, de azért így kikapni ettől a csapattól az már művészet, nem is nagyon értem hogy hozták ezt így össze.
Azt hisze közhely, de igaz.. és ide pont illik "A fociban bármi megtörténhet"
az is hogy az inter otthon 5-2 re kap ki a Schalketól.
mit adott isten a másik német csapat ellen(Bayern) azt most vissza adja a németeknek....v úgyis fogalmazhatunk hogy a Schalke állt bosszút a Bayernért :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.04.06. 14:39:40

haszi írta:
daffy írta:az olasz foci nagyon lent van.
Ez nekem már az eredmény tudta előtt bevillant, mert nézem a mi meccsünket és azon kezdtem el gondolkodni, hogy a BL címvédőt és az olasz éllovast ez a csapat ütte ki... :lol: Nagy zéró az egész olasz bajnokság... Pastore, Sanchez duót el kell hozni a süllyedő hajóról és csókolom. Eskü sokkal élvezetesebb egy német bajnoki egy olasznál :roll:

Hát a német foci évek óta sokkal élvezetesebb az olasznál.
Én szinte a Barca mellett, csak német meccseket nézek. Jó az iram, jó a hangulat, minden héten van valami rangadó.
Olaszok egyre mélyebbre kerülnek.
Azért pár éve a milan nemzetközi szinten meghatározó volt. Internek is azért volt egy jó fél éve a BL-ben, de más nem nagyon, még az UEFA-kupában (EL) sem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.04.06. 14:38:04

haszi írta:
Ez nekem már az eredmény tudta előtt bevillant, mert nézem a mi meccsünket és azon kezdtem el gondolkodni, hogy a BL címvédőt és az olasz éllovast ez a csapat ütte ki... :lol: Nagy zéró az egész olasz bajnokság... Pastore, Sanchez duót el kell hozni a süllyedő hajóról és csókolom. Eskü sokkal élvezetesebb egy német bajnoki egy olasznál :roll:
de ami még inkább elszomorít,hogy nem látom,hogy egy fiatal olasz generáció az utánpótlás tornákat nyerné. így akár sokáig is tarthat a hanyatlás.(kell nekik pár arab olajos)
haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.06. 14:34:42

bence-barca
Llegenda del Barça

2011.04.06. 14:31:04

daffy írta: az olasz foci nagyon lent van.
és még háborogtak, hogy miért a németek kapnak 4 BL kvalifikációs helyet... hát ezért...
Lezárt